Circuit vara 2020 – Nisipurile de Aur, Bulgaria

Circuit vara 2020 – Nisipurile de Aur, Bulgaria

#als002

Circuit vara 2020 – Nisipurile de Aur, Bulgaria

» de la 179 Euro/ persoana/ noapte

Sejur de 4 zile/ 3 nopti in perioadele:

13.08 – 16.08.2020

03.09 – 06.09.2020

Statiunea Nisipurile de Aur este situata la 17 km nord de orasul Varna si la 490 km est de Sofa.

Datorita frumusetii naturii, clima propice, nisipul fin si auriu si izvoarele termale, statiunea Nisipurile de Aur este socotita perla litoralului bulgaresc. Apa marii este limpede si linistita raminind calda chiar si in timpul noptii , iar sezonul estival in aceasta statiune este deschis din luna mai pina in luna octombrie.

Plaja din Nisipurile de Aur a fost premiata inca din 1996 cu “blue flag” pentru curatenie si servicii de calitate.

» SERVICII INCLUSE:

• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
• 3 nopti cazare cu all Inclusive la hotel de 4* in statiunea Nisipurile de Aur;
• Excursie cu autocarul la Balcic;
• Excursie cu autocarul la Varna
• insotitor roman de grup.

 
» CAZARE:
HOTEL LUNA 4*

Luna este un hotel de 4 stele, situat la numai 50 de metri de plaja de nisip, şi oferă o piscină în aer liber şi o piscină interioară. De asemenea, proprietatea are o zonă spa cu o saună, camere de masaj şi solar. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în hol. Centrul staţiunii Nisipurile de Aur este situat la 500 de metri.

Toate camerele Hotelului Luna au aer condiţionat, podea cu mochetă, TV prin satelit şi o baie privată. Balconul mobilat are vedere la grădină sau la mare.

Proprietatea are o atmosferă relaxantă şi multe plante. Oaspeţii pot încerca mâncăruri locale şi internaţionale la restaurantul à la carte, care include un bar cu terasă şi cu vedere la mare.

La un cost suplimentar este disponibil un regim all inclusive. Acesta cuprinde bufet de mic dejun, prânz şi cină, precum şi băuturi locale selecţionate.

Parcul acvatic este situat la 600 de metri de Luna şi oferă o gamă largă de piscine şi tobogane cu apă. La doar 5 km se află Mănăstirea Aladja, construită în piatră.

 

GRUP MINIM:
40 PERSOANE. Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 10 euro/persoana
Pentru un numar mai mic de 35 participanti circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. 

4 zile / 3 nopti
1
Ziua 1

BUCURESTI - NISIPURILE DE AUR (300 km)

Intalnire cu insotitorul de grup, vis a vis de Gara de Nord, in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05:45 si plecare la ora 06:00 din Bucuresti cu autocarul pe traseul Giurgiu Ruse Nisipurile de Aur. Cazare in regim All Inclusive la hotel Luna 4* (sau similar).

 

2
Ziua 2

NISIPURILE DE AUR - BALCIC - CASTELUL REGINEI MARIA

Dupa servirea micului dejun, timp liber la dispozitie pentru plaja. Dupa pranz, la ora 13.00 pornim cu autocarul spre Balcic. Prima oprire va avea loc la fosta resedinta de vara a reginei Maria, construita intre 1924-1927 de arhitectii italieni Amerigo si Augustino. Bugetul imens care le-a fost pus la dispozitie pentru crearea palatului s-a dovedit a fi pe masura frumusetii si impozantei acestuia, cei doi reusind sa realizeze unul dintre cele mai frumoase domenii din acele vremuri ce includea si un minunat parc. In timp, acesta a devenit o adevarata gradina botanica dispusa pe un deal abrupt ce coboara in sase terase spre mare, cate una pentru fiecare dintre copiii reginei. Sunt cultivate aici mai mult de 3000 de specii de plante din 35 de familii florale si 800 de genuri, o diversitate incredibila de soiuri si forme. Este a doua atractie ca importanta din oras si unde puteti vedea cateva plante exotice, cum ar fi: copacul de hartie, ginkgo biloba, metasequoia, crin de nisip, trandafiri si multe alte specii aflate pe cale de disparitie. Timp liber la dispozitie in zona veche a Balcicului. Revenim in statiunea Nisipurile de aur pentru cazare si All Inclusive la acelasi hotel.

3
Ziua 3

NISIPURILE DE AUR - VARNA

Mic dejun. Astazi avem timp liber pentru a ne bucura de Marea Neagra, iar dupa masa de pranz vom realiza o scurta excursie la Varna, oras industrial si turistic, cu o istorie indelungata si care in prezent se modernizeaza intr-un ritm rapid. Un oras cosmopolit si vesel, ce are de daruit turistilor pe langa plaja frumoasa, istorie, muzee, magazine, cluburi, bucatarie de calitate, hoteluri luxoase si evenimente culturale. Printre atractiile turistice ale orasului enumeram Catedrala din centrul Varnei din al carei turn se poate admira intregul oras, Delfinariul, ruinele unor bai romane provenind din secolul II, Muzeul de Arheologie ce aduna peste 55000 de exponate apartinand diferitelor perioade ale istoriei omenirii, Muzeul de Marina cu expozitii de arme si nave, Muzeul Etnografic, Gradina Zoologica, cateva Galerii de Arta. Revenim in Nisipurile de Aur pentru cazare la acelasi hotel.

4
Ziua 4

NISIPURILE DE AUR - BUCURESTI (300 km)

 Dupa micul dejun timp liber la dispozitie pana la ora 11.30, cand vom preda camerele si ne indreptam spre casa.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

• transport cu autocar (standard international) conform itinerariului; • 3 nopti cazare cu all Inclusive la hotel de 4* in statiunea Nisipurile de Aur; • Excursie cu autocarul la Balcic; • Excursie cu autocarul la Varna • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

• intrarile la obiectivele turistice (aprox 10 EURO/ persoana); • asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • taxa de oras, se achita individual la receptia fiecarui hotel.

X