Mauritius – Hotel The Residence Mauritius 5*

Mauritius – Hotel The Residence Mauritius 5*

#als001

Sejur individual in  Mauritius – Hotel The Residence Mauritius 5*

» de la 210 Euro/ camera / noapte, cu mic dejun

01.07 – 20.12.2020

 

 

Mauritius, cunoscută oficial ca Republica Mauritius, este o țară insulară din largul coastelor continentului african în sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 km est de Madagascar. Mauritius face parte din insulele Mascarene împreună cu insula franceză Réunion situată la 200 km sud-vest

Inconjurata de recifuri de corali, cu un peisaj variat si cu una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Mauritius este una dintre destinatiile exotice cele mai cautate de turisti.

Insula tropicala, aflata in sudul Oceanului Indian, la aproximativ 2400 de km de coasta continentului African, Republica Mauritius cucereste prin multitudinea de culturi (hindusa, africana, musulmana, britanica si franceza) si prin combinatia spectaculoasa de munti abrupti de origine vulcanica, cu forme ciudate si bine impaduriti, de lagune misterioase si paduri tropicale.

 

 

 

» CAZARE

The Resisence Hotel Mauritius 5*

Residence Mauritius este situat pe coasta de est a Insulei Mauritius de-a lungul unei plaje lungi de un kilometru de nisip alb imaculat, mărginit de Oceanul Indian și grădinile tropicale – un refugiu idilic pentru relaxare.

Inspirat de  impunatoarele case cu plantatii ale secolului trecut,această locatie  de lux din Mauritius îmbină eleganța modernă cu stilul clasic, colonial, care te învăluie într-un sentiment de nostalgie. Trăiește intrun elegant stil, în camerele care radiază confortul și farmecul luxos, cu un serviciu atent demn de marile case coloniale de altădată.

Incercati bucătăria exotică care surprinde incredibile potpouriuri de arome insulare. Descoperiți noi secrete pentru relaxare sufletească în sanctuarul SPA și un mijloc nesfârșit de atracții și activități care se regăsesc în mixul unic de insule de culturi și peisaje uimitoare.

Indiferent dacă căutați o evadare romantică cu persoana iubită sau o escapadă spectaculoasă pe plajă cu familia, The Residence Mauritius vă va încânta sub strălucirea caldă a soarelui mauritian.

Bucataria locala

Experimentați această frumoasă insulă a noastră prin bucătăria mauritiana, caracterizată printr-un interesant amestec de influențe indiene, chineze, europene și creole, gătite cu dragoste folosind produse autohtone ale insulei și aromate cu o varietate minunată de mirodenii exotice.

SPA Sanctuary

Inspirat de filozofia „zen”, Sanctuary oferă opt săli de tratament liniștite. Uitați de lumea de afară, în timp ce vă bucurați de o gamă largă de masaje, programe personalizate și tratamente, pline de răsfățuri și beneficii terapeutice, concepute pentru a calma stresul și a vă restabili echilibrul. Pentru o experiență spa unică, un pavilion spa suplimentar este situat în centrul unei grădini tropicale cu vedere la lagună, unde vă puteți lasa prada unor noi tehnici de relaxare, în derivă pe o briză blândă a mării.

Orele de deschidere: 8:00 – 20:00

Wedding & Events

Lăsați magia Mauritius să vă îndepărteze în timp ce vă adunați pentru a sărbători cele mai prețioase momente și ocazii speciale din viață. Coordonatorii noștri de eveniment vor crea un eveniment de neuitat, personalizat după dorințele dvs., de la sofisticarea clasică la sărbători tematice.

Pentru cuplurile care își planifică nunta, The Residence Mauritius este binecuvântat cu o varietate de locuri de vis. Spune „mă descurc” pe plajă cu nisipul cald sub picioarele tale, pe fondul splendorii parfumate a grădinilor noastre tropicale sau cu o adunare intimă pe terasa unei suite cu vedere la ocean. Alegeți dintr-o gamă de pachete de nuntă personalizate, concepute perfect pentru a vă asigura că fiecare aspect al zilei dvs. speciale se desfășoară exact așa cum v-ați imaginat.

 

» FACILITATI;

The Sanctuary Spa
O oază de relaxare asemănătoare zen-ului, oferind ritualuri de îngrijire și tratament terapeutic, inspirate de marca franceză de lux CARITA.
Piscina
Piscina mare, asemănătoare lagunei, este o caracteristică centrală a stațiunii – locul perfect pentru relaxare, relaxare la soare și petrecere a timpului liber cu familia.
Clubul Copiilor Plantatori
Inspirat într-o casă de plantație cu cană de zahăr, Clubul de 400 mp se află la doar câțiva pași de plajă, unde echipa noastră de profesioniști își ține oaspeții tineri distrați cu bucurie cu activități precum vânătoare de comori, cursuri de snorkelling și gătit, picnic, plimbări cu ponei și multe altele Mai Mult. De asemenea, sunt disponibile prânzuri delicioase și mese cina
Camere accesibile
Residence Mauritius oferă un sortiment de camere amenajate confortabil, cu o varietate de caracteristici și funcții accesibile pentru oaspeții cu nevoi speciale.
-volei pe plajă
-Boutique și magazin de cadouri
-Centru de afaceri
-DVD & CD biblioteca
-Centru de fitness
-Salon de coafura
-jacuzzi
-Saună și baie cu aburi
-Trei terenuri de tenis inundate
-Centrul de sporturi nautice

 

Excursii optionale

Tururile de Nord:

 • Pamplemousses SSR garden: Vizită de nuferi uriași, Arbore vechi gigantic (smochin sacru), Chateau De Mon Plaisir
 • The Sugar Museum (Aventure Du Sucre):  Aventura du Sucre este singurul muzeu din Mauritius dedicat istoriei zahărului. instalat în fosta fabrică Beau Plan Sugar, muzeul a re-creat atmosfera unei fabrici tradiționale de zahăr. Sunt expuse diferitele etape ale producției de zahăr de la câmpuri la mori și de acolo până la produsul finit livrat pe piețele occidentale. Aventura du Sucre aspiră să fie un instrument pedagogic pentru studenți și turiști. O oportunitate de a vă bucura de zaharurile speciale și de romul maurician.
 • Port – Louis (Capital of Mauritius) :Piață  mauriciana, Litoralul Caudan – regrupare magazine, restaurante și cazinouri, Portul Mauritius – nave din diferite părți ale lumii, Cetatea
 • Grand Baie:Fiind una dintre cele mai încântătoare plaje de mare găsite în această parte a lumii, Grand Baie este renumit pentru atragerea unui număr mare de turiști de toate naționalitățile, în special pentru viața de noapte.
 • Cap Malheureux:este un loc de mare importanță istorică pentru Mauritius. Aici, forța de invazie britanică a învins în sfârșit pe francezi în 1810 și a preluat Insula. Cu biserica sa mult fotografiată, Notre Dame Auxiliatrice a fost acoperită cu stuf. Merită să aruncăm o privire rapidă în interior pentru lucrările sale complexe de lemn și un bazin cu apă sfințita

 

Tururile de Sud ale insulei

 • Curepipe: Cea mai interesantă caracteristică a Curepipe este  vulcanul său dispărut, Trou aux Cerfs. Acest crater, cu o adâncime de 85 de metri și o lățime de 200 de metri, oferă o vedere panoramică unică a platoului central din vârful său.
 • Grand Bassin: este o vizită obligatorie de atracție naturală în Mauritius. Nici o excursie în Mauritius nu devine completă fără o călătorie în Grand Bassin, Mauritius. Atracția principală a acestui Bassin pitoresc, în afară de frumusețea sa spectaculoasă este legenda sa interesantă. Grand Bassin este un lac sacru din Mauritius despre care se crede că este umplut cu apele sfintei Gange din India. Acest lac are o importanță religioasă imensă pentru hindusii care locuiesc aici.
 • Black River Georges: Cheile Râului Negru este cel mai mare parc național din Mauritius. Faimoasă pentru cascadele sale,  defileul se află în zonele de centrale de munte, ceea ce o face mai rece decât o mare parte a insulei.
 • Plaine Champagne: Traseul Plaine Champagne-Chamarel, o regiune densă de pădure și muntoasă, cu câteva cascade care, din punct de vedere scenic, este cea mai fascinantă și cea mai spectaculoasă din întreaga insulă.
 • Chamarel seven Colored earth:Un sat mic de Chamarel renumit pentru cele 7  culori ale pamantului și o  frumoasa cascada.
 • Rhumerie Chamarel: În partea de sud-vest a Mauritiusului, în inima unei văi fertile, se află Rhumerie de Chamarel. Situat în vecinătatea „Pământurile colorate din Chamarel”, unul dintre cele mai populare atracții turistice din Mauritius și locul de vizitat în timp ce în Mauritius, drumul care duce spre Rhumerie este căptușit cu vaste plantații de trestie de zahăr care se dezvoltă cot la cot cu ananas și alte fructe tropicale.
 • Le Morne Brabant: Drumeție pe calea sclavilor fugiți la Le Morne Brabant.Experimentează atât opusele extreme ale verdeaței luxuriante, cât și petele aspre și uscate ale acestui patrimoniu mondial. Ascultați freamatul copacilor, cantecul  pasarilor tropicale și contemplați frumusețea sălbatică cu priveliști extraordinare asupra oceanului. Bucurați-vă de flora și fauna splendidă cu unele specii endemice, care sunt deosebite pentru această regiune.
camera / noapte

LOCATIE

» EXCURSII OPTIONALE;
Excursii optionale Tururile de Nord:
 • Pamplemousses SSR garden: Vizită de nuferi uriași, Arbore vechi gigantic (smochin sacru), Chateau De Mon Plaisir
 • The Sugar Museum (Aventure Du Sucre):  Aventura du Sucre este singurul muzeu din Mauritius dedicat istoriei zahărului. instalat în fosta fabrică Beau Plan Sugar, muzeul a re-creat atmosfera unei fabrici tradiționale de zahăr. Sunt expuse diferitele etape ale producției de zahăr de la câmpuri la mori și de acolo până la produsul finit livrat pe piețele occidentale. Aventura du Sucre aspiră să fie un instrument pedagogic pentru studenți și turiști. O oportunitate de a vă bucura de zaharurile speciale și de romul maurician.
 • Port – Louis (Capital of Mauritius) :Piață  mauriciana, Litoralul Caudan - regrupare magazine, restaurante și cazinouri, Portul Mauritius - nave din diferite părți ale lumii, Cetatea
 • Grand Baie:Fiind una dintre cele mai încântătoare plaje de mare găsite în această parte a lumii, Grand Baie este renumit pentru atragerea unui număr mare de turiști de toate naționalitățile, în special pentru viața de noapte.
 • Cap Malheureux:este un loc de mare importanță istorică pentru Mauritius. Aici, forța de invazie britanică a învins în sfârșit pe francezi în 1810 și a preluat Insula. Cu biserica sa mult fotografiată, Notre Dame Auxiliatrice a fost acoperită cu stuf. Merită să aruncăm o privire rapidă în interior pentru lucrările sale complexe de lemn și un bazin cu apă sfințita
  Tururile de Sud ale insulei
 • Curepipe: Cea mai interesantă caracteristică a Curepipe este  vulcanul său dispărut, Trou aux Cerfs. Acest crater, cu o adâncime de 85 de metri și o lățime de 200 de metri, oferă o vedere panoramică unică a platoului central din vârful său.
 • Grand Bassin: este o vizită obligatorie de atracție naturală în Mauritius. Nici o excursie în Mauritius nu devine completă fără o călătorie în Grand Bassin, Mauritius. Atracția principală a acestui Bassin pitoresc, în afară de frumusețea sa spectaculoasă este legenda sa interesantă. Grand Bassin este un lac sacru din Mauritius despre care se crede că este umplut cu apele sfintei Gange din India. Acest lac are o importanță religioasă imensă pentru hindusii care locuiesc aici.
 • Black River Georges: Cheile Râului Negru este cel mai mare parc național din Mauritius. Faimoasă pentru cascadele sale,  defileul se află în zonele de centrale de munte, ceea ce o face mai rece decât o mare parte a insulei.  
 • Plaine Champagne: Traseul Plaine Champagne-Chamarel, o regiune densă de pădure și muntoasă, cu câteva cascade care, din punct de vedere scenic, este cea mai fascinantă și cea mai spectaculoasă din întreaga insulă.
 • Chamarel seven Colored earth:Un sat mic de Chamarel renumit pentru cele 7  culori ale pamantului și o  frumoasa cascada.
 • Rhumerie Chamarel: În partea de sud-vest a Mauritiusului, în inima unei văi fertile, se află Rhumerie de Chamarel. Situat în vecinătatea „Pământurile colorate din Chamarel”, unul dintre cele mai populare atracții turistice din Mauritius și locul de vizitat în timp ce în Mauritius, drumul care duce spre Rhumerie este căptușit cu vaste plantații de trestie de zahăr care se dezvoltă cot la cot cu ananas și alte fructe tropicale.
 • Le Morne Brabant: Drumeție pe calea sclavilor fugiți la Le Morne Brabant.Experimentează atât opusele extreme ale verdeaței luxuriante, cât și petele aspre și uscate ale acestui patrimoniu mondial. Ascultați freamatul copacilor, cantecul  pasarilor tropicale și contemplați frumusețea sălbatică cu priveliști extraordinare asupra oceanului. Bucurați-vă de flora și fauna splendidă cu unele specii endemice, care sunt deosebite pentru această regiune.
X