Excursie la Parc Aventura din Brasov

Excursie la Parc Aventura din Brasov

#als001

Excursie de o zi la Brasov

» de la 97 Ron / persoana

Excursie de o zi

La cerere

Recomandare: ora de educatie fizica, istorie

TRASEU: Bucuresti pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Busteni – Predeal – Brasov-Poiana Brasov

Parc Aventura Brasov dispune de 14 trasee de dificultate progresiva. Fiecare participant la aventura primeste un echipament de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.
Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifica:

Brasov
Prima Scoala Romaneasca
Construită în 1495 cladirea muzeului păstrează elementele stilului baroc de la modificările care i-au fost aduse în anii 1760. Complexul muzeal este format din mai multe sali si clădiri: Sala de clasă “Anton Pann”, Sala “Diaconul Coresi”, Sala “Cartea şi Cărturarii braşoveni”, Sala “Cartea, factor de unitate naţională”, Sala cu vatră, Biserica “Sf. Nicolae”, Muzeul “Ex-libris”, Muzeul “Junii braşoveni”, Muzeul “Tudor Ciortea”

Piata Sfatului
Piața Sfatului era, în Evul Mediu, locul în care în Brașov se organizau târguri atât pentru negustorii sași și români cât și pentru cei veniți din Ungaria. Se ajungea în piața prin strada Vămii (actuala Mureșenilor), iar lângă stradă erau vămuite mărfurile.
Casa Sfatului din centrul pieței, era locul unde fiecare negustor trebuia să-și așeze marfa, iar funcționarii orașului se asigurau ca aceste locuri sa fie respectate.
În apropierea pieței se află Biserica Neagră, bastioanele Fierarilor și Graft, turnurile Turnul Alb și Turnul Negru precum Poarta Șchei, Poarta Ecaterinei.
Piața Sfatului este probabil cel mai cunoscut și vizitat loc al Brașovului, unde sunt organizate diverse evenimente cultural artistice, concerte în aer liber ca „Cerbul de Aur”, etc.

Biserica Neagra
Este situată în centrul municipiului Brașov. Aceasta a fost construită în stil gotic,finalizată în jurul anului 1477. Cunoscută ca fiind unul din cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România, Biserica Neagră este cel mai mare edificiu de cult în stil gotic din sud-estul Europei, măsurând 89 de metri lungime şi 38 de metri lăţime. În această biserică încap circa 5.000 de persoane. Clădirea gotică a fost parțial avariată în incendiul din 1689, când zidurile ei s-au înegrit și a primit numele actual. Denumirea populară de după incendiu, „Biserica Neagră”, a fost acceptată oficial în secolul al XIX-lea. Datorită mărimii ei, când a fost finalizată a primit titlul de Cea mai mare biserică dintre Viena și Constantiopol.

 

» PACHETUL INCLUDE
 • Transport dus – intors cu autocarul
 • insotitor din partea agentiei

Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

 • Tariful este valabil pentru un grup de 45 persoane
 • pentru reduceri si gratuitati va rugam sa contactati agentia
1
PROGRAM EXCURSIE
 • Plecare din Bucuresti catre Brasov
 • Se viziteaza orasul Brasov – Prima Scoala Romaneasca, Piata Sfatului, Biserica Neagra
 • Se ia pranzul la Poiana Brasov – restaurantul Vanatorul
 • Se merge la Parc Aventura.
 • Seara: imbarcarea in autocar si plecare spre Bucuresti

LOCATIE

Tariful include:

 • transport cu autocarul
 • insotitor din partea agentiei

Tariful nu include:

 • intrari la obiective
 • pranz la Restaurantul Vanatorul