Craciun 2021 – Hotel Magus 4*, Maramures

Craciun 2021 – Hotel Magus 4*, Maramures

#als100

Cu Mos Craciun prin Maramures – Hotel Magus 4*, Maramures

» de la 318 Euro sau 1650 Ron/ persoana/ sejur

Sejur de  5 zile si 4 nopti in perioada:

23.12. – 27.12.2021

Crăciunul este una din cele mai îndrăgite sărbători din decursul unui an,iar noi ținem cont de acest lucru.

Vă invităm să descoperiți Maramureșul!

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

 

 

 

» CAZARE:

Hotelul Magus este situat la 4 minute cu maşina de aeroportul din Baia Mare şi are vedere la munte, un restaurant à la carte și facilităţi de banchet şi conferinţe. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele și suitele de la Hotelul Magus sunt izolate fonic şi au aer condiționat şi mobilier clasic, inclusiv paturi tapițate. Toate unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și birou. Acestea au o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot bucura de o băutură din minibarul disponibil contra cost. Camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele au vedere la munte sau la grădină.

Oaspeţii se pot relaxa în grădină sau pe terasă. Centrul de afaceri și serviciile de fax/fotocopiere sunt oferite la un cost suplimentar, iar personalul de la recepție este disponibil nonstop. Parcarea privată este gratuită.

Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria locală și internațională la restaurant sau se pot bucura de o băutură la bar. Aceştia au la dispoziţie şi un club de noapte.

Centrul istoric al oraşului Baia Mare și Piața Libertății se află la 7 km de hotel. Sighetu Marmației este la 70 km. Aeroportul Internațional Satu Mare este la 47 km de proprietate. Parcul Natural Munţii Maramureșului se află la 102 km.

 

» SERVICII INCLUSE: 
  • cazare 4 nopti
  • regim masa All Inclusive (mic dejun, pranz, cina)
  • bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor
  • excursii cu transport inclus (fara bilete de intrare la obiective)
  • programe artistice incluse.

Transportul pana in Baia Mare se face pe cont propriu.

» DESTINATIE:

Județul Maramureș este o unitate administrativă care s-a constituit după Marea Unire din 1918 când partea de Sud a Țării Maramureșului a intrat în componența României În perioada interbelică Județul Maramureș (interbelic) cuprindea numai partea de Nord-Est, de peste Munții Gutâi, a actualului județ, iar reședința a fost orașul Sighet.
Județul Maramureș este situat în partea de nord a țării, fiind delimitat de județele Satu-Mare, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Suceava, respectiv la nord fiind delimitat de frontiera cu Ucraina, având o suprafată de 6.215 km² (2,6% din suprafața țării) și un relief variat ca morfologie si complex din punct de vedere geologic.

Zona montană aparținând Carpaților Orientali reprezintă 43%, zona colinară (dealuri, podișuri și piemonturi) circa 30%, iar zona joasă (depresiuni, lunci și terase) restul de 27% din suprafața județului. Principalele unități montane sunt: Munții Rodnei (cei mai înalți), Munții Maramureșului și lanțul vulcanic Igniș-Gutâi-Țibleș.

1
Ziua 1

23 Decembrie

Ajunși la hotel, vom fi așteptați cu prăjituri, pălincă și un bufet tradițional. Pentru a completa seara, continuăm cu horă, dans și vin fiert în grădină, după care vom lua cina, acompaniată de muzică live.

2
Ziua 2

24 Decembrie

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții. Seara ne vom îmbrăca cele mai frumoase haine și vom lua cina de ajun în jurul bradului împodobit în restaurant, nu vor lipsi colindatorii si ansamblul folcloric care ne va invita la dans.

3
Ziua 3

25 Decembrie

Prima zi de crăciun o începem cu un mic dejun pe cinste, după care îl vom găzdui pe meșterul popular Mika Tiberiu care ne va povesti despre arta construcțiilor de lemn în sticle de pălincă. Clovnul Fratellino ne promite un show de umor și magie interactivă pentru cei mici și cei mari, după care vom lua cina.

4
Ziua 4

26 Decembrie

Pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Ne întoarcem la hotel, ne tragem sufletul și vizităm târgul de crăciun din centrul vechi, după care continuăm seara cu putin folclor, dans, voie bună și o cină pe măsură.

5
Ziua 5

27 Decembrie

Cu gânduri bune și în speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • cazare 4 nopti
  • regim masa All Inclusive (mic dejun, pranz, cina)
  • bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor
  • excursii cu transport inclus (fara bilete de intrare la obiective)
  • programe artistice incluse.