fbpx
SUS
 

Circuit de sapte zile in Venetia – Mireasa Marii

Circuit de sapte zile in Venetia – Mireasa Marii

#als045

Venetia – Mireasa Marii

» de la 339 Euro/ pers./ sejur

Sejur 7 zile / 6 nopti in perioada:

29.07.2019 – 05.08.2019
02.09.2019 – 09.09.2019
30.09.2019 – 06.10.2019

Povesti de dragoste ascunse dupa ziduri, multime de poduri si canale, istorii picante sau macabre, sute de canale si poduri, plimbari cu gondola, masti de carnaval. Toate poarta acelasi nume: Venetia.

Orasul romantismului, orasul lagunelor. O destinatie turistica de prima mâna unde poposesc anual peste 14 milioane de turisti.

Daca vrei frumusete, daca ai curizitoţi arhitectonice sau istorice, mergi la Veneţia. Aşa te indeamna cei care au poposit fie şi pentru cateva ore in oraşul din nordul-estul Italiei. Ai ce sa vezi, ai ce poveşti sa asculţi, de la cele cu nobili italieni, la cele ale cuceritorului Casanova.

 

» PACHETUL INCLUDE
 • cazare 6 nopti la hotel 2*-3*;
 • regim de masa: mic dejun;
 • transport cu autocar clasificat
 • ghid insotitor roman
 • Bonus Croaziera pe Dunare in Budapesta
» RECOMANDAM

Ideal pentru cupluri sau familii

1
Ziua 1
Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (850 Km) Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR. Ora 06:00 Plecare pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii si cazare in zona Budapesta.
2
Ziua 2
Ziua 2: Budapesta – Viena – Klagenfurt/ Velden (570 Km) Mic dejun. Ne indreptam spre Viena, unde vom face un tur panoramic al Ringului Vienez. Dintre cladirile importante pe care le vom admira enumeram : Palatul Hofburg, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul, Primaria. Tur pietonal si popas pentru masa de pranz pe strazile comerciale din centrul Vienei. Traversarea Austriei de la nord la sud cu oprire in Klagenfurt (vizita la Minimundus) si popas pe malul pitorescului lac Worthersee, cazare in zona Klagenfurt/Velden.
3
Ziua 3
Ziua 3: Klagenfurt/ Velden – Padova (320 Km) Mic dejun. Plecam spre Padovaunde ajungem in jurul pranzului. Aici vom vizita Bazilica Sfantului Anton de Padova, unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Italiei si ai lumii crestine. Vom parcurge un scurt tur pietonal in centrul istoric al orasului. Cazare in regiunea Padova.
4
Ziua 4
Ziua 4: Padova – Milano – Verona – Padova (500 km) Mic dejun. In aceasta zi vom merge la Milano – capitala mondiala a modei, cel mai important centru financiar al Italiei si al doilea oras ca marime dupa Roma. Aici vom vizita obiectivele turistice principale: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera Scala cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Plecam apoi spre Verona – denumit “Orasul Iubirii” datorita celebrei opere literare a lui William Shakespeare, “Romeo si Julieta”. Ne deplasam la Casa si Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman, Ponte Scaligero. Intoarcere in Padova si cazare.
5
Ziua 5
Ziua 5: Padova – Venetia – Padova (100 Km) Mic dejun. In drum spre Venetia vom face un scurt popas pentru shopping (centru comercial). Transfer cu autocarul la Venetia - Insula Tronchetto, de unde ne imbarcam pe vaporetto, spre Piata San Marco. Aici vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande pana la Podul Rialto. In timpul ramas la dispozitie, se poate opta pentru o croaziera cu vaporasul la Murano si Burano. Intoarcere in Padova si cazare la acelasi hotel.
6
Ziua 6
Ziua 6: Padova – Postojna – Budapesta (740 Km) Parasim Italia si in drum spre Budapesta vom face o scurta oprire in Slovenia pentru a vizita pestera Postojna, renumita in Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Urmam apoi autostrada ce margineste lacul Balaton si ne indreptam spre capitala Ungariei. Sosire la Budapesta in cursul serii, unde vom efectua (bonus) croaziera pe Dunare by night (include ghid local si un pahar de sampanie). Cazare in Budapesta.
7
Ziua 7
Ziua 7: Budapesta – Bucuresti ( 850 km) Mic Dejun. Plecare spre Bucuresti pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosire seara in Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

LOCATIE

Venetia

PACHETUL INCLUDE

 • cazare 6 nopti la hotel 2*-3*;
 • regim de masa: mic dejun;
 • transport cu autocar clasificat;
 • ghid insotitor roman
Bonus: Croaziera pe Dunare in Budapesta

NU SUNT INCLUSE:

 •  Intrari la obiectivele turistice;
 • Vaporetto in Venetia (aprox. 17 euro/persoana);
 • Taxe de oras/statiune - se achita la receptia hotelului.
Observatie: Transferurile se efectueaza atat cu flota proprie, cat si cu parteneri locali!  

Informatii utile

 • Acte necesare: carte de identintate sau pasaport, valabile.
 • Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor si soferilor se vor comunica cu 2 zile inainte de plecare.
 • Locurile in autocar vor fi atribuite de sistemul de rezervari si vor fi mentionate in contract.
 • Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single.
 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
 • Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul pachetului si se achita local, la receptia hotelului.
 • Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula un circuit, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. In acest sens, vor fi transmise informari conform conditiilor de anulare din contractul de prestari servicii.
 • Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!
 
X