Circuit de 6 zile in Italia de Nord – Venetia, Padova, Milano

Circuit de 6 zile in Italia de Nord – Venetia, Padova, Milano

#als001

Circuit Italia de Nord – Venetia, Padova, Verona, Milano

6 zile, autocar

» 399 Euro/persoana

 • Supliment camera single: 130 euro;
 • Copil <12 ani: 329 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar

 

Sejur de 6 zile/ 5 nopti cu urmatoarele plecari:

14.09 – 19.09.2024

 

Traseu: Serbia (Belgrad) – Italia (Padova, Milano, Verona, Venetia) – Slovenia (Ljubljana) – Ungaria (Budapesta)

 

Descoperă frumusețea Italiei de Nord într-un circuit plin de farmec și istorie!

Italia este tara pe care o poti vedea de o mie de ori si niciodata indeajuns.
Vizitează patru orașe magnifice care împărtășesc o moștenire bogată și un aer romantic de poveste – Veneția, Padova, Verona și Milano. În ciuda caracteristicilor lor distincte, aceste destinații au o trasatura comuna – accea de a fi unic.

» PACHETUL INCLUDE
 • Transport autocar clasificat pentru transport intern si international (aer conditionat, instalatie audio/ video, taxe drum, etc;
 • 5 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
 • Ghid insotitor roman si ghid local la obiective;
 • Tururile si vizitele din program
» PACHETUL NU INCLUDE
 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Vapor privat si taxe de acces autocar orase – 40 euro/pers.(se achita la inscriere)
 • Ghid local Venetia – 5 euro/persoana
 • Programele optionale;
 • Asigurarile medicale si storno.

 

PROGRAME OPTIONALE (minim 30 persoane):

Excursie la Milano – Capitala Modei – 30 euro/pers.

Include: transport autocar, ghid insotitor, tur pietonal in centrul orasului, Piata Domului, Galeriile Vittorio Emanuele, teatrul Scala, program shopping;

 

Croaziera pe Dunare (Budapesta)

– 45 euro /pers. (cu cina completa bufet);

– 20 euro /pers. (cu o cupa sampanie – fara masa);

Nicio exrcursie la Budapesta nu poate fi completa fara o croaziera seara pe Dunare! Fluviul care strabate capitala Ungariei de la nord spre sud si care il imparte in doua orase Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou). Croazierele sunt in general programate sa plece in perioada amurgului atunci cand soarele lumineaza coloanele albe ale Parlamentului Maghiar. Odata cu lasarea serii veti putea admira cum cladirile devin actorii unui spectacol fabulos de lumini si umbre.

Veti putea admira castelul din Buda cu Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf Mihai si Palatul Prezidential, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul Maghiar si Statuia Libertatii.

Intregul peisaj va fi acompaniat la bordul vasului de muzica clasica, unde puteti savura o cupa de sampanie. Daca doriti puteti participa si la cina tip bufet, foarte bogat: aperitive,mancaruri calde(gulas,sarmale,fripturi,etc.), salate, deserturi, vin Tokai, produse traditionale maghiare si internationale.

Tarif calculat pentru grup minim 40 persoane.

1
Ziua 1

Ziua 1. Bucuresti - Portile de Fier - Belgrad (cca. 595 km)

Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti. Ora 06:00 plecare pe traseul Craiova -Portile de Fier -Cazanele Dunarii -Belgrad. Se traverseaza Dunarea prin punctul de frontiera Portile de Fier I, se parcurge Defileul Dunarii si se ajunge la Belgrad. Dupa o scurta vizita la cetatea Kalemegdan urmeaza o plimbare pe artera comerciala Kneza Mihaila. Mica escapada in Belgrad se incheie cu un tur panoramic cu autocarul, in care se vor trece in revista: Templul Sf. Sava, Parlamentul si Piata Republicii. Seara, cazarea in Belgrad la hotel Centar Balasevici 3*(sau similar).

2
Ziua 2

Ziua 2. Belgrad - Zagreb - Padova (cca. 800 Km)

Mic dejun. In drumul nostru spre italia vom face un scurt popas in capitala Croatiei, orasul Zagreb,

Traversam Slovenia spre Italia, si ne vom caza in zona Padova, la hotel La Bulesca 3* (sau similar).

 
3
Ziua 3

Ziua 3. Padova - Venetia - Padova (cca. 90 Km)

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Venetia - Insula Tronchetto, de unde ne imbarcam pe vaporetto spre Piata San Marco pe canalul Giudeca. Aici admiram Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Campanilla si Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande pana la Podul Rialto. In timpul ramas la dispozitie, se poate opta pentru o croaziera cu vaporasul spre insula Murano, cunoscuta pentru celebra sticla produsa aici. Seara ne intoarcem in Padova,unde vom vizita Bazilica Sfantului Anton de Padova, unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Italiei si ai lumii crestine. Vom parcurge un scurt tur pietonal in centrul istoric al orasului. Intoarcere pentru cazare la hotel La Bulesca 3* (sau similar)

. 

4
Ziua 4

Padova - Verona  - (optional Milano) – Padova(cca. 190 + 295 km opt.)

Mic dejun. Pornim spre Verona - “Orasul Iubirii”, si vom admira Piata Bra cu Amfiteatrul roman, Casa si Balconul Julietei, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori si mormintele familiei Scaligeri. Timp liber in Verona, sau excursie optionala la Milano - capitala mondiala a modei, cel mai important centru financiar al Italiei si al doilea oras ca marime dupa Roma. Aici vom vizita obiectivele turistice principale: Castelul Sforza (exterior), Domul, Galeriile Vittorio Emanuele, Piata Opera Scala cu statuia lui Leonardo Da Vinci. Intoarcere pentru cazare in zona Padova, la acelasi hotel.

 

5
Zilele 5

Padova - Budapesta (cca.735 km)

Mic dejun. Parasim Italia, iar in drum spre Budapesta ne oprim in Slovenia, pentru un tur panoramic si pietonal al capitalei tarii Ljubljana. Orasul este minunat in orice anotimp al anului si reprezinta o versiune in miniatura a superbului oras medieval Praga, capitala Cehiei. Ajungem seara in Budapesta si vom face optional croaziera by-night pe Dunare(cu cina pe vapor). Cazare in zona Budapesta, hotel Dabas 3*(sau similar).

 
6
Ziua 6

Budapesta - Bucuresti (cca. 835 km)

Mic dejun. Ne intoarcem spre casa pe ruta: Arad - Deva - Sibiu – Pitesti – Bucuresti

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Transport autocar clasificat pentru transport intern si international (aer conditionat, instalatie audio/ video, taxe drum, etc;
 • 6 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
 • Ghid insotitor roman si ghid local la obiective;
 • Tururile si vizitele din program
 

NU SUNT INCLUSE:

 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Vapor privat si taxe de acces autocar orase – 40 euro/pers. (se achita la inscriere)
 • Ghid local Venetia – 5 euro/persoana(
 • Programele optionale;
 • Asigurarile medicale si storno.
 

» CONDITII DE PLATĂ:

 • 30% avans din valoarea pachetului la inscriere;
 • Restul de plata se va achita cel mai tarziu cu 21 zile inainte de plecare
Tariful este calculat pentru minim 40 de participanti!
 • Pentru grupuri mai mici de 40 de persoane, tariful se poate recalcula, circuitul se poate reprograma sau se poate anula;
 • Sumele achitate se constituie ca avans pentru situatiile: de recalculare sau anulare.

PROGRAME OPTIONALE (minim 30 persoane):

Excursie la Milano - Capitala Modei - 30 euro/pers.

Include: transport autocar, ghid insotitor, tur pietonal in centrul orasului, Piata Domului, Galeriile Vittorio Emanuele, teatrul Scala, program shopping;

Croaziera pe Dunare (Budapesta)

- 45 euro /pers. (cu cina completa bufet); - 20 euro /pers. (cu o cupa sampanie - fara masa); Include: transport autocar hotel - vapor si retur, ghid insotitor si ghid local de prezentare a croazierei, servicii de masa conform tarifului ales.

Nicio exrcursie la Budapesta nu poate fi completa fara o croaziera seara pe Dunare! fluviul care strabate capitala Ungariei de la nord spre sud si care il imparte in doua orase Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou). Croazierele sunt in general programate sa plece in perioada amurgului atunci cand soarele lumineaza coloanele albe ale Parlamentului Maghiar. Odata cu lasarea serii veti putea admira cum cladirile devin actorii unui spectacol fabulos de lumini si umbre.  Veti putea admira castelul din Buda cu Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf Mihai si Palatul Prezidential, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul Maghiar si Statuia Libertatii. Intregul peisaj va fi acompaniat la bordul vasului de muzica clasica, unde puteti savura o cupa de sampanie. Daca doriti puteti participa si la cina tip bufet, foarte bogat: aperitive,mancaruri calde(gulas,sarmale,fripturi,etc.), salate, deserturi, vin Tokai,  produse traditionale maghiare si internationale.

Tarif calculat pentru grup minim 40 persoane.