Circuit in Andaluzia si Sejur relaxant pe Costa del Sol

Circuit in Andaluzia si Sejur relaxant pe Costa del Sol

#als007

Circuit in Andaluzia si Sejur relaxant pe Costa del Sol

» 599 Euro/ persoana/ camera dubla

Sejur valabil 8 zile si 7 nopti in perioadele:

20.05 – 26.05.2021

19.10 – 26.10.2021

11.11 – 18.11.2021

Bonus asigurare travel covid protection pentru rezervari facute pana pe 31.03
Conditii avantajoase de plata:
– 10% din pret la momentul rezervarii
– 40% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
– 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare
√ Daca la data plecarii se va solicita test covid, vom avea tarif special (250 lei/test)

 

Vizitam: Granada, Alhambra, Cordoba, Carmona, Sevilia-Capitala Andaluziei, Pueblo Blancos (satele albe), Arcos de la Frontera, Grazalema, Ronda, Torremolinos, Costa del Sol, Malaga, Marbella

Costa del Sol este o destinație care surprinde prin farmecul ei, stațiunile fiind căutate în special pentru plajele minunate cu nisip fin și ape limpezi, dar și pentru rafinamentul aparte. Este destinația ideală având o climă blândă și un sezon turistic care durează tot anul.
Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranța, o destinație completa.

 

» TARIFE
 Plecari Circuit – Sejur 19.05 19.10 11.11
       
 Adult in camera dubla 699 € 699 € 599 €
 Al 3-la adult in camera dubla pat suplimentar 669 € 669 € 569 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 479 € 479 € 399 €
 Adult in camera single 864 € 864 € 754 €
 
» SERVICII INCLUSE
 •  Ghid roman insotitor
 • Zboruri Bucuresti => Malaga => Bucuresti, Compania Lufthansa
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
  – 1 noapte in Granada la Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similar
  – 3 nopti in Sevilia la Hotel Ilunion Alcola Sevilia 4* sau similar
  – 3 nopti in Torremolinos-Costa del Sol la Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar
 • 3 cine la hotel in Torremolinos
 • Pachet de excursii incluse:
  – bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife
  – excursie la Cordoba si Carmona
  – tur de oras Sevilia cu ghid local
  – excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera-Grazalema-Ronda
 • Ghizi locali la Alhambra si Sevilia
 
» ZBOR

Bucuresti ✈ Malaga

Malaga ✈ Bucuresti

(Compania Lufthansa)

 
» CAZARE
 • Granada Hotel Leonardo Granada 4*
 • Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similare
 • Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* zona Sevilla
 •   Hotel Silken Al – Andalus Palace 4* Sevilla sau similar
 • Torremolinos – Costa del Sol Hotel MS Aguamarina Suites 4*
 • Hotel MS Amaragua 4* sau similar Torremolinos.

* Tarife pentru grup de 30 de platitori

8 zile / 7 nopti
1
Ziua 1

BUCURESTI – MALAGA – GRANADA

Pentru plecarile din 19 Mai si 19 Octombrie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:10 si sosire la Munchen la ora 07:20. Imbarcare pe zborul catre Malaga LH1832 cu decolare la 10:40 si aterizare la ora 13:40. Pentru plecarea din 11 Noiembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:15 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:15 si sosire in Frankfurt la ora 07:50. Imbarcare pe zborul catre Malaga LH1148 cu decolare la 11:55 si aterizare la ora 14:50. Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Dupa-amiaza, vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife (pentru plecarea din 11.11 Alhambra se va vizita a doua zi dimineata). Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecarea 19.05), respectiv Hotel Alixares 4* (plecarile 19.10 si 11.11) sau similare.

2
Ziua 2

GRANADA – CORDOBA – CARMONA – SEVILLA

Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba–orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita–azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevillacum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarile 19.05 si 19.10) zona Sevilla-San Juan de Aznalfarache, respectiv Hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea 11.11) sau similare.

3
Ziua 3

SEVILLA – CAPITALA ANDALUZIEI

Mic dejun. Tur de oras Sevilia cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna-una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane  din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarile 19.05 si 19.10) zona Sevilla-San Juan de Aznalfarache, respectiv Hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea 11.11) sau similare.

4
Ziua 4

SEVILLA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarile 19.05 si 19.10) zona Sevilla-San Juan de Aznalfarache, respectiv Hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea 11.11) sau similare.

5
Ziua 5

PUEBLOS BLANCOS: ARCOS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA, RONDA - TORREMOLINOS

Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (pueblos blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde  intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale. Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de Espana, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación.  Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de Toros, Colegiata Santa Maria la Mayor, Fuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo ( Podul Nou) cea nai cunoscuta atrcatie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

6
Ziua 6

COSTA DEL SOL – RELAXARE

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella–cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

7
Ziua 7

COSTA DEL SOL – GIBRALTAR

Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock Tour in care vom vizita: Europa point–cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael’s Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului–"macacii”. Tarif: 75 €/persoana, minim 20 de participanti si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

8
Ziua 8

MALAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer catre aeroport si imbarcare pe zborul LH1833 al Companiei Lufthansa cu destinatia Bucuresti, via Munchen. Decolare la ora 14:30 si sosire in Munchen la ora 17:20 (pentru plecarile din 19.05 si 19.10), respectiv decolare la ora 17:10 si sosire in Munchen la ora 20:05 (pentru plecarea din 11.11). Decolare din Munchen la ora 21:45 cu zborul LH1654 si aterizare in Bucuresti la ora 24:45 (pentru plecarile din 19.05 si 19.10), respectiv decolare din Munchen la ora 22:10 si aterizare in Bucuresti la ora 01:10 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 •  Ghid roman insotitor
 • Zboruri Bucuresti => Malaga => Bucuresti, Compania Lufthansa
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel: - 1 noapte in Granada la Hotel Macia Real de la Alhambra 4* sau similar - 3 nopti in Sevilia la Hotel Ilunion Alcola Sevilia 4* sau similar - 3 nopti in Torremolinos-Costa del Sol la Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar
 • 3 cine la hotel in Torremolinos
 • Pachet de excursii incluse: - bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife - excursie la Cordoba si Carmona - tur de oras Sevilia cu ghid local - excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera-Grazalema-Ronda
 • Ghizi locali la Alhambra si Sevilia
 

NU SUNT INCLUSE:

 • Taxele de aeroport 170 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
 • Excursiile optionale
 • Intrarile la obiective turistice, taxa de oras, acolo unde se aplica
 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali
 • Asigurare travel covid protection: storno si medicala cu protectie covid (se ofera bonus pentru rezervarile facute pana la 31.03). Nota: pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare. In caz de rezultat pozitiv al testului covid, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare).
 • Testare covid-19 RT-PCR: 280 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara).