Escapada de Weeekend – Hotel Ferdinand, Herculane

Escapada de Weeekend – Hotel Ferdinand, Herculane

#als100

Escapada de Weekend la Hotel Ferdinand din Baile Herculane

» de la 93 Euro sau 450 Ron/ pachet/ persoana

Sejur de 2 nopti in perioadele:

01.07 – 15.09.2022
02.01 – 30.06.2022
16.09 – 23.12.2022

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE:

Hotelul Ferdinand 3* este situat în stațiunea Băile Herculane, în apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orașului. În anul 2002 a fost renovat și modernizat, oferind acum turiștilor condiții de cazare la standarde de 3 stele, având restaurant, sală de conferințe, centru spa, sală de fitness, jacuzzi, saună, solariu, gradină cu foișor, piscină interioară cu apă sulfuroasă și bază de tratament.

Hotel Ferdinand dispune de 5 apartamente și 48 camere duble, toate spațiile de cazare fiind dotate cu minibar, TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr și halate de baie.

Locul de joacă situat în interiorul Hotelului Ferdinand este destinat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Spațiul de joacă este decorat cu personaje animate Disney. Copiii vor fi antrenați în diferite activități educative, fiind supravegheați de personalul calificat, beneficiind totodată și de un mini-cinema unde se pot viziona desene animate și filme sau se pot organiza spectacole de karaoke.

Barul de zi, barul din mansarda hotelului Ferdinand și cel din grădină, oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri și specialități pe bază de cafea.

Alte servicii oferite turiștilor în incinta Hotelului Ferdinand sunt: seif pentru valori la receptie, spălătorie, parcare privată păzită, fax și copiere la recepție.

» TARIFE:
Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
01.07-15.09.2022 600 Ron 50 Ron/noapte
02.01-30.06.2022

16.09-23.12.2022

450 Ron 40 Ron/noapte
Detalii pachet ·       Cazare: 2 nopti cu mic dejun bufet

·       Demipensiune bufet (la cerere cu pensiune completa 45 lei/zi/ persoana)

·       1 masaj relaxare 30 min/ persoana/ sejur

·       Copilul pana la varsta de 6 ani cazat impreuna cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.

   
Facilitati generale gratuite ·       Internet wireless atat in zona de lobby cat si in camera

·       Accesul la sala de fitness

·       Accesul la piscina de agrement a  hotelului

·       Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle etc.)

Suplimentar ·       Pat suplimentar la cerere: (extrasezon 40 Ron/zi,sezon 50 ron/zi)

·       Contracost se pot efectua si alte proceduri (masaje, acupunctura, kinetoterapie, , impachetari corporale)

·       Tarifele nu includ Taxa de statiune in cuantum de 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur. Taxa de statiune se achita direct la Receptie in ziua sosirii.

» DESTINATIE:

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

 

*Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Cazare: 2 nopti cu mic dejun bufet
  • Demipensiune bufet (la cerere cu pensiune completa 45 lei/zi/ persoana)
  • 1 masaj relaxare 30 min/ persoana/ sejur
  • Copilul pana la varsta de 6 ani cazat impreuna cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
  • internet wireless atat in zona de lobby cat si in camera
  • acces la sala de fitness
  • acces la piscina de agrement a hotelului
  • jocului recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle etc).