Circuit 2021 in Turcia – Coasta LYCIA – Antalya

Circuit 2021 in Turcia – Coasta LYCIA – Antalya

#als006

Circuit 2021 in Turcia – Coasta LYCIA – Antalya

 » de la 79 Euro/ persoana

Circuit de 8 zile/ 7 nopti in perioada:

26.02 – 26.11.2021

Traseu: Antalya – Myra – Lycia – Dalyan – Kusadasi – Efes – Casa Fecioarei Maria – Sirince – Pamukkale – Hierapolis


Turcia preferata de turisti pentru vacanta si adorata pentru aromele orientale, Turcia este o tara unde se imbina mai multe lumi care au contribuit din plin la istoria omenirii.

Cappadocia situată în Asia Centrală este una dintre cele mai importante regiuni turistice din Turcia…

Bazele peisajelor curioase inedite ale Cappadociei în care istoria se împletește cu frumusețea naturală au fost puse cu mii de ani în urmă de lava vulcanică produsă de erupții vulcanice din vremea când munții din Anatolia au fost vulcani activi.  Lava a format un strat de tufă de diferită duritate și densitate în regiune. Ploile, inundațiile, vânturile au contribuit la transformarea acestui strat de tufă în minuni ale naturii numite ”Hornuri ale zânelor”.

Situat in apropierea Golfului Antaliei, orasul Antalya isi are originile adanc inradacinate in istorie, inca din secolul 1 i.H cand, dupa cum spun legendele, atunci cand a descoperit acest tinut, regele Attallos al II lea le-a spus oamenilor sai ca „acesta este cu siguranta Paradisul”. Astazi, turistii veniti aici de prin toate colturile lumii spun ca, doar dupa ce ai vazut un apus de soare in Antalya, poti spune ca ai vazut tot ce se poate vedea intr-o viata de om.

Antalya este o destinatie turistica caracterizata de o clima mediterana cu veri fierbinti si uscate, si cu ierni caldute si ploioase, unul dintre motivele pentru care valuri tot mai mari de turisti aleg Antalya ca destinatie de vacanta nu doar pe timpul verii dar si pe timpul iernii.

» TARIFE
2021 – DATE de PLECARE Loc in Cam. DBL/ TPL Suplim. SGL COPIL

0 – 1.99 ani

COPIL

6 – 12 ani

26.02, 26.11 79 € 105 € 50 € 79 €
05.03 99 € 105 € 50 € 99 €
12.03, 19.11 109 € 105 € 50 € 109 €
19.03, 12.11 119 € 105 € 50 € 119 €
26.03, 05.11 129 € 105 € 50 € 129 €
02.04, 29.10 139 € 105 € 50 € 139 €
09.04, 16.04, 23.04 22.10 149 € 105 € 50 € 149 €
30.04, 07.05, 14.05, 21.05, 15.10 169 € 105 € 50 € 169 €
28.05, 04.06, 11.06, 18.06, 25.06, 01.10 189 € 105 € 50 € 189 €
03.09, 10.09, 17.09, 24.09 209 € 105 € 50 € 209 €
08.10 179 € 105 € 50 € 179 €
» SERVICII INCLUSE
 • Zbor Bucuresti – Antalya si retur, BAGAJ de CALA inclus
 • Transport cu autocar
 • Cocktail de bun-venit
 • Ghid insotitor, vorbitor de limba romana
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)
 • Deplasare pentru vizite la: Antalya, Myra, Lycia, Dalyan, Kusadasi, Efes, Pamukkale, Hierapolis
» CAZARE
 • Hotel 5* – Antalya (4 nopti)
 • Cazare in zona Mugla
 • Cazare in Kusadasi
 • Cazare in Pumukkale

 

 • Grup minim 20 pers.                                                                                                                                           In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs al agentiei organizatoare. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

1
Ziua 1

ZIUA 1. BUCUREȘTI - ANTALYA

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya. Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, vom avea transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

2
Ziua 2

ZIUA 2. MYRA- BISERICA SF. NICOLAE

Mic dejun. Pornim pe drumul de coasta, de-a lungul Marii Mediterane. Parcurgem un traseu superb plin de paduri de pin in care vom admira varfurile stancoase ale Muntilor Taurus. Ajungem in Myra, unde vom vizita celebrele morminte de piatra, unele din cele mai fascinante obiective turistice din intreaga Turcia. Datand din secolul IV i.Hr, vestigiile fostului Regat Lycia fascineaza si astazi atat turistii, cat si cercetatorii. In apropiere vizitam si Biserica Sfantului Nicolae, important lacas de cult care aduce aminte de perioada in care crestinii traiau in aceste locuri. Seara, cazare in zona Mugla.

3
Ziua 3

ZIUA 3. LYCIA – DALYAN – KUSADASI

Mic dejun. Incepem ziua cu o croaziera in Delta Dalyan, urmand ca la final sa ajungem in zona Plajei Testoaselor, accesibila exclusiv de pe mare. Timp liber pentru plaja si baie, urmat de drumul spre Kusadasi. Ajungem in frumoasa statiune de la Marea Egee pentru cazare.

4
Ziua 4

ZIUA 4. EFES - CASA FECIOAREI MARIA - SIRINCE

Dupa micul dejun incepem explorarea fascinantelor obiective din zona Kusadasi: Efes, Casa Fecioarei Maria, Sirince. Incepem cu orasul antic Efes, al treilea port ca marime al Imperiului Roman, cu vestigii admirabil pastrate, printre care se detaseaza celebra Biblioteca a lui Celsus, refacuta de catre arheologii austrieci. Starea de conservare a cetatii este incredibila. Urmeaza sa vizitam Agora, templul Domițian, izvoarele termale, celebrul amfiteatru cu o capacitate de 25.000 de locuri, aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus. Continuam, optional cu Casa Fecioarei Maria si cu satul Sirince, locuit odinioara de greci. Cazare la acelasi hotel din Kusadasi.

5
Ziua 5

ZIUA 5. PAMUKKALE

Mic dejun, urmat de drumul spre Pamukkale, supranumit drept “Castelul de Bumbac”. Cunoscut si “Perla Turciei”, adevarat amfiteatru de calcar alb si fenomen geologic foarte rar, exploatat turistic inca de pe vremea romanilor. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Sosire in Pamukkale, timp liber pentru baie in apele termale de la hotelul unde ne vom caza.

6
Ziua 6

ZIUA 6. HIERAPOLIS

Mic dejun. In apropiere de Pamukkale se afla si ruinele orasului antic Hierapolis, unde vom putea admira Piscina Cleopatrei. Ruinele magnificului oras, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici vom vedea Templul lui Apollo (sec II), dar si impunătorul si  somptuosul Teatru Roman. Drumul nostru continua spre Antalya, parcurgand zona Muntilor Taurus. Pe traseu, vizita la un atelier de tesatorie, unde vom vedea cum materia prima, ca matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit pentru comercializare. Sosire si cazare in zona Antalya.

7
Ziua 7

ZIUA 7. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN

Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare la acelasi hotel din zona Antalya.

8
Ziua 8

ZIUA 8. ANTALYA – BUCUREŞTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Zbor Bucuresti - Antalya si retur, BAGAJ de CALA inclus
 • Transport cu autocar
 • Cocktail de bun-venit
 • Ghid insotitor, vorbitor de limba romana
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)
 • Deplasare pentru vizite la: Antalya, Myra, Lycia, Dalyan, Kusadasi, Efes, Pamukkale, Hierapolis

NU SUNT INCLUSE:

 • Asigurare medicala + storno
 • Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare la obiectivele din program, Croaziera pe Dalyan, ghizi locali) = 129 euro/pers (se poate achita din agentie)
** Taxe Aeroport + transfer Aeroport-Hotel-Aeroport 95 €    
» EXCURSII OPTIONALE
se achizitioneaza la fata locului
 • Pachet 3 mese de pranz - 45€/pers.
 • Vizita Acvariul Antalya - 30€/pers.
 • Croaziera la Orasul scufundat Demre si masa de pranz inclusa - 45€/pers.
 • Excursie la Casa Fecioarei Maria si Sirince - 50€/pers
IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS