Circuit de 4 zile in Belgrad, Serbia 3*

Circuit de 4 zile in Belgrad, Serbia 3*

#als001

Circuit 4 zile – Belgrad, Serbia

» de la 165 Euro/ persoana

Cazare 3 nopti /4 zile in urmatoarele perioade:

04.09 – 07.09.2020;
09.10 – 12.10.2020;

Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei. Este situat la confluența dintre râul Sava și fluviul Dunărea – două căi navigabile internaționale, unde Câmpia Panonică întâlnește Balcanii. Belgrad este cel mai mare oraș de pe teritoriul fostei Iugoslavii, al treilea de pe Dunăre, după Budapesta și Viena și al treilea din sud-estul Europei, după Istanbul și Atena.

Fiind unul dintre cele mai vechi orașe ale Europei, cu dovezi arheologice ale așezărilor încă din mileniul al V-lea î.Hr., Belgradul și zona sa urbană au fost locul de naștere al culturii Vinča, cea mai mare cultură preistorică europeană. Locația a fost descoperită de greci, celții l-au construit și numit Orașul Alb. Orașul a fost câmpul de luptă a peste 115 conflicte internaționale și a fost dărâmat de 44 de ori încă din perioada antică de numeroasele armate orientale și occidentale.

» PACHETUL INCLUDE:
 •  cazare 3 nopti in camera DBL, TRPL
 • masa : mic dejun
 • asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului
 • transport Bucuresti – Belgrad – Bucuresti, cu autocar clasificat pentru transport international
» CAZARE:
Hotel Centar Balasevic  3* sau similar

Situat într-o zonă liniştită din Belgrad, aproape de Pădurea Miljakovac şi de Târgul Belgrad, Centar Balasevic oferă camere cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi birou.

Centar Balasevic pune la dispoziţie 2 restaurante, un teren de fotbal, teren de tenis şi un mic centru spa cu saună şi cadă cu hidromasaj.

Restaurantul de la Centar Balasevic serveşte preparate culinare din bucătăria naţională într-o ambianţă confortabilă. În timpul verii, oaspeţii se pot bucura de grădina de vară.

Copiii se pot distra pe terenul de joacă Squirrel, care include zone cu nisip, leagăne şi case cu tobogane.

* Tarife pentru grup de 40 de platitori

 

1
Ziua 1

Ziua 1  Plecare la 6:30 din Bucuresti pe traseuL: Bucuresti, Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta Turnu Severin, trecem in Serbia pe la Portile de fier 1, ne indreptam spre Belgrad, cazare la Hotel CENTAR BALASEVIC 3*

2
Ziua 2

Ziua 2  Dupa micul dejun  propunem 2 excursii optionale: vizitam  Muntele Avala  si  Casa cu Flori

Timp liber in Belgrad sau excursie optionala (10 euro/pers) la Muntele Avala - situat la 17 km de oras – aici este locul unde se afla Turnul de Televiziune si Monumentul Eroilor din 1912-1918. Turnul Televiziunii Avala din Belgrad, distrus în 1999 în urma bombardamentelor trupelor NATO, a fost reconstruit după cel vechi pe trei mari picioare ca suport, are o înălţime de 204,5 metri, fiind mai înalt cu un metru faţă de cel vechi.

Cel mai mare Centru Muzeal din Belgrad, se afla la 5 Km de centru si este Mausoleul Generalului Iosip Broz Tito, numit si Casa cu Flori. De aici , de la Mausoleu , se poate vederea intreg orasul, locul oferind turistilor o panorama spectaculoasa a capitalei serbiei. (10 euro/pers)

Timp liber in Belgrad. Ne intoarcem pentru cazare la hotelul din Belgrad .

3
Ziua 3

Ziua 3  Dupa micul dejun,  descoperim Belgradul intr-un tur panoramic de autocar – Biserica Sfantul Sava, Piata Slavia, Palatul Belgrad, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea si ne bucuram de o plimbare pietonala in Kalemgdan si recapitulam istoria milenara a Fortaretei Belgrad, situata la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea. Ruinele actuale  au fost candva o Fortareta, acaparata pa rand de celti, romani, turci, bulgari si  unguri.Minunata Fortareata  Kalemegdan, este gazduita in zilele noastre de un parc superb, care ne ajuta sa intram intr-o epoca medirvala , imaginara necunoscuta noua. În incinta fortereței  se afla o biserică, un restaurant, muzeul armatei cu tancuri si rachete, dinozauri și spații unde te poți relaxa ca nicăieri altundeva. Continuam cu centrul istoric al urbei pe vestita strada Knez Mihailova cu vizita la Biserica Arhangelul Mihail.

Seara, masa festiva, cu produse traditionale sarbesti si muzica,  la HOTEL  -optional 25 euro/persoana,la un grup de minim de 25 pers

4
Ziua 4

Ziua 4  Mic dejun. Ne indreptam spre Romania, la intoarcere vizitam Cetatea Golubac

Cetatea Golubăţ, aflată pe malul drept, adică în Serbia, este una din minunăţiile de pe clisura Dunării. Este faţă în faţă cu localitatea cărăşeană Coronini. Ea poate fi admirată în toată splendoarea ei de pe malul românesc, din ambarcaţiuni, iar acum, din nou, şi din Serbia, de la faţa locului, pentru că fortăreaţa şi-a redeschis porţile. Fortăreaţa medievală, veche de 700 de ani, este situată la patru kilometri în aval de oraşul Golubăţ, în apropiere de Porţile de Fier. Începând din 2014, fortăreaţa a fost supusă unui amplu proces de restaurare şi de lucrări arheologice. Au fost reînnoite complet nouă turnuri, care au căpătat acoperiş şi au fost unite prin ziduri de legătură.

Sosire in Bucuresti.

LOCATIE

» PACHETUL INCLUDE:

 •  cazare 3 nopti in camera DBL, TRPL
 • masa : mic dejun
 • asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului
 • transport Bucuresti-Belgrad-Bucuresti, cu autocar clasificat pentru transport international
 

» PACHETUL NU INCLUDE:

 • asigurarea de sanatate
 • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale si ghidul turistic
 • cina traditionala in Belgrad -minim 25 pers , aprox. 25 euro/persoana
 • supliment camera single : 75 euro/camera/program
 • taxele locale se platesc direct la receptia hotelului : aprox. 1,4euro/camera/noapte
   
X