Circuit la Praga – Orasul de Aur si la Dresda

Circuit la Praga – Orasul de Aur si la Dresda

#als007

Circuit 2021 la Praga – Orasul de Aur si la Dresda

» 359 Euro/ persoana/ camera dubla

 

Circuit de 6 zile si 5 nopti in perioada:

30.06 – 24.08.2021

 

Bonus excursie la Dresda


Vizitam: Bijuteriile medievale ale Cehiei: Cesky Krumlov si Ceske Budejovice.

Vizitam pe-ndelete Praga, Dresda, Castelul Karlstejn, Croaziera pe Vltava, Karlovy Vary, Cesky Krumlov, Ceske Budejovice.

 

» TARIFE
Plecari Circuit – Sejur
30 Iunie 21 Iulie 18 August
       
 Adult in camera dubla 359 € 359 € 359 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 339 € 339 € 339 €
 Copil 2-5,99 ani cu 2 adulti in camera 189 € 189 € 189 €
 Copil 6-11,99 ani cu 2 adulti in camera 299 € 299 € 299 €
 Adult in camera single 445 € 445 € 445 €
» SERVICII INCLUSE
 • Ghid roman insotitor
 • Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania TAROM
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hotel DUO 4* sau similar
 • Tur pietonal Praga cu ghid local de Lb Romana
 • Bonus excursia la Dresda cu autocar local si tur de oras Dresda cu ghidul insotitor
 
» CAZARE

Hotel DUO 4* sau similar

Hotelul Duo oferă cazare în Praga pentru călătorii de afaceri și de agrement, la doar 200 de metri de stația de metrou Střižkov. Metroul vă duce la gara principală în 17 minute. În Piaţa Oraşului Vechi, unde se află Ceasul Astronomic, se poate ajunge pe jos în aproximativ 30 de minute.

Toate camerele și suitele spațioase cu aer condiționat includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un seif, un fierbător electric, un minibar și o baie dotată cu cadă sau duș.

Oaspeții Hotelului Duo se pot bucura de mâncăruri delicioase în restaurantul în stil rustic și în grădina de bere în timpul verii. Aveți la dispoziție facilități de conferințe și recepție deschisă nonstop.

De la stația de metrou Střížkov, situată în fața hotelului, puteți ajunge în centrul orașului în aproximativ 10 minute cu metroul de pe linia C. Arena O2 se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu transportul public.

 

6 zile / 5 nopti
1
Ziua 1

Bucuresti - Praga

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO225 Bucuresti–Praga cu decolare la ora 11:00. Sosirea la Praga la ora 11:55. Transfer in oras. Turul Orasului de Aur cu ghid local de Lb Romana. Vom incepe in Hradcany cu Castelul Praghez–odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobori in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge apoi in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel DUO 4* sau similar Praga.

2
Ziua 2

Praga - Dresda "Florenta de pe Elba”

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata excursiei la Dresda in Saxonia. Numita adeseori "Florenta de pe Elba” ("das Elbflorenz"), Dresda aproape ca a disparut in timpul bombardamentelor din noaptea de 13-14 Februarie 1945 si a renascut din propria cenusa, azi recapatandu-si frumusetea originala. Tur de oras cu ghid local: Opera Semper, incantatorul palat baroc Zwinger, Residenzschloss–timp de patru secole resedinta oficiala a regilor saxoni, astazi un excelent complex muzeal, Terasa lui Brühl, cunoscuta drept ”Balconul Europei” si superba catedrala Frauenkirche-unul dintre cele mai remarcabile proiecte de reconstructie care s-a desfasurat in Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz, muzee si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel DUO 4* sau similar Praga.

3
Ziua 3

Praga - Castelul Karlstejn - Croaziera pe Vltava

Mic dejun. Dimineata, optional, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 km de oras intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al-IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348-1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano- German. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare la Hotel DUO 4* sau similar Praga.

4
Ziua 4

Praga - Karlovy Vary

Mic dejun. Optional excursie la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori azi intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira deosebita arhitectura de spa  din Sec al-XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din "izvorul 13" (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca-daca nu mai mult-din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii va vor spune ca toate au beneficii medicale ! Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel DUO 4* sau similar Praga.

5
Ziua 5

Praga - Cesky Krumlov si Ceske Budejovice

Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura-un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marcanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Duo 4* sau similar Praga.

6
Ziua 6

Praga - Bucuresti Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO226 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:40. Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:30.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Ghid roman insotitor
 • Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania TAROM
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hotel DUO 4* sau similar
 • Tur pietonal Praga cu ghid local de Lb Romana
 • Bonus excursia la Dresda cu autocar local si tur de oras Dresda cu ghidul insotitor

NU SUNT INCLUSE:

 • Taxele de aeroport 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
 • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
 • Excursiile optionale, intrari la obiective turistice
 • Taxa de oras 5 €/turist, se achita la inscriere

EXCURSII OPTIONALE

Tarife calculate pentru minim 20 participanti:

Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 30 € /adult, 20 €/copil 2-11,99 ani. Include: 2 ore croaziera, cina bufet (fara transfer).

Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 35 €/adult, 30 € /copil 6-12 ani, Gratuit copil 0-5,99 ani. Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (Transfer cca: 10 €/persoana).

Excursie la Castelul Karlstejn: 45 €/adult,  35 €/ copii 2-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos !

Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice: 50 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor.

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 50 € /adult, 40 €/copil 2-11,99 ani. Include: transport autocar, insotitor de grup roman

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative, vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.