Escapada de Weeekend – Hotel Ferdinand, Herculane

Escapada de Weeekend – Hotel Ferdinand, Herculane

#als100

Escapada de Weekend la Hotel Ferdinand din Baile Herculane

» de la 88 Euro sau 420 Ron/ pachet/ persoana

Sejur de 2 nopti in perioadele:

02.01 – 30.06.2020
01.07 – 15.09.2020
16.09 – 23.12.2020

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

» TARIFE:
Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
01.07–15.09.2019 540 Ron 35 Ron/ noapte
02.01- 30.06.2020

16.09–23.12.2020

420  Ron 35 Ron/ noapte
Detalii pachet ·       Cazare: 2 nopti cu mic dejun sistem bufet

·       Demipensiune bufet (la cerere cu pensiune complete 40lei/zi/ persoana)

·       1 pachet spa (masaj relaxare 15′ & sauna 15′)/ persoana/ sejur

·       Copilul pana la varsta de 6 ani cazat impreuna cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.

   
Facilitati generale gratuite –      Internet wireless atat in zona de lobby cat si in camera

–      Parcare supravegheata video

–       Accesul la sala de fitness

–       Accesul la piscina de agrement a hotelului

·-     Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle etc.)

Suplimentar –     Pat suplimentar la cerere: 30 Ron/zi

–     Contracost se pot efectua si alte proceduri (masaje, acupunctura, kinetoterapie, dus subacval, Jacuzzi cu cromoterapie, impachetari cu namol)

·       Tarifele nu includ Taxa de statiune in cuantum de 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur. Taxa de statiune se achita direct la Receptie in ziua sosirii.

» CAZARE:

Hotelul Ferdinand 3* este situat în stațiunea Băile Herculane, în apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orașului. În anul 2002 a fost renovat și modernizat, oferind acum turiștilor condiții de cazare la standarde de 3 stele, având restaurant, sală de conferințe, centru spa, sală de fitness, jacuzzi, saună, solariu, gradină cu foișor, piscină interioară cu apă sulfuroasă și bază de tratament.

Hotel Ferdinand dispune de 5 apartamente și 48 camere duble, toate spațiile de cazare fiind dotate cu minibar, TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr și halate de baie.

Locul de joacă situat în interiorul Hotelului Ferdinand este destinat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Spațiul de joacă este decorat cu personaje animate Disney. Copiii vor fi antrenați în diferite activități educative, fiind supravegheați de personalul calificat, beneficiind totodată și de un mini-cinema unde se pot viziona desene animate și filme sau se pot organiza spectacole de karaoke.

Barul de zi, barul din mansarda hotelului Ferdinand și cel din grădină, oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri și specialități pe bază de cafea.

Alte servicii oferite turiștilor în incinta Hotelului Ferdinand sunt: seif pentru valori la receptie, spălătorie, parcare privată păzită, fax și copiere la recepție.

 
 

LOCATIE

Servicii incluse:

  • cazare 2 nopti
  • mic dejun (sistem bufet)
  • demipensiune bufet (la cerere cu pensiune completa 40 lei/ zi / persoana
  • 1 pachet spa (masaj relaxare 15' & sauna 15')/ persoana/ sejur
  • copilul pana la varsta de 6 ani cazat impreuna cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
X