Exotic Hurghada – Titanic Resort Aqua Park 4*

Exotic Hurghada – Titanic Resort Aqua Park 4*

#als100

Exotic Hurghada – Titanic Resort Aqua Park 4*

» de la 608 Euro/ pers/ sejur

Sejur de 8 zile/ 7 nopti in perioada:

23.06 – 10.09.2022

» CAZARE

Această proprietate este la 16 minute pe jos față de plajă. Hotelul de 4 stele Alf Leila Wa Leila (O mie și una de nopți) este situat în Hurghada, la aproximativ 400 de metri de plajă. Hotelul are 6 piscine, 5 restaurante și 1 teren de tenis și oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă.

Camerele de la Alf Leila Wa Leila sunt luminoase şi aerisite. Acestea au o zonă de relaxare cu birou şi TV prin satelit și un balcon spațios. Băile includ articole de toaletă de lux.

Acest hotel all inclusive oferă mai multe opțiuni de luat masa: restaurantul elegant Le Marche, care servește preparate din bucătăria regională și internațională, restaurantul asiatic L`Asiatique, restaurantul italian La Casa & Oriental şi Tagine. De asemenea, există și zona de restaurante Club Mac şi Beach Bar pentru gustări.

Oaspeții se pot relaxa cu un masaj sau se pot antrena la sala de gimnastică. Copiii se pot distra la clubul copiilor şi pe terenul de joacă. Personalul de divertisment organizează spectacole impresionante de sunet şi lumini având ca temă istoria Egiptului.

Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Leila Wa se află la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada și la 25 de minute de mers cu mașina de centrul orașului.
Proprietatea oferă acces gratuit la plaja complexului Dana Beach și o intrare gratuită la parcul acvatic al complexului Jungle aqua park (o dată pe sejur).

» TARIFE
Perioada Tip camera Pret
23.06-30.06.2022 Camera standard / all-inclusive 608 euro/pers/sejur
14.07-21.07.2022 Camera standard / all-inclusive  620 euro/pers/sejur
18.08-25.08.2022 Camera standard / all-inclusive 650 euro/pers/sejur
31.08-07.09.2022 Camera standard / all-inclusive 645 euro/pers/sejur
» SERVICII INCLUSE
  • Transport Avion : Otopeni – Hurghada  si retur
  • Transfer aeroport –hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu all-inclusive
» DESTINATIE

De-a lungul ultimilor zece ani cetăţenii din Hurghada au cunoscut o dezvoltare uimitoare. Din nisipul desertului a crescut un oraş cu mai mult de 200 de hoteluri, zone comerciale în plină expansiune şi viaţa de noapte vibrantă. Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta Riviera de la Marea Roşie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate specială în care obiceiurile şi cultura locală este prezentată alături de stilul de viaţă din statiune.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Transport Avion : Otopeni – Hurghada  si retur
  • Transfer aeroport –hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu all-inclusive

NU SUNT INCLUSE:

  • Asigurare medicala si asigurare storno
  • Taxa de viza (se plateste in aeroport) 25 USD/ persoana