Top
 

City Break de 1 Mai la Istanbul, Turcia

City Break de 1 Mai la Istanbul, Turcia

#als001

» 149 Euro / persoana 

LOCURI LIMITATE!

Sejur 4 zile / 3 nopti in perioada:

01.05.2019 – 04.05.2019

» ITINERARIU

Plecare marti seara (30.04) din Ploiesti ora 20:30 si din Bucuresti – zona Timpuri Noi la ora 22:00

 

„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In 2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”

» PACHETUL INCLUDE
  • transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat
  • 3 nopti de cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Yuksel Yenikapi 4*
  • insotitor de grup
» CAZARE

Hotel Yuksel Yenikapi 4*
Hotelul este situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar.

» HOTEL

Yüksel İstanbul Yenikapı este situat în Istanbul, la 2,1 km de Coloana lui Constantin, hotelul pune la dispoziție un centru de fitness. Hotelul se află în cartierul Fatih şi are un restaurant. Moscheea Suleymaniye este la 2,2 km, iar Bazilica Cisternă se află la 2,8 km de hotel.
Toate camerele hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele sunt prevăzute cu baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Camerele de la Yüksel İstanbul Yenikapı sunt dotate cu aer condiționat și dulap.
Proprietatea servește un mic dejun continental în fiecare dimineață.
Yüksel İstanbul Yenikapı are o saună și baie turcească.
Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește engleză și arabă, fiind la dispoziția oaspeților cu diferite informații.
Bazarul Egiptean se află la 3,2 km de hotel. Aeroportul Atatürk Istanbul este la 15 km.

Nota:
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor materiale!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.

4 zile / 3 nopti
1
Ziua 1
Ziua 1 - miercuri 1.05 Plecare marti seara (30.04) din Ploiesti ora 20.30 si din Bucuresti - zona Timpuri Noi la ora 22.00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Edirne - Istanbul. In cursul diminetii sosire la Edirne, unde se viziteaza Moscheea Selimiye - una dintre cele mai impresionante moschei din lume, inclusa in patrimoniul UNESCO - si bazarul local. Continuam drumul apoi catre Istanbul, unde ajungem in cursul amiezii. Cazare la Hotel Yuksel Yenikapi 4* situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.
2
Ziua 2
Ziua 2 – joi 2.05 Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Bazilica Cisterna, Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom). In continuarea acestei zile va propunem un program optional ce cuprinde o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului, precum si o vizita la o fabrica de articole din piele. La incheierea acestui program autocarul va debarca, functie de optiuni, la hotel si la FORUM - cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. Intoarcerea la hotel se va face cu metroul. Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Palatul Topkapi (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc) Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul.
3
Ziua 3
Ziua 3 – vineri 3.05 Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim - inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.
4
Ziua 4
Ziua 4 - sambata 4.05 Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 11, dupa care inca cca 4 ore pentru definitivarea listei de cumparaturi. In cursul dupa-amiezii plecare spre Romania; sosire a doua zi dimineata devreme, functie de trafic.

LOCATIE

Istanbul

Servicii incluse:

  • transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat
  • 3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Yuksel Yenikapi 4*
  • insotitor de grup

Servicii neincluse:

  • programul optional din ziua de joi: 25 euro/pers, minim 30 participanti
  • taxele de intrare la obiectivele turistice
  • ghizii locali si bacsisurile acestora (in cazul realizarii programului optional, onorariul ghidului local este inclus in pretul programului)
  • asigurarea medicala sau storno
* Tariful prezentat este valabil pentru pentru rezervari pana la data de 15 februarie 2019. Dupa aceasta data tariful va fi de 149 euro/pers.
X