Craciun in Inima Muntilor Apuseni – Pensiunea Carpathia

Craciun in Inima Muntilor Apuseni – Pensiunea Carpathia

#als100

Craciun 2021 la Pensiunea Carpathia in muntii Apuseni

» de la 257 Euro sau 1265 Ron/ persoana/ sejur

 

Sejur de 4 zile/ 3 nopti in perioada:

23.12 – 26.12.2021

 

Sejurul se poate achita si cu vouchere de vacanta!

 

» CAZARE:

Amplasata pe marginea raului, intre barajul Lesu Ursului si barajul Dragan, Pensiunea Carpathia este locul ideal pentru o vacanta la munte in toate cele patru anotimpuri, precum si o destinatie perfecta pentru escapade cu prietenii sau intreaga familie, oferindu-va servicii specifice zonei de munte. De asemenea, in cadrul pensiunii pot fi organizate sesiuni de Training, Team Building, Team Adventure,  Team Events,  Team Development  si alte activitati similare.

Pensiunea Carpathia este una dintre cele mai spatioase locatii de cazare din Remeti-Bihor, avand o capacitate de cazare de pana la 54 locuri. Pensiunea Carpathia – Muntii ApuseniCamerele spatioase, mobilate şi decorate intr-un stil modern, dau posibilitatea de a petrece vacante indelungate in inima Muntilor Apuseni fara a face insa rabat de  la confortul cu care sunteti familiarizati (internet cablu si WI-FI, televiziune prin cablu, televizoare LCD, dusuri cu hidromasaj, sauna, piscina, sala de mese, spatiu de joaca pentru copii etc). Finisajele de buna calitate, culorile calde si dotarile functionale de ultima generatie creează o atmosferă primitoare ce asigura cadrul ideal pentru a petrece vacante perfecte la munte. Arhitectura contine elemente cu specific local care au permis o integrare perfecta in peisajul transilvanean.

 

» PACHETUL INCLUDE:
  • 3 nopti de cazare cu pensiune completa in perioada 23 decembrie – 26 decembrie
  • pranz festiv in ziua de Craciun
  • activitati: taiatul porcului, impodobitul bradului in asteptarea lui Mos Craciun
  • formatie de muzica live,grupuri de colindatori
  • foc de tabara

 

» DESTINATIE:

Cel mai inalt varf din Muntii Apuseni este Curcubatura Mare (1849 m). Aceasta altitudine este destul de mica in comparatie cu cel mai inalt varf al Romaniei, Varful Moldoveanu (2544 m).

Muntii Apuseni sunt extrem de bogati in zacaminte pretioase, cel mai important dintre acestea fiind aurul. Exploatarea este practicata de pe vremea dacilor, insa aceasta a cunoscut o mare expansiune in timpul dominarii romane.

Clima din Apuseni este specifica muntilor mijlocii. Crestele inalte au parte de vreme umeda si rece, iar pantele sud-vestice de vanturi cu caracter de foehn.

Parcul Natural Apuseni dispune de o retea hidrografica importanta. Cele mai importante rauri (Crisurile, Ariesul, Somesul Mic) izvorasc din masivul central. Acestea au parte de un debit bogat si sustinut.

Vegetatia Muntilor Apuseni alterneaza spre creste padurile de molid, cu cele de conifere. Coborand spre poienile din vale, trecem prin paduri de foioase, fanete si pasuni naturale.

Una dintre principalele atractii turistice din Romania este reprezentata de pesterile din Apuseni. Ghetarul Scarisoara, Pestera Ursilor, Meziad sau Focul Viu sunt doar cateva dintre acestea.

Muntii Apuseni sunt cei mai populati munti din Romania. Totusi, catunele izolate de munte, denumite cranguri, sunt aproape pustiite. Chiar si asa, acestea atrag ca un magnet turistii dornici sa afle cum se traia in urma cu sute de ani.

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE:

  • 3 nopti de cazare cu pensiune completa in perioada 23 decembrie - 26 decembrie
  • pranz festiv in ziua de Craciun
  • activitati: taiatul porcului, impodobitul bradului in asteptarea lui Mos Craciun
  • formatie de muzica live,grupuri de colindatori
  • foc de tabara