Hotel Palace 4* – Sinaia, Valea Prahovei

Hotel Palace 4* – Sinaia, Valea Prahovei

#als100

Cazare la Hotel Palace 4*, Sinaia

 

» De la 52 Euro; 250 Ron /camera

Perioada:

01.06 – 23.12.2020

 

 

Situata pe Valea Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, Sinaia este supranumita si Perla Carpatilor pentru peisajele superbe si pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna.
Bucegii, situati la vest, ca un urias “scut de paza” al asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. In est, Muntii Garbova isi intind spinarile catre sud, inaitand pana la Izvorului lui Bogdan, in apropierea vestitelor si, altadata, temutelor “Oratii”. Cele doua masive muntoase, Bucegii si Garbova, “ocrotesc” localitatea, de-o parte si de alta, pe o lungime de peste 9 km.
Sinaia este una din cele mai importante statiuni de odihna din tara, furnizand cele mai bune conditii de petreecere a timpului liber dar si de tratament, in toate anotimpurile anului, pentru oameni de toate varstele. Are un climat subalpin, cu veri racoroase  si cu ierni nu foarte friguroase pentru o statiune montana. Stratul de zapada cazut iarna persista de la sfasitul lui septembrie pana la sfarsitul lui martie.
Toate partiile din statiunea Sinaia sunt deservite de transport pe cablu (teleschi/telescaun) accesibile cu telecabina Sinaia-Cota 1400-Cota 2000.

 

» TARIFE:
  • Sunt exprimate in RON/ spatiu de cazare/ zi
  • Includ cazare cu mic dejun si TVA

 

Hotel Palace – categoria 4*

 

Tarif / camera

 

Apartament 900  RON
Garsoniera 700  RON
Camera dubla twin/matrimoniala 450  RON
Camera dubla in regim single 330  RON
 
 

Hotel Palace – categoria 3*

(etaj mansardat)

Tarif / camera

 

Camera dubla twin/matrimoniala 350  RON
Camera single 250  RON
 
» NU SUNT INCLUSE :

-Taxele locale nu sunt incluse in tarifele sus mentionate si se percep – conform cu legislatia in vigoare:

-Taxa de promovare turistica =2% din valoarea tarifului de cazare ( exclusiv TVA) , pentru fiecare noapte de cazare

-Taxa salvamont 6 lei/persoana – numai pentru prima noapte de cazare

-Accesul la SPA in cadrul Hotelului Palace nu este inclus, se achita separat separat 10 euro/ adult /zi si 5 euro/copil/zi

 

Servicii suplimentare :

1.Dejun  55 lei /persoana ; cina 60 lei/persoana

2.Pentru grupuri, baremurile de masa pot fi negociate in functie de buget

 
» CAZARE

Hotelul Palace a fost construit în anul 1911, în numai opt luni de zile (între 26 noiembrie si 15 iulie), după planurile arhitectului Petre Antonescu. Situat în grădina orașului, chiar în Parcul Dimitrie Ghica, hotelul a fost recent renovat si readus la imaginea din zilele sale glorioase.
Dincolo de eleganța clasică de secol XX, Hotelul Palace beneficiază de o poziție cu adevărat privilegiată: în centrul orașului, în imediata vecinătate a Casino-ului din Sinaia, a Hotelului Caraiman și la doar câteva minute de mers pe jos de centrul comercial al orașului sau de Mânăstirea Sinaia.
Hotelul Palace este cu siguranță un palat nu numai prin creație arhitecturală, ci și prin nivelul de confort și de calitate al serviciilor oferite.

Complexul Palace va ofera unitatile si facilitatile pe care oricine le asteapta de la aceasta unitate de prim rang: mini bar, legaturi telefonice internationale directe, televiziune prin cablu, acces la internet pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, schimb valutar, bar de zi, terase de vara, discoteca, room-service, frizerie coafura, inchiriere de masini, parcare, sali de conferinte si locuri pentru 500 de participanti.
Toate camerele sunt dotate cu: TV color, televiziune prin cablu, telefon (legaturi telefonice internationale directe), frigider.Patru diamante pe frontospiciul sau in cei 91 de ani de activitate, asigurandu-ti confortul pentru odihna, recreere, refacere si afaceri in cele 3 apartamente, 9 garsoniere, 66 camere cu doua paturi, 39 camere cu pat matrimonial.
370 de locuri in saloane de restaurant in care gastronomia internationala si romaneasca dau savoare sejurului petrecut aici.

» FACILITATI :
-Wi-Fi
-Piscină interioară
-Servicii Spa
-Restaurant
-Sală de conferințe

LOCATIE

Sinaia

Tariful include:

  • Sunt exprimate in RON/ spatiu de cazare/ zi
  • Includ cazare cu mic dejun si TVA

Tariful  nu include:

-Taxele locale nu sunt incluse in tarifele sus mentionate si se percep – conform cu legislatia in vigoare: -Taxa de promovare turistica =2% din valoarea tarifului de cazare ( exclusiv TVA) , pentru fiecare noapte de cazare -Taxa salvamont 6 lei/persoana - numai pentru prima noapte de cazare -Accesul la SPA in cadrul Hotelului Palace nu este inclus, se achita separat separat 10 euro/ adult /zi si 5 euro/copil/zi

 

Facilitati:

-Wi-Fi
-Piscină interioară
-Servicii Spa
-Restaurant
-Sală de conferințe