Craciun 2021 – Cabana Stana de Vale 3* Sovata

Craciun 2021 – Cabana Stana de Vale 3* Sovata

#als100

Craciun 2021 – Cabana Stana de Vale 3*

» 950 Ron/ persoana

Sejur de 4 zile/ 3 nopti in perioada:

24.12.2021 – 27.12.2021

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

» CAZARE

Daca doriti sa evadati din cotidian, sa beneficiati de liniste, aer curat, personal atent la nevoile dumneavoastra, sa serviti preparate pregatite cu suflet si profesionalism, noi suntem alegerea potrivita.

Cabana – Restaurant Stana de Vale este o locatie retrasa, care are ca vecini doar padurea si paraul Sebes caruia ii puteti asculta susurul de la balconul camerei in care va veti caza.

De la Lacul Ursu, renumit in intreaga Europa pentru efectele sale curative, mai aveti doar 1 km pana la cabana noastra. Veti circula pe o sosea asfaltata pana veti ajunge in parcarea noastra care va sta la dispozitie.

Dispunem de o terasa neacoperita cu capacitate de 30 locuri, cat si de un separeu acoperit cu capacitate 30 locuri. Paraul, padurea , pasarile sunt singurele care va vor tine companie si va vor ajuta sa va pregatiti pentru a infrunta cu succes orasele aglomerate si stresul de zi cu zi. In restaurant avem doua saloane unul principal cu aprox. 60 locuri si un bar de zi si un salon secundar, cu aprox. 30 locuri care este si zona de acces la camerele de cazare. In salonul principal dispunem de un semineu care ne ajuta sa facem iernile mai calduroase si serile mai romantice pentru clientii nostri.

» PACHETUL INCLUSE
  • Cazare cu demipensiune
  • Cina in seara de Ajun si Masa Traditionala de Craciun
  • Meniu masa festivă: ANTREU, CIORBA, FEL DE BAZA, DESERT
  • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: BERE FARA ALCOOL, APA MINERALA/PLATA, SUCURI, CAFEA
  • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: 100 ML TARIE (VODKA, WISKEY, MARTINI, SHERIDAN`S, VINARS JIDVEI, AFINATA), 1 PAHAR VIN, BERE

 

Nota:

Accesul in locatie precum si  in RESTAURANT si pe TERASA se va face doar in baza Certificatului Digital European Covid, conform restrictiilor in vigoare.

» DESTINATIE

Renumele Sovatei se datoreaza lacurilor Ursu (46.000 m2), Aluniș (9.000 m2), Verde (5.000m2), Negru, Roșu, Mierlei și Șerpilor, cu ape clorurate (cu concentrație mare – de la 40 la 250 gr/litru) și sodice, prezentînd fenomenul de heliotermie (vara, temperatura apei variază în funcție de acumularea căldurii solare în apa sărată, apa caldă fiind protejată de un strat de apă proaspată provenită din râulețe, care nu se amestecă cu apă sarată, ci se menține la suprafată, acționînd ca un izolator termic). Acest lucru face ca vara temperatura Lacului Ursu (18,4 m adâncime), cel mai mare lac heliotermal, să varieze între 10-20°C la suprafață, 30-40°C la adâncimea de 1 m și 40-60°C la adâncimea de 1,5 m.

 

 

4 zile / 3 nopti

LOCATIE

Sovata

SERVICII INCLUSE:

  • Cazare cu demipensiune
  • Cina in seara de Ajun si Masa Traditionala de
  • Meniu masa festivă: meniu traditional
  • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: cola,fanta, apa minerala, apa plata, cafea
  • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: tuica, vin alb, vin rosu

Nota:

Accesul in locatie precum si  in RESTAURANT si pe TERASA se va face doar in baza Certificatului Digital European Covid, conform restrictiilor in vigoare.