Excursie de o zi la Comana si Mogosoaia

Excursie de o zi la Comana si Mogosoaia

#als001

Excursie la Comana si Palatul Mogosoaia

» de la 90 Ron / persoana

Excursie de o zi

Perioada: 18.04 – 30.10.2022

Recomandare: ora de istorie (Vlad tepes, Mihai Viteazu), religie, educatie fizica.

TRASEU:

BUCURESTI – COMANA

Parcul Natural Comana este o rezervatie unica in Europa si include zeci de specii de plante si animale protejate de legile internationale. Este considerat a doua delta a Romaniei, iar atractia padurii o reprezinta teii si speciile protejate: lacramioarele, ghimpele si bujorul de padure.

Manastirea Comana, situata în comuna Comana din judetul Giurgiu, a fost ctitorita de Vlad Tepes în anul 1461, ca o manastire-cetate, care însa s-a ruinat pâna la finele secolului al XVI-lea. Locul pe care a fost înaltata manastirea era odinioara o insula, în mijlocul mlastinilor, iar accesul se facea pe o poarta aflata in nordul incintei, dupa ce se traversa un pod de lemn, usor de incendiat la vreme de primejdie. Râul Câlnistea, care curge în partea de rasarit a satului Comana, întâlneste în cale balta Comanei pe care o strabate si din care se desprinde în fata manastirii. În dreptul satului Comana, apa desface un brat care ocoleste ostrovul si se reîntoarce apoi la vechea matca.
Pentru ca sunteți pasionați de aventura și natura va așteptăm cu mic cu mare la Parcul de Aventura Comana.

Parcul de aventura Comana cuprinde 4 trasee pentru copii si 3 trasee pentru adulti de dificultate progresiva (usor, mediu si dificil) si o tiroliana peste lac.

Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator, prin traversare sau catarare.

Plecare spre Manastirea Comana

Casa memoriala a lui Gellu Naum, Eseist, poet, prozator si dramaturg, Gellu Naum este considerat cel mai important reprezentant roman al curentului suprarealist si unul dintre ultimii mari reprezentanti ai acestuia pe plan european.

Palatul Mogosoaia este o cladire istorica ce a fost in posesia familiei Brancoveanu timp de aproximativ 120 de ani. In prezent, adaposteste Muzeul de Arta Brancoveneasca si este un important punct de atractie turistica.

Plecare spre Bucuresti

 
» PACHETUL INCLUDE
  • transport cu autocar clasificat international
  • insotitor din partea agentiei

Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

  • Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.
    • Tariful este valabil pentru un grup de 45 persoane
    • pentru reduceri si gratuitati va rugam sa contactati agentia

LOCATIE

BUCURESTI - COMANA - MOGOSOAIA

TARIFUL INCLUDE:

  • Transport dus - intors cu autocarul

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Intrarile la obiective