Exotic Intercontinental Abu Dhabi (Abu Dhabi) 5*

Exotic Intercontinental Abu Dhabi (Abu Dhabi) 5*

#als070

Intercontinental Abu Dhabi (Abu Dhabi) 5*

» de la  812 Euro/ pachet/ persoana

Sejur de 8 zile/ 7 nopti in perioada:

18.07 – 02.09.2022

» CAZARE

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Amplasat în inima capitalei, InterContinental Abu Dhabi este situat pe plajă, la 10 minute cu mașina de centrul animat al orașului și la 20 de minute cu mașina de Centrul Internațional de Expoziții din Abu Dhabi.

Camerele de la InterContinental Abu Dhabi au interior modern, mobilier de lux și baie de lux amenajată cu marmură. Toate camerele oferă vedere la oraș sau la Golful Persic.

InterContinental Abu Dhabi găzduiește unele dintre cele mai bune restaurante din oraș. Puteți să savurați carne braziliană suculentă la Chamas Churrascaria, specialități libaneze autentice la Byblos Su Mer, preparate italiene de casă la Circo, mâncăruri populare din lumea veche la Belgian Cafe, arome panasiatice la Cho Gao Marina Walk, fructe de mare proaspete cu influențe thailandeze la restaurantul premiat Fishmarket și diverse vinuri, cocteiluri și cafea la Piano Lounge. Deschis pe tot parcursul zilei, restaurantul Selections servește micul dejun, prânzul și cina cu vedere perfectă la plajă și la portul de agrement de la aproape toate mesele.

InterContinental Abu Dhabi include și un port de agrement privat. Printre alte facilități de agrement, hotelul cuprinde o piscină mare cu o terasă la soare și o sală de fitness ultramodernă. Serviciul de concierge poate aranja tururi pentru oaspeți.

Oaspeții pot face cumpărături la Sukul de Aur, la Heritage Village și la Cultural Foundation. De asemenea, la mică distanță se găsesc mai multe malluri de top.

 

» TARIFE
Perioada Tip camera Pret
18.07-25.07.2022 Deluxe Room Double/ mic dejun 812 euro/pers/sejur
30.07-06.08.2022 Deluxe Room Double/ mic dejun 812 euro/pers/sejur
12.08-19.08.2022 Deluxe Room Double/ mic dejun 812 euro/pers/sejur
26.08-02.09.2022 Deluxe Room Double/ mic dejun 812 euro/pers/sejur
» SERVICII INCLUSE
  • Transport cu avionul: Bucuresti (OTP) – Dubai si retur
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu mic dejun
» DESTINATIE

Odinioară un mic sat de pescari din Golful Persic, Dubaiul este astăzi unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume. Fiind unul din cele șapte emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite, gazdă a peste 200 de naționalități, Dubaiul oferă tuturor vizitatorilor o experiență cu adevărat memorabilă. Indiferent dacă e vorba de malurile Canalului sau de vârful Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, Dubaiul trăiește și inspiră un sentiment de posibilitate și inovație. Iar cu un litoral de neegalat, un deșert mirific și peisaje urbane magnifice, amintirile dumneavoastră abia așteaptă să se înfiripe aici.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Transport cu avionul: Bucuresti (OTP) - Dubai si retur
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu mic dejun

NU SUNT INCLUSE:

  • Asigurare medicala si asigurare storno