Exotic Bali – Puri Santrian Resort (Sanur) 4*

Exotic Bali – Puri Santrian Resort (Sanur) 4*

#als070

Exotic Bali – Puri Santrian Resort (Sanur) 4*

» de la 1548 Euro/ pers/ sejur

Sejur de 10 zile/ 9 nopti in perioada:

18.07 – 19.09.2022

 
» CAZARE

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Aflat pe plaja aurie Sanur din Bali, la numai 15 minute de mers cu maşina de oraşul Denpasar, Puri Santrian oferă 2 piscine spectaculoase în aer liber, WiFi gratuit şi un centru spa.

Camerele spaţioase ale hotelului Puri Santrian sunt decorate elegant şi au TV prin satelit, facilităţi de ceai/cafea şi minibar. Balcoanele mari oferă vedere minunată la grădinile tropicale şi permit accesul brizei calde din Bali.

Centrul spa al proprietăţii asigură masaje balineze luxoase şi tratamente de înfrumuseţare, disponibile oaspeţilor hotelului la jumătate de preţ. Oaspeţii se pot bucura şi de cursuri de yoga pentru a completa tratamentele. Pentru o după-amiază liniştită în interior, proprietatea oferă o bibliotecă.

Sunt disponibile şi alte activităţi recreative, printre care cursuri de gătit, snorkelling şi parasailing. Biroul de turism facilitează organizarea de excursii, iar oaspeţii pot închiria biciclete.

Oaspeţii pot savura un mic dejun tip bufet. Clubul de pe plajă serveşte fructe de mare proaspete şi preparate internaţionale, cu spectacole tradiţionale săptămânale. Restaurantul în aer liber Mezzanine propune specialităţi din bucătăria occidentală, thailandeză şi japoneză.

» TARIFE
Perioada Tip camera Pret
18.07-27.07.2022 Camera superioara/ mic dejun 1548 euro/pers/sejur
28.07-07.08.2022 Camera superioara/ mic dejun 1650 euro/pers/sejur
12.08-22.08.2022 Camera superioara/ mic dejun 2168 euro/pers/sejur
26.08-04.09.2022 Camera superioara/ mic dejun 1430 euro/pers/sejur
09.09-19.09.2022 Camera superioara/ mic dejun 1628 euro/pers/sejur
» ZBOR

Otopeni – Dubai – Bali si retur

» SERVICII INCLUSE
  • Transport Avion : Otopeni – Dubai – Bali si retur
  • Transfer aeroport –hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu mic dejun
» DESTINATIE

Denumita “Dimineata lumii”, aceasta insula plina de mister si povestiri magice este una dintre cele mai populare destinatii turistice. Bali este insula celor 1000 de temple si considerat tinutul Domnului. Modul de viata traditional in Bali a fost dintotdeauna legat de credinta religioasa.

Bali are imaginea specifica vederilor postale, cu plaje albe marginite de palmieri si interiorul cu vegetatie luxurianta. Dansul, muzica, sculpturile in lemn, picturile si papusile descriu viata localnicilor si celebreaza eterna lupta dintre „bine si rau” – esenta acestei insule hinduse.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Transport Avion : Otopeni - Dubai – Bali si retur
  • Transfer aeroport –hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare cu mic dejun

 

NU SUNT INCLUSE:

  • cheltuieli personale
  • alte servicii neincluse in tariful include