Grifid Hotel Metropol 4* – Nisipurile de aur – Bulgaria

Grifid Hotel Metropol 4* – Nisipurile de aur – Bulgaria

#als100

Grifid Hotel Metropol 4* – Nisipurile de aur – Bulgaria

» De la 56 Euro de persona /noapte

Perioada:

15.05 – 15.10.2020

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor.Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.

Nisipurile de Aur este o statiune deschisa din mai pana in octombrie dar are si cateva hoteluri care sunt deschise tot timpul anului, statiunea fiind foarte aproape de orasul Varna.
Posibilitatile de cazare in statiune sunt multiple, fiind inregistrate peste 70 de hoteluri si vile, unele dintre ele constructii noi sau renovate. Constructiile sunt impunatoare sunt doatate cu numeroase facilitati pentru relexarea si distractia turistilor: locuri de joaca pentru copii, restaurante, terase, baruri, sali de fitness, terenuri de sport, spatii de relaxare SPA.

Room type

Code 27/09–15/10 13/09-26/09 01/07-06/07

26/08-12/09

07/07 – 25/08

Sea Side View

DBLSS 56 94 104 125
Sea Side  View (SGL) SGLSS 67 140 155

186

Junior Suite JSU 68 105 116

136

» SERVICII INCLUSE :
 • cazare 4*
 • ultra all inclusive
 • 2 sezlonguri si 1 umbrela gratuita la plaja hotelului
 • piscine
 • parcare gratuita
 • seif
 • wi-fi
 • bar
» CAZARE

Situat chiar pe promenada de la malul mării din Nisipurile de Aur, Hotelul Grifid Metropol oferă gratuit 2 șezlonguri și 1 umbrelă de soare pentru fiecare cameră pe plaja privată din fața proprietății. Camerele au aer condiționat și balcon cu vedere directă la mare. Barul de lângă piscina în aer liber servește gustări, băuturi și cocktailuri. Este disponibil acces WiFi gratuit în camere și în hol.

Toate camerele au TV prin satelit și un minibar bine aprovizionat. Fiecare unitate de cazare include o baie privată modernă cu duș, uscător de păr, halate de baie și papuci. Cutia de valori din cameră poate fi utilizată gratuit. Oaspeții au la dispoziție un meniu de perne. În toate camerele există aparat de cafea cu capsule și articole de toaletă de marcă. Este disponibil și un minibar gratuit, cu reaprovizionare zilnică.

Oferta all inclusive Premium a Hotelului Grifid Metropol combină o selecție largă de băuturi alcoolice locale și de import, băuturi răcoritoare și cocktailuri servite la cele 4 baruri: piano barul din hol, barul de la piscină, barul panoramic și lounge barul de pe plajă. Restaurantul principal al hotelului oferă servicii à la carte.

La cină este oferită gratuit o selecție Dine Around de restaurante à la carte, care include o varietate de tipuri de mâncăruri. Oaspeții pot savura mâncăruri italiene la Metropol, care organizează seri tematice (bulgare, Rodizio și Mongos), preparate orientale și Tex- Mex la Bolero și la restaurantul clasic Vistamar, precum și un meniu fix la Sofra – masă de socializare cu serviciu à la carte. Există încă 2 oferte pentru o vizită la restaurantul Fusion și la restaurantul Sky din Vistamar. Pentru toate restaurantele participante la programul Dine Around este necesară o rezervare anticipată.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • cazare 4*
 • ultra all inclusive
 • 2 sezlonguri si 1 umbrela gratuita la plaja hotelului
 • piscine
 • parcare gratuita
 • seif
 • wi-fi
 • bar
X