Exotic Hurghada – Aqua Vista Hotel PICKALBATROS 4*

Exotic Hurghada – Aqua Vista Hotel PICKALBATROS 4*

#als100

Exotic Hurghada – Aqua Vista Hotel PICKALBATROS 4*

» de la 651 Euro/ Pers/ sejur

Sejur de 8 zile/ 7 nopti in perioada:

23.06 – 10.09.2022

» CAZARE

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest complex modern de 4 stele all inclusive este situat în Hurghada, la doar 700 de metri de Marea Roșie. Oferă o piscină în aer liber în stil lagună şi 3 restaurante tip bufet. Toate camerele au balcon sau terasă. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Albatros și la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort.

Aqua Vista Resort – By Pickalbatros are 4 piscine separate pentru adulți și copii, printre care și o piscină de dimensiuni olimpice. Oaspeții pot utiliza gratuit șezlongurile din jurul zonei de plajă şi de la piscină. Facilitățile spa ale hotelului includ o saună, hamam marocan, salon de înfrumusețare şi camere de masaj.

Toate camerele de la Aqua Vista Resort – By Pickalbatros sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. Este disponibil room service nonstop, la un cost suplimentar.

Sunt disponibile 3 restaurante tip bufet care servesc o varietate de preparate din bucătăria internațională, inclusiv specialități orientale, italiene şi asiatice, iar restaurantul à la carte oferă fructe de mare, la un cost suplimentar. Proprietatea are 5 baruri, inclusiv un bar la piscină.

» TARIFE
Perioada Tip camera Pret
23.06-30.06.2022 Camera standard / all-inclusive 651 euro/pers/sejur
14.07-21.07.2022 Camera standard / all-inclusive 852 euro/pers/sejur
18.08-25.08.2022 Camera standard / all-inclusive 878 euro/pers/sejur
03.09-10.09.2022 Camera standard / all-inclusive 882 euro/pers/sejur
» SERVICII INCLUSE
  • Transport Avion : Otopeni – Hurghada  si retur
  • Transfer aeroport –hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu all-inclusive
» DESTINATIE

De-a lungul ultimilor zece ani cetăţenii din Hurghada au cunoscut o dezvoltare uimitoare. Din nisipul desertului a crescut un oraş cu mai mult de 200 de hoteluri, zone comerciale în plină expansiune şi viaţa de noapte vibrantă. Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta Riviera de la Marea Roşie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate specială în care obiceiurile şi cultura locală este prezentată alături de stilul de viaţă din statiune.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Transport Avion : Otopeni – Hurghada  si retur
  • Transfer aeroport –hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu all-inclusive

NU SUNT INCLUSE:

  • Asigurare medicala si asigurare storno
  • Taxa de viza (se plateste in aeroport) 25 USD/ persoana