Circuit Hajduszoboszlo – Budapesta – Viena

Circuit Hajduszoboszlo – Budapesta – Viena

295 € de persoana

#als001

Mini-vacanta pentru Scoala Altfel!

» 295 Euro/copil 
» 315 Euro/adult
Sejur 6 zile/ 5 nopti in perioada:

20.04 – 26.04.2019

O treaba bine facuta de echipa Alsys Travel. Bine organizata, cu mare atentie la detalii, autoar spatios si insotitori prietenosi.

Recomandata ca fiind una dintre cele 5 destinatii europene de top, de vizitat primavara, Ungaria ne asteapta sa o descoperim, cand vremea este in cea mai buna forma si strazile sunt lipsite de armatele de turisti din sezon.

Vom incepe calatoria noastra cu Hajduszoboszlo, cel mai cunoscut oras termal din Campia Mare a Ungariei, cu principala sa atractie, complexul balnear cu celebrele sale bai termale, strandul, Aquaparkul si Aqua-palace-ul.

Ne indrepam apoi spre Budapesta, metropola cu centrul sau plin de viata, cu parcurile frumoase, Dunarea, turnurile inalte ale bisericilor si restaurantele imbietoare. Budapeste este plina de secrete care asteapta sa fie descoperite si locuri ascunse, ce merita explorate. Croaziera pe Dunare este un must-have si este o incantare atat pentru copii cat si pentru adulti.

In urmatoarea zi, destinatia noastra este Viena, unde vom zivita negresit si la Palatul Schonbrunn.

La intoarcere vom face un mic popas la Pandorf Outlet pentru cumparaturi.

Va invitam alaturi de noi intr-un program marca Alsys Travel care indeplineste asteptarile tuturor.

 

» PACHETUL INCLUDE
 • cazare 5 nopti, hotel 3*, in Hajduszoboszlo si Monor
 • Regim de masa: demipensiune (mic dejun si cina; exceptie seara din Budapesta cand vom lua cina pe vasul de croaziera)
 • Transport Bucuresti – Budapesta – Viena si retur cu autocar clasificat pentru transport international
 • tur de oras Budapesta cu ghid vorbitor de limba romana
 • tur de oras Viena cu ghid local
 • asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului
» CAZARE

Hotel Karikas 3* Hajduszoboszlo este situat la 500 metri de centrul orasului Hajduszoboszlo si de centrul SPA. Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, baie privata, TV, podea cu mocheta si balcon. Internaetul WiFi este gratuit.

Oaspetii pot savura in fiecare zi un mic dejun bufet suedez si cina la restaurantul hotelului, care serveste preparate din bucataria maghiara si internationala. Hotelul are si o gradina frumoasa, iar in serile de vara se canta muzica live si se organizeaza degustari de vin.

Nyerges Hotel Termal Superior 3* Monor  este situat la 18 km de Aeroportul International Liszt Ferenc, in zona verde de langa Budapesta. Hotelul are un izvor termal propriu, sauna, piscina, servicii de masaj si facilitati de tenis si tenis de masa.  Restaurantul hotelului serveste preparate maghiare si internationale. Camerele au mobilier elegant si baie proprie, iar internetul WiFi este gratuit.

» ATRACTII

Complexul Aqua Palace Hajduszoboszlo

Parcul Zoologic din Nyiregyhaza

Croaziera pe Dunare in Budapesta

Tur panoramic in Viena

 

» INFO SPECIAL

Excursia – circuit este ideal pentru Saptamana Altfel. Programul este astfel structurat incat atrage si copiii si adultii.

Parintii sunt bine-veniti.

 

1
Ziua 1
Bucuresti - Hajduszoboszlo. Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21.30, la Academia Militara din Bucuresti si plecare spre Hajduszoboszlo. Sosire la Hajduszoboszlo si cazare hotel 3*. Timp de odihna si, apoi, vizita la Casa Clopotelor, construita de arhiotectul Racz Zoltan, unde puteti vedea o colectie bogata de 50 de clopote, care a fost donata de artista decoratoare nascuta in oras, Oborzil Edit. Frumusetea colectiei brevetate la nivel mondial, este scoasa in evidenta de ambientul in care este incadrata, cu rauri artificale, un lac mic, gradina stancoasa, simbolurile referitoare la istoria maghiara si un monument de stalpi sculptati in lemn. Intoarcere la hotel si cina.
2
Ziua 2
Dimineata, dupa micul dejun, se merge la Complexul Aqua Palace Hajduszoboszlo. Complexul are atat bazine termale cat si bazine de inot si tobogane. Exista optiuni de petrecere a timpului pentru toate categoriile de varsta. Exisat bazine cu bai tematice, bazine pentru copii mici, tobogane cu punctul de plecare la etajul 2 si sosirea la parter. Pentru iubitorii de adrenalina, va recomandam bazinul de surfing, dotat cu niferite niveluri de dificultate. Cina la hotel in Hajduszoboszlo.
3
Ziua 3
Dupa micul dejun, mergem la Parcul Zoologic din Nyiregyhaza. Nyiregyhaza este o experienta ce nu se rezuma numai la vizita celebra gradina zoologicxa pentru care zona este cunoscuta, ci este un amalgam de atractii tursitice nebanuite. Intreaga zona, in ansamblul ei, este cu adevarat deosebita, la standarde foarte inalte si in care se simte apropierea si frumusetea naturii. Parcul Zoo Nyíregyháza: Denumită „cea mai grozava” grădină zoologică, Parcul Zoo din Nyíregyháza se întinde pe o suprafață de 30 hectare de pădure de stejari, unde trăiesc 5000 animale din 500 specii în rezerve aidoma cu cele din habitatul lor natural. Acolo unde a fost posibil, animalele sunt separate de vizitatori printr-un canal uscat sau şanţ cu apă în locul gratiilor. Aventura de aici ne poartă pașii printr-un ţinut sălbatic. Pot fi vizitate animalele rare precum tigrul din Sumatra, varanul din Comodo sau rinocerul indian, animalele având habitate răspândite pe diferite continente, realizându-se astfel o adevărată plimbare în jurul Pământului. Merită să vizitați anual Parcul Zoo deoarece, datorită investiţiilor care se fac în mod frecvent, veți descoperi noi și noi atracții. Atracţiile principale ale Parcului Zoo
 • Ocenariul
 • Tunelul din sticlă cu o capacitate de 500.000 litri al acvariului cu rechini
 • Jungla asiatică cu o cascadă uriaşă
 • Fauna Americii de Sud cu potecă de aventuri cu pod suspendat
 • Pod suspendat de bambus situat la 3 m înălţime cu multe ocolişuri
 • Spectacolul cu foci
 • Spectacolul cu papagali
 • Pădurea maki
 • Ne intoarcem dupa amiaza tarziu la hotel.
Cina si cazare hotel in Hajduszoboszlo.
4
Ziua 4
Plecare spre Budapesta. Tur de oras Budapesta; muzee, Croaziera si cina pe Dunare. Dimineata micul dejun la hotel. Tur de oras pietonal cu ghid: Vizitam Palatul Parlamentului din Budapesta (optional). Apoi tur panoramic Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana. In timpul croazierei ghidul va prezenta turul panoramic. Cazare la hotel Nyerges din Monor.
5
Ziua 5
Excursie la Viena. Mic dejun. Plecare spre Viena, unde vom incepe vizita cu un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Apoi vom vizita Palatul Schonbrunn, cu incantatoarele gradini in plina frumusete de primavara. Retur la Monor cu oprire la Outlet Pandorf pentru cumparaturi.
6
Ziua 6
Plecare spre Bucuresti dupa micul dejun.

LOCATIE

Bucuresti - Budapesta - Hajdúszoboszló - Viena

» PACHETUL INCLUDE
 • cazare 5 nopti, hotel 3*, in Hajduszoboszlo si Monor
 • Regim de masa: demipensiune (mic dejun si cina; exceptie seara din Budapesta cand vom lua cina pe vasul de croaziera)
 • Transport Bucuresti - Budapesta - Viena si retur cu autocar clasificat pentru transport international
 • tur de oras Budapesta cu ghid vorbitor de limba romana
 • tur de oras Viena cu ghid local
 • asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului
» PACHETUL NU INCLUDE:
 • Asigurarea storno si de sanatate
 • Excursiile si vizitele optionale
 • Intrarile la obiectivele turistice din program
 • Croaziera pe Dunare: 30 euro/ persoana, cu masa inclusa
» TARIFE INTRARI:
 • Palatul Parlamentului: 9 euro/ pers. (include ghid si transport)
 • Aqua Palace Hajduszoboszlo: 10 euro/ copil si 14 euro/ adult
 • Parcul Zoologic din Nyiregyhaza: aprox. 7 euro/ copil si 12 euro/ adult
 • excursie Viena: 15 euro/ pers.
Excursiile optionale se organizeaza pentru un grup minim de 20 persoane!
X