Grecia – Insula Thassos – Muses Studios

Grecia – Insula Thassos – Muses Studios

#als001

Vara 2020 – sejur individual fara masa – Muses Studios

» de la 65 Euro/ studio pentru 2adl/ noapte

» de la 80 Euro/ studio pentru 3adl/ noapte
» de la 80 Euro/ studio pentru 2adl+2chd/ noapte
» de la 90 Euro/ studio pentru 2adl/ noapte
Sejur 8 zile/ 7 nopti in perioada:

01.07 – 30.09.2020

Una dintre cele mai populare statiuni grecesti, Potos atrage in fiecare an numerosi turisti, fiind o destinatie apreciata mai ales de tineri. Potos este un orasel minunat de coasta situat in partea de sud a insulei Thassos. Organizat in jurul Golfului Theologos este o locatie pitoreasca cu plaje cu nisip fin si apa marii foarte curata unde se poate inota si practica sporturi de apa. (pentru scuba diving insa, exista o scoala la doar 2 km de Potos in statiunea Pefkari … cea mai renumita scoala de scuba).

Oraselul este foarte viu ziua si vibrant noaptea fiind o destinatie foarte populara pentru.Cluburile de noapte de pe plaja fac ca multi tineri sa vina sa-si petreaca noptile aicea. Cei care se hotarasc sa vina in aceasta statiune nu se vor plictisi.

 

» TIPOLOGIE CAMERE
 • studio cu 2 paturi: 1 camera cu 2 paturi single + 1 canapea pentru 1 persoana

Camera are 20m² este dotata cu A/C, incălzire, balcon, bucătărie, frigider, cana electrica de incalzit apa, cafetiera, sandwich maker-grill, TV cu ecran LCD / plat, canale prin satelit, uscător de păr, dulap; schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la 3-4 zile

 • studio cu 3 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu + 1 pat pentru 1 persoana

Studioul are 20m² si este dotat cu A/C, incălzire, balcon, bucătărie, frigider, cana electrica de incalzit apa, cafetiera, sandwich maker-grill, TV cu ecran LCD / plat, canale prin satelit, uscător de păr, dulap; schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la 3-4 zile

 • studio cu 4 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu + 1 canapea extensibila pentru 2 persoane

Studioul are 30m² este dotat cu A/C, incălzire, balcon, bucătărie, frigider, cana electrica de incalzit apa, cafetiera, sandwich maker-grill, TV cu ecran LCD / plat, canale prin satelit, uscător de păr, dulap; schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la 3-4 zile

 • apartament cu 4 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu + 1 camera cu 2 canapele pentru 2 persoane

Apartamentul are 30m² si este localizat la parter dotat cu A/C, incălzire, balcon, bucătărie, frigider, cana electrica de incalzit apa, cafetiera, sandwich maker-grill, TV cu ecran LCD / plat, canale prin satelit, uscător de păr, dulap; schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la 3-4 zile

 

» TARIFE 
 

 

Perioada

 

 

Studio

cu 2 paturi

(pentru 2adl)

Studio

cu 3 paturi

(pentru 2adl+1chd)

Studio

cu 4 paturi

(pentru 2adl+2chd)

Apartament

cu 4 paturi

(pentru 4adl)

 

 

01.07-31.07.2020

85 euro 90 euro 90 euro 110 euro

01.08-31.08.2020

90 euro 95 euro 95 euro

135 euro

01.09-30.09.2020 65 euro 80 euro 80 euro

90 euro

!!! Atenție: tarifele sunt de studio/apartament/noapte fara masa

 

» CAZARE

Muses Studios

Beneficiind de o locație liniștită la 600 de metri de plaja Potos, chiar lângă o livadă de măslini, Muses oferă studiouri cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și balcon. La 500 de metri se găsesc restaurante și magazine.Toate unitățile de la Muses au decor modern și oferă TV. Acestea includ o chicinetă cu frigider și facilități de gătit. Baia privată are duș și uscător de păr.

În grădină sunt disponibile facilități de grătar. Există, de asemenea, o zonă de luat masa pe terasa umbrită.Portul Prinos se află la 25 km. Proprietatea este situată la 35 km de portul Limenas.

Turistii pot alege intre 9 studiouri / apartamente, fiecare dintre ele purtand numele uneia dintre cele noua muze din mitologia greaca. Acesta este și motivul pentru care cazarea se numește „Muses”.Unitățile sunt situate la parter și la primul etaj. In fiecare camera există mobilier nou, modern, frumos decorat.

Pentru a intra în studiouri / apartamente, se folosesc cartelele electronice în loc de chei.

 

» ALTE DETALII:

Taxele de statiune se platesc la receptia hotelurilor/vilelor:

 • Hoteluri de 5 stele – 4 euro pe noapte pe camera
 • Hoteluri de 4 stele – 3 euro pe noapte pe camera
 • Hoteluri de 3 stele – 1,50 euro pe noapte pe camera
 • Hoteluri și apartamente de 1 / 2 stele – 0,50 euro pe noapte / camera

 

LOCATIE

» PACHETUL  INCLUDE
 • Cazare
 • A/C
 • frigider
 • TV
 • Wi-fi internet
 • Balcon
 • Parcare publica aproape de unitatea de cazare
 
» PACHETUL NU INCLUDE
 • Asigurare medicala/storno
 • Taxa de statiune: 0.50euro/camera/noapte
 
» NOTA
 • înlocuirea lenjeriei de pat și prosoape se face la trei-patru zile
 • În curte nu există loc de parcare, dar pe strada lângă clădire și vizavi de ea, este suficient loc pentru mașinile tuturor oaspeților.
 • Detalii despre locatie: când veniți din Limenaria, la intersecția centrală din Potos, virați la stânga lângă parcul de distracții și mergeți spre Teologos. După 500 de metri pe stânga veți vedea Muses Studios.
X