Odihna si Tratament – Hotel Ferdinand, Herculane

Odihna si Tratament – Hotel Ferdinand, Herculane

#als100

Odihna si Tratament la Hotel Ferdinand din Baile Herculane

cazare oferta balneo baile herculane romania alsys travel

» de la 53 Euro sau 250 Ron/ noapte/ camera

Sejur de minim 4 nopti in perioadele:

02.01 – 30.06.2022
01.07 – 15.09.2022
16.09 – 23.12.2022

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE

Hotelul Ferdinand 3* este situat în stațiunea Băile Herculane, în apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orașului. În anul 2002 a fost renovat și modernizat, oferind acum turiștilor condiții de cazare la standarde de 3 stele, având restaurant, sală de conferințe, centru spa, sală de fitness, jacuzzi, saună, solariu, gradină cu foișor, piscină interioară cu apă sulfuroasă și bază de tratament.

Hotel Ferdinand dispune de 5 apartamente și 48 camere duble, toate spațiile de cazare fiind dotate cu minibar, TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr și halate de baie.

Locul de joacă situat în interiorul Hotelului Ferdinand este destinat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Spațiul de joacă este decorat cu personaje animate Disney. Copiii vor fi antrenați în diferite activități educative, fiind supravegheați de personalul calificat, beneficiind totodată și de un mini-cinema unde se pot viziona desene animate și filme sau se pot organiza spectacole de karaoke.

Barul de zi, barul din mansarda hotelului Ferdinand și cel din grădină, oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri și specialități pe bază de cafea.

Alte servicii oferite turiștilor în incinta Hotelului Ferdinand sunt: seif pentru valori la receptie, spălătorie, parcare privată păzită, fax și copiere la recepție.

 

» TARIFE:
Perioada Camera dubla Camera single Apartament
02.01.-30.06.2022

01.07-15.09.2022

250 Ron

280 Ron

210 Ron

230 Ron

400 Ron

450 Ron

16.09-23.12.2022 250 Ron 210 Ron 400 Ron
Cazare: Oferta valabila pentru cazare cu mic dejun inclus (sistem bufet) la minim 4 nopti
Masa:
 • Pranz (in valoare de 45lei/ zi/ persoana/)
 • Cina (in valoare de   45 lei/ zi/ persoana/)

 

*Pranzul sau/ si cina se servesc in sistem bufet

Tratament:

02.01.-30.06.2022

01.07 – 15.09.2022

16.09 – 23.12.2022

 

4 proceduri medicale/ zi/ persoana

             

55 Ron/zi/persoana

65 Ron/ zi/ persoana

55 Ron/ zi/ persoana

Detalii pachet:
 • Micul dejun este inclus in tariful de cazare
 • Masa (pranzul si/ sau cina) se servesc in sistem bufet
 • Tratament: 1 pachet tratament balnear include 4 proceduri/ zi, la recomandarea medicului specialist al hotelului dintre urmatoarele:
 • hidroterapie de grup in piscina de agreement a hotelului cu apa   termosalina, electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert, unde scurte, ultrasunete, magnetoterapie), aplicatii cu parafina. Toate procedurile se fac numai asistate de personalul specializat al hotelului.
 • Tarifele afişate includ TVA. 
Facilitati generale gratuite:
 • Internet wireless atat in zona de lobby cat si in camere
 • Accesul la sala de fitness
 • Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle)
Suplimentar ·       Contracost se pot efectua si alte proceduri (masaje, acupunctura, impachetari cu corporale)

·       Tarifele nu includ Taxa de statiune in cuantum de 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur. Taxa de statiune se achita direct la Receptie in ziua sosirii.

» DESTINATIE

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

 

*Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII:

 • cazare cu mic dejun inclus (bufet suedez) la minim 4 nopti
 • Pranz (in valoare de 45lei/ zi/ persoana)
 • Cina (in valoare de   45 lei/ zi/ persoana)*Pranzul sau/ si cina se servesc in sistem bufet

Tratamente:

 • 4 proceduri medicale/ zi/ persoana (de la 55 ron/ zi/ persoana)
Facilitati:
 • Internet wireless in lobby si in zona de camera
 • Parcare supravegheata video
 • Acces la sala de fitness
 • Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle)