Excursie scolara de o zi in orasul Brasov

Excursie scolara de o zi in orasul Brasov

#als001

Excursie de o zi in Brasov

» de la 97 Ron / persoana

Excursie de o zi

La cerere

Recomandare: ora de istorie, religie

TRASEU: Bucuresti – Brasov – Bucuresti

Brasov
Orasul este situat într-o splendidă zona din împrejurimile Braşovului, o oază de linişte şi armonie cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat înconjurat de dealuri, munti şi păduri pe o intindere de 32 Ha, Complexul cuprinde un hotel de 4 stele cu 40 camere duble, restaurant, 2 Vile de Lux, sala de conferinta( 40 de locuri) teren de tenis, teren de fotbal, stana turistica, centru de echitatie, sala de jocuri (biliard, ping-pong si darts).
Acest complex ofera conditii de antrenament optime, existand trasee pentru alergare,teren de fotbal (beton) , terenuri de tenis cu zgura, piscina exterioara si centru de echitatie in incinta bazei hotelului.
Locatie foarte potrivita grupurilor de copii: capacitate de cazare pana la 150 de locuri in acelasi perimetru, sigura, departe de circulatie si aglomeratie, alimente traditionale din ferma/stana proprie- smantana, lapte, branza foarte proaspete si fara conservanti.

» PACHETUL INCLUDE

  • transport dus – intors cu autocarul
  • insotitor din partea agentiei

Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

  • Tariful este valabil pentru un grup de 45 persoane
  • pentru reduceri si gratuitati va rugam sa contactati agentia
1
PROGRAM EXCURSIE
Plecare din Bucuresti, in cursul diminetii Obiective turistice: Piata Sfatului din Brasov, Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor

LOCATIE

Brasov

Tariful include:

  • transport autocar
  • insotitor din partea agentiei