Excursie – Intalnire cu Spiridusii lui Mos Craciun

Excursie – Intalnire cu Spiridusii lui Mos Craciun

#als001

Excursie la Curtea de Arges

– Fabrica de globulete a lui Mos Craciun si Fabrica de Jucarii a Spiridusilor din Pitesti

» 180 Lei/ participant

 

Excursie de o zi in perioada:

Sezon de iarnă

Recomandare GRADINITE si scoli & weekend

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

Municipiul Curtea de Arges, dispune de un aer aparte, plin de istorie si mister, fiind prima capitala a Tarii Romanesti, fiind invaluit de legende si zicale, printre care cea mai cunoscuta este a Mesterului Manole. Curtea de Arges este una din cele mai vechi asezari din Romania, oferind turistilor o panorama unica, cladiri vechi pastrate cu sfintenie, stradute mici si terase ademenitoare.

 

» PACHETUL INCLUDE
  • Transport Bucuresti-Curtea de Arges-si retur cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
  • Bilet intrare la fabrica de globulete
  • Insotitor de grup

IMPORTANT :
Pentru grupuri mai mici de 50persoane oferta de pret va diferi si se face la cerere in functie de solicitarea facuta

*in functie de numarul de persoane din grup,agentia Alsys Travel, va asigura transport cu flota personala atat cu microbuzul(pentru max.16persoane) cat si cu autocarul(pentru minim 39persoane)

Nota: Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.
*Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a organiza excursiile incluse in functie de conditiile meteo, situatii obiective locale, trafic
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.

 

1
PROGRAM

Programul se desfasoara in felul urmator:

Ora 08.00 - Intalnire cu tot grupul la locul stabilit Ora 11.30-13.00 -Vizita la Fabrica de Globulete Ora 13.30-14.30 – Servirea pranzului Ora 15.00-16.30 - Fabrica de Jucarii Ora 17.00-18.30 -Gradina Zoologica Pitesti Ora 20.30-21.00 – Sosire Bucuresti

ZIUA 1 /Bucuresti –Curtea de Arges (aprox.160km)

Intalnire cu tot grupul la ora si locul stabilit pe traseul de mai sus. Ajungem in Curtea de Arges unde ne oprim la FABRICA DE GLOBULETE unde mesterii sticlari si decoratori lucreaza,in fiecare an,milioane de globulete care ajung in casele noastre.Podoabele de pom care prind viata la noi in tara ,sunt cu atat mai pretioase,cu ca tele sunt lucrate manual. De asemenea fiecare copil isi poate personaliza la cerere 1 globulet cu diametrul de 7 cm, la tariful de 15 RON/ glob, pentru a avea o amintire de neuitat. In incinta fabricii se pot achizitiona la preturi de producator obiecte de ceramica, artizanat textil si produse traditionale din zona Argesului. Optional : Masa de pranz de poate servi contra-cost la pretul de 35 lei/persoana ( meniu cu ciorba, fel principal ,desert si apa la carafa)

Program si tarife (acestea pot suferi modificari sau grupurile pot obtine alte preturi decat cele indicate ca tarife preferentiale)

Luni-Duminica/10:30-18:00 Cadru didactic/adult/copii/elev: 20 ron/participant

Vom continua calatoria cu o vizita la Fabrica de Jucarii a Spiridusilor din Pitesti Hala de productie - aici copii vor fi intampinati de catre angajatii fabricii, care le vor arata modalitatea de producere a unei jucarii in era moderna, de la realizarea schitei in calculator pana la taierea, imprimarea, slefuirea si asamblarea jucariei din lemn. Toata demonstratia va fi transpusa intr-o poveste frumos imbracata cu momente "magice" spre deliciul copiilor.  Hala de depozitare /ambalare (pregatire) si livrare a jucariilor  - aici copii vor fi intampinati de miile de jucarii ce stau pe rafturi pentru a fi livrate, dar si de angajatii fabricii, care le vor arata celor mici cum primesc comanda, cum iau jucariile de pe raft si cum asambleaza cutiile pentru impachetarea cadourilor. Totodata vor putea sa se puna si ei in locul angajatilor si sa asambleze cutii pentru cadouri. copii vor fi insotiti prin fabrica de un ghid simpatic, care la final va inmana fiecarui copil o diploma de multumire pentru vizita facuta la fabrica, o sesiune de joaca cu VR (realitate virtuala) vor cunoaste camera de experimentare a jocurilor virtuale si alte surprize pentru copii Program si tarife orientative: Tarif:40 ron/participant Luni-Vineri: 10:00 – 19:00

Vizita la Gradina Zoologica din Pitesti

Grădina zoologică din orașul Pitești este o altă atracție a județului Argeș.
A fost inaugurată în anul 1950 și amenajată în cadrul Pădurii Trivale. Ocupă o suprafață de 12 hectare, pe întinderea căreia se află peste 100 de animale adăpostite.
Pe lângă felinele sălbatice cunoscute, poți vedea și alte specii, precum capra de Camerun, vulpe argintie, struț Emu, lamă și altele.
De asemenea, pe lângă acestea, în grădină sunt găzduite și păsări de pradă sau exotice, dintre care amintim lebăda neagră sau păunul asiatic.
În acest areal a fost amenajat și un spațiu de joacă pentru copii.

Program si tarife orientative: Tarif: 8 ron/adult 4 ron/elev Marti –Duminică: 10:00 – 19:00

Plecare spre Bucuresti,  sosire in functie de trafic.


LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Transport Bucuresti-Curtea de Arges-si retur cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
  • Bilet intrare la fabrica de globulete
  • Insotitor de grup

SERVICII NEINCLUSE:

  • Cheltuieli personale
  • Masa de pranz
  • Intrarile la obiectivele turistice