Oferta Craciun 2020 – Pensiunea Sura Brazilor 4*

Oferta Craciun 2020 – Pensiunea Sura Brazilor 4*

#als100

Oferta Craciun 2020 – Pensiunea Sura Brazilor din Vatra Dornei

» 374 Euro sau 1800Ron / persoana/ pachet

Copii pana in 5 ani au cazarea si masa gratis

Copii intre 5 si 14 ani au reducere de 50% din pret si vor beneficia de pat suplimentar si loc la masa

Sejur de 5 zile/ 4 nopti in perioada:

23.12 – 27.12.2020

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE

Călătorind prin frumusețea nefinisata a munților din Bucovina veți descoperi o așezare rustica cu o atingere moderna situata la umbra semeției brazilor.

Aici la Casa Brazilor, am creat o bijuterie de pensiune, unde alături de oaspeții ce ne trec pragul, ne bucurăm de mesele pline cu bunătăți culinare, de râsetele și zâmbetele sincere ale turiștilor și de mulțumirea satisfacției depline. Cei Doisprezece Apostoli, rezervația naturală din Călimani, ce ne este vecină cu frumusețile și bogățiile florei și faunei, completează comoara ce o oferim tuturor
 
» PACHETUL INCLUDE
 • 4 nopți de cazare în cameră dubla
 • cazare cu demipensiune (intrare cu cina, iesire cu mic dejun)
 • Meniu masa festivă: 4 Mese Festive “Meniu Bucovinean cu diverse bucate traditionale”
 • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Apa minerala, apa plata, sucuri carbogazoase si naturale, toate la discretie.
 • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: – 3/4 feluri de tarie, Whisky, Coniac de casa, palinca, afinata, gutuiata. – 3 feluri de vinul casei, bere de casa, bere fara Alcool si cu Alcool – Ursus, Timisoreana, Ciucas.
  Nou !!
  – Relaxare la Ciubar in aer liber cu apa sarata !!!
  (in curtea Pensiunii, fara limita de timp)

Condițiile rezervării:

 • Pachet sejur minim: 4 nopți.
 • Data de intrare: 23.12.2020.
 • Check-in: după ora 12.
 • Check-out: înainte de ora 11.
 • Copiii sub 5 ani: gratuit.
 • Avans la rezervare: 50%.

Contra cost:

– Urcarea cu telescaunul , sus pe Muntele Dealul Negru, la cota 1300 , ( cel mai lung telescaun, si cea mai lunga partie de schii din romania), unde veti avea parte de o priveliste de vis.
Tot aici , pentru cei ce adora adrenalina, vor avea parte de plimbari cu sania trasa de cai, de echitatie cu cei mai frumosi ponei si cai din Bucovina, dar si de plimbari cu Snowmobil-ul si Atv-urile.

 

Se pot face si excursii in zona:
– Trei excursii in trei zone diferite , cu un ghid cu o mare experienta .
– Spre Putna ( contra cost 85 lei / pers ) .
– Spre Colibita 65 lei/pers
– Spre Maramures ( contra cost 95 lei / pers.).

 

1
Ziua 1

Primirea Oaspetilor se va face în data de 23.12.2020 cu degustare bunatatilor noastre + ciorba fierbinte iar incepând cu ora 19 cina, dans și voie buna .

2
Ziua 2

A doua zi, 24 .12 .2020, mic dejun ,începând cu orele 8.30, ( tip Bufet ) cu preparatele noastre traditionale . În jurul amiezii  participare la taierea porcilor alaturi de muzicanti ,cu un grătar copios ,tuica fiarta si vin fiert . Plimbare cu saniile trase de cei mai frumosi cai ai Bucovinei(contra cost) Seara la salon Ruby" nn , cete de colindatori si capre , etc . La masa ne vom delecta cu pomana porcului in compania lautarilor.

3
Ziua 3

Mic dejun ,excursiile din zona. Seara la cina festivă, distractie si voie buna in compania muzicantilor.

4
Ziua 4
Mic dejun si program de relaxare.
5
Ziua 5
Mic dejun si poza de grup ,alături de un sincer "La revedere si drum bun"

LOCATIE

SERVICII:

 • 4 nopți de cazare în cameră dubla
 • cazare cu demipensiune (intrare cu cina, iesire cu mic dejun)
 • Meniu masa festivă: 4 Mese Festive "Meniu Bucovinean cu diverse bucate traditionale"
 • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Apa minerala, apa plata, sucuri carbogazoase si naturale, toate la discretie.
 • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: - 3/4 feluri de tarie, Whisky, Coniac de casa, palinca, afinata, gutuiata. - 3 feluri de vinul casei, bere de casa, bere fara Alcool si cu Alcool - Ursus, Timisoreana, Ciucas. Nou !! - Relaxare la Ciubar in aer liber cu apa sarata !!! (in curtea Pensiunii, fara limita de timp)

 

 

Optional (Contra Cost):

Accesul la piscina cu apa dulce dar si sarata ,precum si la sauna ( Contra Cost ). Plimbari cu Atv-urile ( contracost ) . Aventuri Off-Road cu Gipurile prin munti Bucovinei ( Contra Cost ). - Excursii cu Ghid profesionist in 3 zone diferite ; - Spre Putna cu vizitarea A- 6 obiective - Spre Maramures cu vizitarea a mai multor obiective . - Spre Lacul Colibita (mai jos veti gasiti programul detaliat pentru fiecare excursie ).
 • 1. Prima excursie va fi spre Putna cu vizitarea următoarelor 6 obiective : Mănăstirea Putna , Voronet , Gura Umorului , Moldovita si atelierul de Ceramica de la Marginea unde veti avea ocazia sa vedeti cum se prelucreaza acestea si tot odata de a cumpara diverse suveniruri . (contra cost 85 lei / pers ) .
 
 • 2. A doua excursie ; și mai interesantă , vom parcurge peste 500 km ,vizitând cele mai frumoase obieactive turistice din Maramureș. - Cimitirul vesel de la Săpanța , - Manastirea Barsana - Biserica ,, Sfantul Nicolaie " din Cuhia din anul 1718 , cea mai veche biserica din lemn. - Biserica Noua din Bogdan Vodă. - Muzeul , Memorialul Durerii din Sighetul Marmatiei ,fosta închisoare a comunismului ,dar si cimitirul săracilor aflat la 2.5 km de ea. - Porțile Maramureșului din Onești ,cele mai frumoase si cele mai scumpe din Europa ,facute dintr-un singur lemn ... - Grupul Statuar de la Moisei ,Visul de sus ,unde au fost omorati cei 40 mestesugari fierari, (Contra cost 95lei/pers)
 
 • 3. A- treia excursie . Se viziteaza urmatoarele ; - Lacul Colibita . - Castel Dracula. - Mănăstirea de Maici de la Piatra Fantanele ,vom poposi sus la cota 1201 ,unde v-om avea o priveliste de vis ( contra cost 65lei/pers) Toate excursiile vor fi conduse de un Ghid Profesionist

Conditii de plata:avams 50% din suma iar restul se achita cu un minim 2 saptamani inainte de ck-in ,iar diferenta se va achita la sosire , dar nu inainte de a avea o discutie fiecare in parte pentru a discuta si lamuri toate detaliile acestui eveniment .

X