Hotel Caraiman 3*, Sinaia, Valea Prahovei

Hotel Caraiman 3*, Sinaia, Valea Prahovei

#als100

Cazare  la Hotel Caraiman 3*, Sinaia

 

» De la 52 Euro; 250 Ron /camera

 

01.06 – 23.12.2020

 

 

Situata pe Valea Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, Sinaia este supranumita si Perla Carpatilor pentru peisajele superbe si pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna.
Bucegii, situati la vest, ca un urias “scut de paza” al asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. In est, Muntii Garbova isi intind spinarile catre sud, inaitand pana la Izvorului lui Bogdan, in apropierea vestitelor si, altadata, temutelor “Oratii”. Cele doua masive muntoase, Bucegii si Garbova, “ocrotesc” localitatea, de-o parte si de alta, pe o lungime de peste 9 km.
Sinaia este una din cele mai importante statiuni de odihna din tara, furnizand cele mai bune conditii de petreecere a timpului liber dar si de tratament, in toate anotimpurile anului, pentru oameni de toate varstele. Are un climat subalpin, cu veri racoroase  si cu ierni nu foarte friguroase pentru o statiune montana. Stratul de zapada cazut iarna persista de la sfasitul lui septembrie pana la sfarsitul lui martie.
Toate partiile din statiunea Sinaia sunt deservite de transport pe cablu (teleschi/telescaun) accesibile cu telecabina Sinaia-Cota 1400-Cota 2000.

 

» TARIFE:
  • Sunt exprimate in RON/ spatiu de cazare/ zi
  • Includ cazare cu mic dejun si TVA

 

Hotel Caraiman-catedoria  3*

Garsoniera 450
Camera dubla twin/matrimoniala 350
 Camera dubla in regim single 250
» NU SUNT INCLUSE :

-Taxele locale nu sunt incluse in tarifele sus mentionate si se percep – conform cu legislatia in vigoare:

-Taxa de promovare turistica =2% din valoarea tarifului de cazare ( exclusiv TVA) , pentru fiecare noapte de cazare

-Taxa salvamont 6 lei/persoana – numai pentru prima noapte de cazare

-Accesul la SPA in cadrul Hotelului Palace nu este inclus, se achita separat separat 10 euro/ adult /zi si 5 euro/copil/zi

 

Servicii suplimentare :

1.Dejun  55 lei /persoana ; cina 60 lei/persoana

2.Pentru grupuri, baremurile de masa pot fi negociate in functie de buget

 
» CAZARE

Hotel Caraiman

Clădirea, construită în stil neo-clasic românesc în anul 1881, este monument înscris în Patrimoniului Național, clasa A. Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o poziționare extrem de centrală, cu o deschidere largă către Parcul Dimitrie Ghica și cu o priveliște spectaculoasă asupra munților Bucegi. Casino-ul din SinaiaHotelul Palace, centrul comercial al orașului sau Mânăstirea Sinaia se află la o distanță de câteva minute de mers pe jos. Hotelul Cariaman are 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble și single), un restaurant cu specific românesc, săli de conferințe, terasă de vară, spălătorie și curățătorie proprie, salon de înfrumusețare, seif la recepție și parcare proprie.

Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.

Doriti o masa traditionala romaneasca? Atunci, alegeti restaurantul hotelului Caraiman din Sinaia!
Aici, stilul arhitectonic clasic romanesc creaza un ambient deosebit in care va puteti delecta cu o varietate de preparate traditionale romanesti care indeplinesc cele mai exigente gusturi. Bauturile sunt selectate cu mare atentie din zone reprezentative ale tarii. Cele doua saloane ale restaurantului hotelului Caraiman, cu o capacitate de 140 de locuri, reprezinta locul ideal pentru organizarea de evenimente: mese festive, banchete, petreceri sau receptii.

» FACILITATI:
-Wi-Fi
-Sală de conferințe
-Restaurant cu specific românesc,
-Safe la receptie
– Centru de inchiriat
– Terasă de vară,
– Spălătorie și curățătorie proprie,
– Salon de înfrumusețare,
– Parcare proprie.
– Camerele  dispun de: televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.
 

LOCATIE

Sinaia

Tariful include:

  • Sunt exprimate in RON/ spatiu de cazare/ zi
  • Includ cazare cu mic dejun si TVA

Tariful  nu include:

-Taxele locale nu sunt incluse in tarifele sus mentionate si se percep – conform cu legislatia in vigoare: -Taxa de promovare turistica =2% din valoarea tarifului de cazare ( exclusiv TVA) , pentru fiecare noapte de cazare -Taxa salvamont 6 lei/persoana - numai pentru prima noapte de cazare -Accesul la SPA in cadrul Hotelului Palace nu este inclus, se achita separat separat 10 euro/ adult /zi si 5 euro/copil/zi

 

Facilitati:

-Wi-Fi
-Sală de conferințe
-Restaurant cu specific românesc,
-Safe la receptie
- Centru de inchiriat
- Terasă de vară,
- Spălătorie și curățătorie proprie,
- Salon de înfrumusețare,
- Parcare proprie.
- Camerele  dispun de: televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.