Last Minute – Malta si croaziere Blue Logoon & Insulele Malteze

Last Minute – Malta si croaziere Blue Logoon & Insulele Malteze

#als100

Last Minute – Sejur Malta si croaziere Blue Logoon & Insulele Malteze

» de la 500 Euro/ 2 persoane/ sejur de 5 zile

» de la 700 Euro/ 2 persoane/ sejur de 7 zile

Sejur de 5 sau 7 zile PERSONALIZAT, la cerere. 

 

 

Situata la circa 90 km. sud de insula Sicilia si 290 km de tarmul Africii, Malta este de fapt un podis calcaros scund, cu inaltimea maxima de 417m (insula Gozo). Situat in centrul Marii Mediterane, arhipelagul maltez imbina frumusetea naturala cu 7000 de ani de istorie.

Din timpuri stravechi, frumusetea incredibila a insulei, piatra de culoarea mierii si porturile naturale au fost raspunzatoare pentru influenta si reputatia cunoscuta in intreaga lume. Situata la poarta Africii si a Orientului, la 90 km sud de Sicilia, Malta se bucura in liniste de mare si soare.

Coasta cu apele sale cristaline iti ia ochii: golfuri stancoase, mici plaje cu nisip rosu, piscine naturale, pesteri subacvatice si ‘Fereastra Albastra’… un climat minunat, o gura de aer proaspat.

 

» SERVICII INCLUSE
 • transport cu avionul tur- retur (2 bagaje de mana si 1 troller de 10 kg – 55x40x23 cm);
 • transfer aeroport – hotel si hotel – aeroport;
 • cazare cu mic dejun la hotel 4**** – camera dubla / twin superior cu vedere la piscina / mare;
 • taxe de aeroport;
 

Croaziera Blue Lagoon & insulele malteze

Aventura pe mare începe la Statia Sliema, vizitam insula Gozo, unde se face popas, ulterior se face popas la Laguna albastra – Blu Lagoon. Aici puteti face baie in mare și plajă. Cu acest tur aveți la dispoziție un pachet turistic adaptat ca să vă bucurați de o vacanță bine meritată în Malta. Totodată puteți folosi transportul public din Malta care cuprinde transportul cu autobuzul dar si cu feribotul. Serviciul de feriboturi tallinja va funcționa de-a lungul rutelor Sliema – Valletta – Sliema si Cospicua – Valetta – Cospicua.

Arhipelagul maltez este format din Malta, Gozo și Comino –locuite și insulele mai mici nelocuite Cominotto, Filfla și St. Paul. Capitala Maltei este Valletta, iar porturile maritime sunt Marele Port și Marsaxlokk. Comino este cea mai mică insulă locuită din arhipelag. Nu există mașini pe Comino și nici zgomot care să perturbe liniștea. Poarta orașului este piața mare în care toate autobuzele își încheie călătoria. Odată e ați trecut pe lângă Poarta orașului, vă aflați în celebra Stradă a Republicii. Fiecare biserică parohială din Insulele Malteze celebrează sărbătoarea sfântului său patron, prin urmare fiecare sat are propria sa sărbătoare.

Pe insula Gozo puteti vizita Biserica Ta’ Pinu care este cunoscută sub numele de biserica minunilor. Aceasta insula are ruine vechi de peste 5000 de ani. Pe traseu veți trece pe lângă apeductele care au fost construite de britanici între 1839 și 1843, situate la periferia orașului Rabat; veți putea admira și statuia lui Hristos Mântuitorul de la distanță, deoarece este situată pe un deal la care nu se poate ajunge cu mașina. După ce ați văzut superba biserică, veți continua să vizitați uimitoarea capitală și fortăreață, Cittadella, unde puteți explora orașul.

După ce ați vizitat această insulă mitică Gozo, vă veți îmbarca din nou la bordul navei și veți naviga spre Laguna Albastră din Comino, unde veți debarca. Laguna Albastră este renumită pentru apele sale cristaline turcoaz, verde-albăstrui.
Cu 359 de biserici, catedrale și capele presărate în jurul insulelor Malteze, devotamentul total al poporului maltez este evident oriunde te duci.

CAZINOUL DRAGONARA
Situat în vârful peninsulei „Tad-Dragun” din St. Julian’s, Palatul Dragonara este una dintre cele mai extraordinare și impunătoare proprietăți private din Malta. Construită în anii 1870, o mare parte din arhitectura sa originală a fost păstrată pentru o experiență cu adevărat maiestuoasă.

Popeye Village – cunoscut și sub denumirea de Sweethaven Village, este un sat de filmare construit special, care a fost transformat într-un mic parc de distracție, constând dintr-o colecție de clădiri rustice și slăbite din lemn. Este situat în Golful Prajjet/Gul Ancora, la 3 km (2 mi) de centrul satului Mellieħa, Malta. A fost construit ca un platou de filmare pentru producția filmului muzical de acțiune live din 1980 Popey. Este deschis publicului ca muzeu în aer liber și stațiune de pe litoral.

» CAZARE

HOTEL 4****

 • Camera dubla / twin superior – cu vedere la piscina / mare – cu mic dejun / demipensiune / all inclusive.

Note:

 • Documente necesare calatoriei: carte de identitate / pasaport conditii de calatorie / COVID

www.politiadefrontiera.ro
https://www.mae.ro/travel-conditions
https://www.cnscbt.ro

 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
  .

La cerere, ALSYSTRAVEL va transmite oferta personalizata.

LOCATIE

Malta

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul tur- retur (2 bagaje de mana si 1 troller de 10 kg - 55x40x23 cm);
 • cazare cu mic dejun / demipensiune / all inclusive, la hotel 4**** - camera dubla / twin superior cu vedere la piscina;
 • transfer aeroport - hotel si hotel - aeroport.
 • taxe de aeroport.

NU SUNT INCLUSE:

 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Asigurare medicala de călătorie;
 • Cheltuieli personale;
 • Croaziere – la cerere;
 • Ghid – la cerere;
 • Transfer aeroport – hotel si retur
 • Taxa de oras;
 • Alte servicii neincluse la „tariful include”.