Hotel Del Mar  3* – Venus – Mangalia

Hotel Del Mar  3* – Venus – Mangalia

#als100

Hotel Del Mar  3* – Venus – Mangalia

» De la 44 Euro / noapte/ camera 2 adulti 

 Perioada 01.06- 19.09.2021

VENUS se afla in partea sudica a litoralului romanesc, la doar 3 kilometri de Mangalia si aproximativ 42 de kilometri de Constanta.  Dominata de o vegetatie bogata, statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza. Destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, statiunea nu este foarte aglomerata pe timpul verii, iar acest lucru ofera premisele unei vacante linistite si ferite de orice factor de stres.

 

» TARIFE
 • Tarifele , sunt exprimate in euro,  au inclus micul dejun pentru 2 adulți si TVA.
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tarifele

 

 

 

Perioada camera dubla standard
mic dejun demipensiune (mic dejun si pranz) pensiune completa
21.05-25.06 44 68 86
26.06-08.07 55 79 98
09.07-28.08 100 118
29.08-11.09 55 79 98
12.09-19.09 44 68 86

Suplimente camera

 • Supliment Copil (5-12 ani) MD inclus                                                                     5 euro/ Pax
 • Supliment Adult  MD Inclus                                                                                    10 euro/ Pax

Suplimente demipensiune (mic dejun si prânz)

 • Supliment Copil (5-12 ani)                                                                                      10euro/ Pax
 • Supliment adult                                                                                                        20 euro/ Pax

Suplimente pensiune completa (mic dejun prânz si cina)

 • Supliment Copil (5-12 ani)                                                                                      20euro/ Pax
 • Supliment adult                                                                                                        32 euro/ Pax.
» TARIFELE INCLUD:
 • Tarifele de mai sus, sunt exprimate in euro, , au inclus micul dejun pentru 2 adulți si TVA.
 • Tarifele includ acces la plaja fara sezlonguri, parcare
» NOTA:
 • Valoare pat suplimentar: 10 euro/zi/persoana
 • Toti copiii cu varste  pana in 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese in cazul in care nu solicita pat suplimentar
» CAZARE

Del Mar Hotels Venus

Unic din punct de vedere al design-ului în stil mediteranean și al arhitecturii impresionante, bucurându-se de-a lungul timpului de numeroși turiști din țară, dar mai ales din afara granițelor.

Situat în Venus, la doar 20 de metri de plajă, chiar pe malul lacului Razelm, Complexul Hotelier Vulturul are camere cu aer condiţionat, un restaurant şi un bar cu terasă.

Toate camerele Complexului Hotelier Vulturul au aer condiționat, balcon şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

WiFi este gratuit în toate zonele publice, iar parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Chiar lângă proprietate există o staţie de autobuz, iar gara din Mangalia se află la 3 km.

 

» FACILITATI: 

1. Camere moderne Camerele dispun de balcoane individuale, bai modernizate, uscator de par, mobilier nou, frigider, Televizor LCD, aer conditionat (incepand cu 1 iunie 2015). In holul receptiei se afla un bar cu acces pe tarasa. Conexiune la internet in camera (WiFi) cat si in receptie hotelului.

2. Restaurant Restaurantul are o capacitate de 500 locuri si terasa, pe malul Lacului Razelm, unde se pot servi preparate delicioase intr-o companie placuta cu muzica ambientala. Acesta este complet modernizat si dotat cu echipament de ultima generatie si aer conditionat.

3. Loc de joaca si facilitati copii Hotelul dispune de un loc de joaca exterior pentru copii, dar si de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand a fi achitat la receptia hotelului.

4. Parcare Hotel Venus dispune de o parcare generoasa unde puteti sa va lasati masina in siguranta. Parcare poate fi cu plata 15 Ron/zi, in functie de pachetul achizitionat.

5. Sali de conferinte Sali de conferinte doatate complet cu ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare.

 

LOCATIE

» TARIFELE INCLUD:
 • Tarifele de mai sus, sunt exprimate in euro, , au inclus micul dejun pentru 2 adulți si TVA.
 • Tarifele includ acces la plaja fara sezlonguri, parcare
» NOTA:
  • Valoare pat suplimentar: 10 euro/zi/persoana
  • Toti copiii cu varste  pana in 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese in cazul in care nu solicita pat suplimentar
 • » FACILITATI: 
  1. Camere moderneCamerele dispun de balcoane individuale, bai modernizate, uscator de par, mobilier nou, frigider, Televizor LCD, aer conditionat (incepand cu 1 iunie 2015). In holul receptiei se afla un bar cu acces pe tarasa. Conexiune la internet in camera (WiFi) cat si in receptie hotelului. 2. RestaurantRestaurantul are o capacitate de 500 locuri si terasa, pe malul Lacului Razelm, unde se pot servi preparate delicioase intr-o companie placuta cu muzica ambientala. Acesta este complet modernizat si dotat cu echipament de ultima generatie si aer conditionat. 3. Loc de joaca si facilitati copiiHotelul dispune de un loc de joaca exterior pentru copii, dar si de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand a fi achitat la receptia hotelului. 4. ParcareHotel Venus dispune de o parcare generoasa unde puteti sa va lasati masina in siguranta. Parcare poate fi cu plata 15 Ron/zi, in functie de pachetul achizitionat. 5. Sali de conferinteSali de conferinte doatate complet cu ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare.