Vara Grecia – Nei Pori – Studio Niovi 3*

Vara Grecia – Nei Pori – Studio Niovi 3*

#als006

Vara 2020 Nei Pori – Studio Niovi 3*, autocar

» de la 94 Euro/ persoana

Sejur de 7 nopti in perioada:

30.05 – 19.09.2020

 

Statiunea Nei Pori este situata in sudul regiunii Pieira, la poalele Muntelui Olimp, la doar 20 de minute de mers pe jos de statiunea Platamonas.

Este parte a Rivierei Olimpului alaturi de mult mai cunoscutele statiuni Paralia Katerini, situata la o distanta de doar 35 km de Nei Pori, si Halkidiki aflata la o departare de aproximativ 194 km. Majoritatea turistilor care ajung in Nei Pori includ in programul lor o vizita la Salonic aflat la 100 km departare, Meteora, destinatie ce se afla la o distanta de 130 km de statiune, la Muntele Olimp sau pe insula Skiathos.

Desi Atena este situata la o distanta de 400 km de Nei Pori, agentiile de turism organizeaza excursii si pentru aceasta destinatie.

 

» PACHETUL INCLUDE:

 • 7 nopţi cazare self-catering (conform tarife tabel)
 • transport autocar clasificat pentru curse internationale;
 • Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.

 

» TARIFE:

TARIFE cazare 7 nopți / persoană / fara masa / autocar

Intrare la cazare

FIRST MINUTE -30% (30.04.2020)

 

VACANȚA ÎN RATE -25% (15.06.2020)

 

30.05, 19.09

94 euro 109 euro

06.06

116 euro

134 euro

13.06, 12.09 129 euro

149 euro

20.06, 27.06, 05.09

142 euro

164 euro

04.07, 22.08, 29.08

153 euro

176 euro

11.07

162 euro

187 euro

18.07, 15.08

172 euro

199 euro

25.07, 01.08, 08.08

194 euro

224 euro

 

» SUPLIMENTE:

 • Cameră single: 95 €;
 • Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc dacă se achită în agenție, 10 €/pers/loc dacă se achită la autocar; Copiii cu vârsta până în 14 ani pot ocupa locuri in autocar incepand cu rândul 2 (exceptie primul rand de dupa usa 2 a autocarului)
 • Pentru sejur de 14 nopți se achită supliment transport autocar în valoare de 20 €/pers.
 • Mic dejun- 6 €/zi/pers, Cina- 10 €/pers/zi, Demipensiune- 15 €/zi/pers.

 

» REDUCERI:

 • Copil 0-5.99 ani gratuit, achita 65 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti);
 • Copil 6-11,99, achita 75% din tariful de adult la cazare, 65 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti),
 • Pentru loc în triplă reducere 10 €/pers din tariful de loc în cameră dublă (valabil doar pentru 3 adulţi plătitori);
 • Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).

 

» CAZARE:

Studio Niovi 3*
 

Studio Niovi 3*este la doar 100 de metri de plaja de nisip Nei Pori şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi vedere la Muntele Olimp.Oraşul Larisa este situat la 43 km.

Unele unităţi de cazare au terasă şi/sau balcon cu vedere la mare.De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o chicinetă utilată cu frigider.

Localitatea Elatochori se află la 50 km de Villa Niovi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 110 km de proprietate.

 

 

 

8 zile / 7 nopti
1
Ziua 1
Ziua 1. CĂTRE GRECIA… In BUCURESTI, imbarcarea este la orele 20:30, în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor şi plecare la orele 21:00. Traseu: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata – Promachonas – Salonic - Riviera.
2
Ziua 2
Ziua 2. RIVIERA OLIMPULUI În cursul dimineții vom ajunge în stațiunea în stațiunea Olympic Beach. După ora 14:00 se va efectua cazarea la Studio Niovi.
3
Ziua 3-8
Zilele 3 – 8. RIVIERA OLIMPULUI În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă stațiunea Paralia Katerini - situată în partea nordică a Muntelui Olimp, una dintre cele mai dezvoltate staţiuni din Grecia, fiind anual destinaţia preferată a mii de turişti. Paralia Katerini este o staţiune ideală pentru relaxare, perfectă atât pentru tinerii dornici de aventuri, cât şi pentru cei care călătoresc cu familia. Aici vă veţi simţi ca acasă pentru ca sunt foarte mulţi români stabiliţi în zonă. Plaja din Paralia Katerini a primit clasificarea internaţională Blue Flag ce confirmă puritatea apei, curaţenia plajelor şi grija faţă de mediul înconjurător. Statiunea cuprinde magazine şi buticuri, fiind o destinaţie apreciată pentru “shopping”. Viaţa de noapte este foarte variată existând diverse cluburi, evenimente artistice şi petreceri pe plajă pentru tineri. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:Excursie la Atena; Croazieră la Muntele Sfânt Athos; Excursie la muntele Olimp; Excursie la Meteora; Excursie Insula Skiathos; Excursie la Sfânta Paraschiva - Valea Tempi - Castel Platamonas - Paleo Panteleimonas; Excursie la Edessa – Pozar; Excursie în Insula Evia; Excursie la Waterland; Shopping în Salonic; Seară grecească; Scufundări
4
Ziua 9
Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA… Dimineața se vor elibera camerele la ora 9:00, iar apoi puteți profita de un scurt program liber pentru ultimele cumpărături. În jurul orei 15:00 ne vom îmbarca și vom pleca spre România pe traseul Paralia Katerini - Kulata - Sofia - Ruse - Giurgiu – București - Brasov.
5
Ziua 10
Ziua 10. DIN NOU ACASĂ! În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

LOCATIE

» PACHETUL INCLUDE:

 • 7 nopţi cazare self-catering (conform tarife tabel)
 • transport autocar clasificat pentru curse internationale;
 • Asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.
 

» PACHETUL NU INCLUDE:

 • Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);
 • Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
 • Alte taxe și cheltuieli personale.
 
» REDUCERI:
 
FIRST MINUTE până la 30.04.2020 – reducere 35 % (se aplică în cazul achitării unui avans de 30% la înscriere, 40% până pe 30.04.2020 și diferența de 30% se achită cu până la 30 de zile înainte de plecare)
 
VACANŢA ÎN RATE
până la 15.06.2020 – reducere 25 % (se aplică în cazul achitării unui avans de 25% la înscriere, 25% până pe 31.05.2020, 25% cu până la 60 de zile înaintea plecarii și diferența de 25% se achită cu până la 15 zile înainte de plecare)
 
*Excursie la Atena (aproximativ 45 euro/adult, 35 euro/copil 5-11,99 ani):
Drumul spre Atena îl vom străbate în cursul nopții. Ajungem în cursul dimineții și începem excursia cu Portul Pireu, iar apoi vom face un tur al orașului cu autocarul. Cu această ocazie vom trece pe lângă cele mai reprezentative și frumoase clădiri ale capitalei: Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Națională, Muzeul de Istorie, Stadionul Olimpic Antic, ruinele Templului lui Zeus Olimpianul și nu numai. Urmează vizita Acropolei ateniene, unde se află vestitul Parthenon, Erechteionul și Propileele. Apoi vom admira îndeaproape cel mai vechi și pitoresc cartier al orașului, Plaka, după care vom vizita Agora Antică și Agora Romană. În timpul liber rămas puteți vizita Mitropolia sau vă puteți relaxa în parcul municipal (fost parc regal) și grădina botanică. Plecăm din oraș în cursul după-amiezii, iar pe drumul de întoarcere mai facem o scurtă oprire la locul vestitei bătălii de la Thermopile, acolo unde vom admira statuia închinată lui Leonidas, rege spartan. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 21:00.
*Croazieră la Muntele Sfânt Athos (aproximativ 40 euro/adult, 35 euro/copil 5-11,99 ani):
Athos este cel mai mare și mai important complex monahal, nu numai al Greciei ci al întregii lumi ortodoxe. Muntele Sfânt este așezat pe una din extremitățile Peninsulei Halkidiki și este regiune autonomă a statului grec. Pornim la drum cu autocarul dimineața devreme din Paralia Katerini până în portul Ormos Panagias. Aici ne îmbarcăm pe vas, iar după o croazieră înălțătoare de-a lungul țărmului sfânt, facem un popas în portul Ouranopolis, unde putem lua masa de prânz la una din tavernele de pe malul mării, sau pur și simplu putem face o plimbare de-a lungul străduțelor împodobite cu flori. Apoi ne îmbarcăm pe vas spre Ormos Panagias, după care urmăm drumul spre Paralia Katerini cu autocarul pe același traseu. Sosire în Paralia Katerini în cursul serii.
*Excursie la Olimp (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani):
Pornim la drum în cursul dimineții spre Muntele Olimp,la 20 km de Paralia Katerini. Ajungem cu autocarul în orașul Lithohoro, construit chiar la poalele muntelui, unde facem o scurtă plimbare pe străduțele lui cochete. Pornim apoi pe jos de-a lungul canionului râului Enipeas ce mărginește orașul, până la cascada formată între stânci, și care poartă numele de “Cada lui Zeus”. În continuare, urcăm cu autocarul pe serpentinele masivului Olimp până la Mănăstirea Sf. Dionissios. De aici admirăm superba priveliște a țărmului Mării Egee, pe de o parte, iar pe de altă parte vârful semeț Mitykas unde se află vestitul tron a lui Zeus.
*Excursie la Meteora (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani):
Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Vom vedea două dintre cele șase mănăstiri din complexul monahal. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 18:00.
*Excursie Insula Skiathos (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 5-11,99 ani):
Vom poposi pe una dintre plajele sale incredibil de frumoase, numită Koukounaries, care este considerată cea de-a treia ca frumusețe naturală dintre plajele Mării Egee. Următoarea oprire va fi în portul Skiathos, orașul-capitală al insulei. După ce veți lua masa la una dintre tavernele de pe malul mării, vom urca împreună până la biserica Sfântului Nicolae, de unde se poate admira panorama întregului oraș și a golfului. În continuare, în timpul liber veți putea vizita ruinele fostei cetăți venețiene Bourtzi și Catedrala Trei Ierarhi. În cursul după-amiezii suntem din nou pe vas, și urmăm drumul spre Paralia Katerini pe același traseu. Sosire în statiune în jurul orei 22:00.
*Excursie la Sfânta Paraschiva - Valea Tempi - Castel Platamonas - Paleo Panteleimonas (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani):
Prima oprire se face la Castelul Platamonas. Continuăm cu Valea Tempi și cu vizita Schitului Sfintei Paraschiva, protectoarea ochilor, de unde puteți lua apă chiar din izvorul acesteia. Ultimul popas este la satul Paleo Panteleimonas. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 17:00.
*Excursie la Edessa – Pozar (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani):
În Edessa ne delectăm privirea cu renumitele cascade din oraș. În timpul pe care-l avem la dispoziție putem servi masa chiar în fața cascadelor sau putem să ne încântăm cu aroma cafelei grecești într-o fostă fabrică de cânepă devenită muzeu (intrare liberă). Edessa este un muzeu în aer liber plin cu vechi mori de apă. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar. Timp liber pentru baie în piscine în aer liber cu acces gratuit sau contra cost. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 19:00.
*Excursie în Insula Evia (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani):
Traversăm cu ferryboat-ul din portul Glifa în Insula Evia și începem să descoperim secretele celei de-a doua insule ca mărime din Grecia. Prima oprire se face la Mănăstirea Osio David, cunoscut pentru numeroasele minuni înfăptuite. Ulterior ne vom închina la moaștele Sf. Ioan Rusul. Pe drumul de retur vom face o scurtă oprire la Mănăstirea Kato Xenia, unde se află Brâul Maicii Domnului. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 21:30.
*Excursie la Waterland (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani):
Waterland este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice de distracție din Europa, cu o suprafață totală de aproape 150.000 mp. Parcul cuprinde o asociere deosebită de construcții destinate special distracției, terenuri de tenis și baschet. În acest loc minunat vă puteți petrece ziua delectându-vă în oricare dintre variatele piscine cu valuri artificiale, cu hidromasaj, tobogane cu apă, “Râul Rapid”, apoi puteți lua masa la unul dintre restaurantele din incintă, sau puteți sarvi băutura preferata la unul dintre barurile din parc. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 18:00.
*Shopping în Salonic (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani):
Excursia începe de dimineață cu un tur al orașului pe cele mai elegante bulevarde – Egnatia, Nikis și Tsimiski, timp în care vom admira ruinele Arcului Triumfal al Împăratului roman Galerius, Rotonda și Turnul Alb. Programul continuă cu vizita la Biserica Sfântului Dumitru, considerat protectorul orașului. În timpul liber pe care îl aveți la dispoziție, vă recomandăm să vă plimbați pe străzile acestui oraș luminos și fermecător, unde puteți face cumpărături sau servi o cafea la malul mării.
*Seară grecească (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani):
Vă invităm să participați la un program artistic tradițional grecesc, unde veți putea savura mâncărurile și băuturile specifice acestei țări și mai mult decât atât veți putea învață câțiva pași din dansurile tradiționale: sirtaki, zorba. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 00:30.