Craciun 2021 – Pensiunea Șura Brazilor 3* Vatra Dornei

Craciun 2021 – Pensiunea Șura Brazilor 3* Vatra Dornei

#als100

Craciun 2021 – Pensiunea Domnescu 3* Săliște

» 1800 Ron/ persoana

Sejur de 5 zile/ 4 nopti in perioada:

23.12.2021 – 27.12.2021

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

» CAZARE

Complexul Șura Brazilor din inima ,, Bucovinei ” va ofera si anul acesta un Craciun Traditional de 4 Nopti / 5 zile + Doua nopti de cazare gratis .

Oferta si programul nostru pentru anul acesta va fi unul diversificat cu distractie / plimbari si relaxare pe care va rugam sa il cititi cu mare atentie ,dupa care ne puteti contacta pentru rezervare unde vom avea o noua discutie mai detaliata .

Demipensiune ; Intrare cu cina / iesire cu mic dejun + un pranz copios sus la stana la taierea porcului .

» PACHETUL INCLUSE
  • Cazare cu demipensiune
  • Cina in seara de Ajun si Masa Traditionala de Craciun
  • Meniu masa festivă: 4 Mese Festive ,, Meniu Bucovinean cu diverse bucate traditionale ..
  • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Apa minerala ,apa plata ,sucuri carbogazoase si naturale ,toate la discretie .
  • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: Whisky , Palinca ,afinata , visinata ,gutuiata ,vinul casei 2- 3 feluri + un vin alb de 2 ani ,toate la discretie .

 

Nota:

Accesul in locatie precum si  in RESTAURANT si pe TERASA se va face doar in baza Certificatului Digital European Covid, conform restrictiilor in vigoare.

» DESTINATIE

Vatra Dornei este cunoscuta ca o statiune pentru toate varstele, adresandu-se atat persoanelor care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane sau prin sporturile de iarna, sau care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic stimulent cu influenta benefica asupra sistemului nervos. Pentru refacerea sanatatii Vatra Dornei ofera factori naturali de cura cum sunt:

-izvoarele cu apa minerala carbogazoase
-izvoarele termale, bicarbonatate, calcice, magnezice si sulfuroase
-mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de CO2
-namolul de turba din zona Poiana Stampei

 

 

5 zile / 4 nopti

LOCATIE

Saliste

SERVICII INCLUSE:

1. - 5 seri de muzica live cu cele mai bune formatii din Bucovina . 2. - Relaxare la SPA - doua ciubere cu apa sarata de la Cacica . - Sauna - Camera Salina . - Pentru curajosi - Relaxare la Ciubar in aer liber cu apa sarata si multa zapada !!! ( toate vor fi la dispozitia dvs. Fara limi ta de timp ). 3 . - Taierea Porcului sus pe munte la stana , o traditie ce dorim sa o ducem mai departe . Aici veti avea parte in primul rand de o priveliste superba , un peisaj cu muntii bucovinei plini de zapada , veti asista la taierea porcilor dupa traditiile stramosesti , apoi servirea soricului proaspat dupa care vom incinge gratarele cu bunatati pregatite atent pentru dvs. Alaturi de un vin si tuica fiarta la ceaun de tuci in compania lautarilor nostrii iscusiti . Dupa toate acestea ca tabloul sa fie complet ,am pregatit pentru dvs. Saniile trase de cei mai frumosi cai pentru o plimbare pana la poalele muntelui .Totul este inclus in pachet . 4 . - Urcarea cu telescaunul , sus pe Muntele Dealul Negru, la cota 1300 , ( cel mai lung telescaun, si cea mai lunga partie de schii din Romania ) , unde veti avea parte de o priveliste de vis , ( biletele le gasiti la noi gratis ) . Tot aici pentru cei ce adora adrenalina ,vor avea parte de plimbari cu sania trasa de cai , echitatie cu ponei si cai , plimbari cu Snowmobil - lul si Atv – urile , ( optional contra cost ) . Tot Optional / contracost aveti posibilitatea sa alegeti una sau chiar toate trei excursii ce le vom oferi . 5. - 4 seri cu 4 cine festive , cu preparate din bucataria Bucovineana . 6. - Bauturile alcolice si nealcolice sunt incluse la mic dejun si seara la cina ,in timpul zilei se achizitioneaza contracost . Bauturile incluse ; ( apa minerala si plata ,sucuri carbogazoase si naturale , palinca ,afinata ,gutuiata ,merisonata ,coniac de casa ,vinul casei 4 feluri ). 7. Asa cum traditia ne cere , seara de ajun vom fi urati de doua cete de uratori ( capre ,caiuti ,mascati ,etc ) dupa traditiile Bucovinene .

Nota:

Accesul in locatie precum si  in RESTAURANT si pe TERASA se va face doar in baza Certificatului Digital European Covid, conform restrictiilor in vigoare.