Delta Paradis 3* – Murighiol, Delta Dunarii

Delta Paradis 3* – Murighiol, Delta Dunarii

#als002

Delta Paradis Resort 3* – Murighiol, Delta Dunarii

» de la 24 Euro sau 110 Ron/ persoana/ noapte

Sejur in perioada:

20.05 – 20.12.2020

Delta Dunării, aflata in mare parte in Dobrogea, Romania si partial in Ucraina, este a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene.

Delta Dunarii a intrat in patrimoniul mondial al UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei la nivel national in Romania.

 

 

 

 

 

» SERVICII INCLUSE:
  • cazare
  • mic dejun
» CAZARE

Restaurantul complexului ofera o gama variata de preparate din peste. Recomandam in primul rand traditionala ciorba de peste dar si alte specialitati consacrate ale bucatariei traditionale romanesti.

La parterul hotelului se gaseste un restaurant si un bar cu o capacitate de 40 de persoane. In afara restaurantului propriu, masa se poate servi si pe vasul restaurant RAURENI. Capacitatea acestuia este de maxim 30 persoane si cuprinde: restaurant, bar si terasa acoperita.

Accesul este liber la piscina pentru turistii cazati in complex.

Dotari camere

Situat la Murighiol, in rezervatia biosferei Delta Dunarii, Delta Paradis Resort isi asteapta oaspetii cu un restaurant si piscina in aer liber. Internet Wi-Fi gratuit este oferit in zonele publice, iar oaspetii se pot relaxa pe terasa din gradina sau se pot pescui in canalul proprietatii.

 

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • cazare
  • mic dejun