Craciun 2021 in Maramures – Pensiunea Ana

Craciun 2021 in Maramures – Pensiunea Ana

#als100

Craciun 2021 la poalele Muntilor Gutui – Pensiunea Ana din Cavnic

»  438 Euro sau  2160 Ron/ persoana/ pachet

Sejur de 6 zile/ 5 nopti in perioada:

23.12. – 28.12.2020

 

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE

Este situată in orașul Cavnic, la poalele Munților Gutai, pe drumul județean Baia Mare – Cavnic – Sighetul Marmatiei, la numai 10 Km de bisericile de lemn din Șurdesti și Plopiș si la 20 km de Mănăstirea Bârsana. Se găseste intr-o zonă liniștită cu o priveliște deosebită asupra Munților Gutâi.

 

Orașul Cavnic, fiind poziționat in centrul județului Maramureș, facilitează vizitarea tuturor obiectivelor turistice (biserici, mănăstiri, cimitirul vesel, muzee), iar așezarea geografica la poalele Muntilor Gutâi oferă posibilitatea realizării de drumeții cât și practicarea sporturilor de iarnă. Cei care doresc să practice sporturi de iarnă au la dispozitie 7 pârtii de ski sau lenkere (sănii cu volan specifice Cavnicului). Pentru relaxare avem centru SPA: saună, jacuzi și bazin cu apa termală sărata.

Toate camerele includ baie cu duș. Pensiunea pune la dispoziție terasă cu facilități de grătar. Oaspeții pot să ia masa în sala de mese a pensiunii sau să se relaxeze în fața șemineului.

» PACHETUL INCLUDE
  • Cazare 3*
  • Masa cu demipensiune
  • Cina porcului
  • Masa festiva de Craciun

 

» DESTINATIE

Maramureşul este considerat de mulţi sufletul satului tipic românesc. Cu aşezãrile sale pitoreşti, dealuri înverzite şi câmpii pline de flori sãlbatice, Maramureşul concentreazã tot ceea ce înseamna viaţa la ţarã. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unicã  de a se întoarce în timp, de a fi martori ai unor vremuri şi ai unei vieţi mai simple. 

Maramureşul este o destinaţie unicã, situatã în inima Europei, care a pãstrat cu mare grijã cultura, tradiţiile şi stilul de viaţã al ţãranului din vremuri trecute. Regiunea ţine locul unui testament al tradiţionalului, al unei ere romantice a simplitãţii şi a valorilor morale despre care în zilele noastre doar citim sau auzim de la bunicii noştri.

Puţine obiceiuri s-au schimbat de-a lungul secolelor ce au trecut. Familiile rãmân în aceleaşi sate ca şi strãmoşii lor. Mesteşugurile şi tradiţiile sunt transmise din generaţie în generaţie. Îmbrãcãmintea ţesutã manual este încã purtatã cu mândrie. Biserica este în continuare sufletul satului. Vecinii se cunosc unii pe alţii şi se ajutã între ei.

Viaţa în Maramureş este învãluitã în mister. Vizitatorii lui strãbat pasurile montane, coboarã în vãile însufleţite, unde tradiţiile rurale se dezvãluie în faţa lor ca un muzeu ce a prins viaţã, un peisaj ce este pe placul şi celui mai capricios cãlãtor.

LOCATIE

SERVICII:

  • Cazare 3*
  • Masa cu demipensiune
  • Cina porcului
  • Masa festiva de Craciun