Hotel Plutitor Carpatia “Sf. Constantin” – Sulina / 4 nopti

Hotel Plutitor Carpatia “Sf. Constantin” – Sulina / 4 nopti

#als100

Cazare Hotel Plutitor Carpatia “Sf. Constantin” – Sulina – Sejur 4 nopti

» 221 Euro sau 1060 ron/ persoana/ sejur

 • Copiii 0 – 7 ani au gratuitate la cazare în aceeaşi cameră cu părinţii;
 • Copiii 7 – 12 ani reducere 50 % la cazare în aceeaşi cameră cu părinţii;
 • Copiii peste 12 ani: plătesc tariful întreg.

Sejur valabil de 5 zile si 4 nopti in perioada:

17.05 – 31.10.2020

PLECARE IN FIECARE DUMINICA

Delta Dunării, aflata in mare parte in Dobrogea, Romania si partial in Ucraina, este a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene.

Delta Dunarii a intrat in patrimoniul mondial al UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei la nivel national in Romania.

 

 

» SERVICII INCLUSE
 • transport Bucuresti – Tulcea si retur;
 • 4 nopţi de cazare cu demipensiune;
 • Periplu prin salba de lacuri din Delta Dunarii – Tulcea – Mila 23 – Crisan – Sulina (6 – 7 ore);
 • Croaziera Sulina – Dunarea Veche – Mila 8,5 – Bodaproste – Lacul Ligheanca – Trei Iezere – Crisan – Canal Sulina – Tulcea (6 – 7 ore);
 • Gustare pe vasul de croazieră;
 • Excursie la Varsare la Dunarii in Marea Neagra:
 • Ghid.

 

» CAZARE

Situat în Sulina, Hotel Plutitor Carpatia St. Constantin oferă o terasă la soare și facilități pentru practicarea de sporturi nautice. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit.

Toate unitățile de cazare ale acestui hotel plutitor includ o baie privată cu articole de toaletă gratuite.

La restaurantul proprietății puteți savura preparate tradiționale, în special mâncăruri din pește. Există și un bar unde puteți degusta vinuri din podgoriile regiunii Dobrogea. De asemenea, puteți alege să vă destindeți pe terasa acoperită sau să faceți excursii cu barca în Delta Dunării.

 

 

1
Ziua 1

Ziua 1 - Duminica

La ora 5:00, dimineaţa, plecăm din Bucuresti către Tulcea, pe autostrada A2, apoi pe ruta Slobozia – Hârșova- Tulcea. Ajunși în Tulcea,(optional) vom face o vizită la cel mai cunoscut muzeu al Deltei Dunării având o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural, existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare, apoi vom vizita şi centrul oraşului.

Imbarcare in jurul orei 11:00 de la Pontonul Carpatia Tour din Tulcea şi pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administraţia Rezervaţiei Delta Dunării), pe Braţul Tulcea până la intersecţia cu Canalul 36 (în cca. 10 minute de la plecare deja suntem în Delta Dunării), coborâm pe Canalul 36 şi apoi facem dreapta pe Gârla Sireasa, zone foarte bogate în fauna deltaică.

Continuăm excursia pe Gârla Şontea, printre inundaţiile pline de păsări şi vegetaţie acvatică. Aici vom avea ocazia să vedem lebede, lisițe, rațe, gâște, sitari de mal, șorecari, erete, șoimi de iarnă, vulturi codalb, stârci și chiar pelicani creți.

Gustare pe vaporul de croazieră.

Străbatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunării, un lac deosebit de frumos şi bogat în faună. În cazul zilelor cu vânt puternic şi valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide dacă traversăm sau nu lacul. Ajungem la Mila 23, exact în mijlocul Deltei Dunării unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului.

Continuăm către oraşul Sulina un loc unic în lume, unde îşi dorm somnul de veci, laolaltă, prinţi, prinţese şi piraţi, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere. Lespezile mortuare, sculptate, spun poveştile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunării îşi iau un părelnic adio de la Bătrânul continent şi se varsă în Marea Neagră, este un loc al confluenţelor.(Durata croazierei 6-7 ore).

Odată ajunşi în Sulina, ne vom caza la hotelul plutitor Sf. Constantin.

Seara avem pregatita o cina pescareasca.

2
Zilele 2

Ziua 2 - Luni

După ce servim micul dejun, 8:00 dimineața, avem posibilitatea să ne bucurăm de o excursie (opțional) la Pădurea Letea unde vom găsi fâșii alternative de deșert, cu vegetație specifică acestor zone și pădure cu stejari de luncă seculari, cu unica lor adaptare de a crește pe stratul subțire de teren fertil ce acoperă nisipul sărat al fostului fund de mare, alături de vegetația specifică de pădure subtropicală, pădurea Letea fiind cea mai Nordică pădure subtropicală din Europa. Pe lângă 10 specii de orhidee, asparagus și alte plante subtropicale putem vedea plop argintiu, frasin, tei și alți arbori.

Timb liber pentru relaxare sau descoperirea orașului Sulina. Ulterior, vă invităm să vă bucurați de un apus de soare autentic in locul unde Dunărea se îmbină cu Marea Neagră.

Servirea cinei.

 
3
Ziua 3
Ziua 3 - Marti

Vă propumen să începem ziua în cel mai plăcut fel, cu un răsărit de soare . Excursia în Golful Musura (opțională) începe la ora 5,30 si ne duce cărte răsăritul perfect prin Insula K. După răsărit ne întoarcem la hotel pentru micul dejun. După micul dejun putem pleca în excursie la Lacul Roșu (opțional). Zi liberă la dispoziția turistilor pentru relaxare sau plajă. Servirea cinei.

4
Ziua 4
Ziua 4 - Miercuri Va propunem sa incepem ziua cu o excursie(optional) la Sf.Gheorghe. Dupa pranz va puteti bucura de o plimbare pe plaja salbatica din Sulina. Seara servirea cinei.
5
Ziua 5

Ziua 5 - Joi

Mic dejun.

La ora 9:00, ne luăm la revedere de la minunatul oraş Sulina şi ne urcăm pe vaporul de croazieră, deplasându-ne pe traseul turistic Sulina - Dunarea Veche - Mila 8,5 - poligonul de demagnetizare al Marinei Militare, tangentam lacurile Bodaproste - Lacul Ligheanca - Trei Iezere - (aceste lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetaţie submersă bogată (brădiş) dar şi nuferi albi din loc în loc. În această zonă avem toate şansele să întâlnim lebede, cormorani şi egrete) - Canalul Ceamurlia-Crisan-Canal Sulina-Tulcea

Odată ajunși în Tulcea ne urcăm în autocar, încărcați cu cele mai frumoase amintiri, și ne luăm "La revedere” de la grandioasa Delta Dunării.(Durata croazierei 6-7 ore).

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • transport Bucuresti - Tulcea si retur;
 • 4 nopţi de cazare cu demipensiune;
 • Periplu prin salba de lacuri din Delta Dunarii - Tulcea - Mila 23 – Crisan – Sulina (6 - 7 ore);
 • Croaziera Sulina - Dunarea Veche - Mila 8,5 – Bodaproste - Lacul Ligheanca - Trei Iezere – Crisan - Canal Sulina – Tulcea (6 - 7 ore);
 • Gustare pe vasul de croazieră;
 • Excursie la Varsare la Dunarii in Marea Neagra:
 • Ghid.
  NOTA: IN CAZUL IN CARE NU SE FORMEAZA UN GRUP DE MINIM 8-20 PERSOANE SAU NU SE DORESTE TRANSPORT DIN BUCURESTI, PRETUL POATE SUFERI MODIFICARI
Excursii opţionale pentru grupuri şi individual, din Sulina:
 • Pădurea Letea – safari, 6h – 90 lei/pers. (Supliment prânz: 50 lei/pers.);
 • Excursie la varsarea Dunarii in Marea Neagră 3h - 50 lei/pers.;
 • Excursie Răsarit de soare în Golgul Musura:2 h – 50 lei/pers.;
 • Excursie Lacul Roșu 3 h 60 lei/pers.;
 • Excursie Mila 3, canalul cu sălcii , 1h ,30 min- 35 lei/pers.;
 • Excursie Sf. Gheorghe 4-5h-100 lei/pers
X