Circuit 2020 cu Sejur la Marea Egee – Turcia

Circuit 2020 cu Sejur la Marea Egee – Turcia

#als002

Circuit 2020 cu Sejur la Marea Egee – Canakkale – Kusadasi – Istanbul

» de la 265 Euro/ persoana/ loc in camera dubla

Sejur de 7 zile si 6 nopti in perioadele:

06.06 – 12.06.2020
04.07 – 10.07.2020
08.08 – 14.08.2020
07.09 – 13.09.2020
05.10 – 11.10.2020

 

Turcia este pământul cu o mie de fețe, unde tradiția este încă prezentă în zilele noastre. Este renumită pentru plajele cu nisip, culoarea turcoaz a mării, pentru verile lungi si însorite, pentru comorile sale unice din antichitate și nu în ultimul rând, pentru bogățiile naturale precum Pamukkale sau Cappadoccia. Este regiunea de tranzit spre Europa și Africa, unde în partea estică, muntele sfânt veghează legenda lui Noe. Turcia este renumită pentru ospitalitatea pe care locuitorii săi o arată față de turiști, dar și pentru bucătăria sa, care deține unul dintre locurile fruntașe în lume.

 

 

DATE de PLECARE Tarif persoana

/camera dubla

06.06, 05.10.2020
265 €
04.07, 02.08, 07.09.2020
285 €
 • Supliment camera single: 120 EURO / persoana
 • Reducere pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 25 EURO
 • Reducere pentru copil 2–11.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta): 100 EURO
» PACHETUL INCLUDE:
 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 6 nopti cazare cu mic dejunconform ofertei astfel: 1 noapte in Canakkale, 3 nopti in Kusadasi, 2 nopti inIstanbul;
 • 3 cine la Kusadasila hotel;
 • tururi panoramice si pietonale in Troia, Pergam, Istanbul;
 • insotitor roman de grup.
» CAZARE

Cazare Hotel Hellen 3* (sau similar) in Canakkale

Cazare in zona Kusadasi la Hotel Palmin 4* (sau similar)

Cazare la Hotel Orient Mintur 3* (sau similar)

 

1
Ziua 1

BUCURESTI -CANAKKALE (640 km)

Plecare din Bucuresti, dinfata Garii de Nord (parcarea situata vis a vis de coloane), la ora 05:00, pe traseul Bucuresti -Ruse -VelikoTarnovo -Edirne.Traversare cu feribotul Eceabat –Canakkale (biletele se achita la fata locului, prin intermediul insotitorului de grup:5 Euro/ persoana).Vom ajunge in Canakkale in cursul serii, in functie de formalitatile vamale.Cazare la hotel Hellen3*(sau similar)in Canakkale.

2
Ziua 2
CANAKKALE - TROIA - PERGAM - KUSADASI (415 km)

Mic dejun. Dupa un scurt popas la Troia, unde amintirile ne conduc la razboiul troian relatat de Homer, la regele Priam, frumoasa Elena sila viteazul Ahile, ne vom indrepta catre Pergamon (Bergama), centru cultural important in Grecia antica si in Imperiul Roman, precum si locul unde a fost inventat pergamentul. Vizitam Acropole, Templul lui Traian situat maiestuos pe o colinacu opanorama plina asupra orasului, Altarul lui Zeus, Teatrul si Templul lui Dionysos. Continuam drumul spre Kusadasi. Cazaresi cinain zona Kusadasi la hotelPalmin 4* (sau similar).

3
Ziua 3

KUSADASI - EFES - CASA FECIOAREI MARIA (optional)

Mic dejun. Timp liberin Kusadasi (shopping,plimbaripe malul marii) sau,optional,vizita la Efes, unul din cele mai faimoase si bogate orase ale antichitatii. Vom putea admira ruinele vechiului oras si ale Templului lui Artemis (una din cele7 minuni ale lumii), prima din cele 7biserici ale Apocalipsei, celebra Librarie a lui Celsius si marele Amfiteatru.Dupa-amiaza vizitam casa Fecioarei Maria –conform traditiei locului, este socotit locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii aniai vietii pamantesti.Pretinformativ: 40EURO / persoana,minim 30platitori(pretul include transport cu autocarul, insotitor de grupsi biletele de intrare la Efes si Casa Fecioarei Maria). Dupa amiaza, intoarcere in Kusadasipentru cazaresi cina.

4
Ziua 4
KUSADASI -IZMIR (optional) Mic dejun. Timp liber in Kusadasi.La pranz,va propunem optionalshoppingsiplimbari pe malul mariiinIzmir,al treilea oras ca marime din Turcia, dupa Istanbul si Ankara, loculs-au nascutHomer si AristotelisOnassis. Pretinformativ: 25EURO/ persoana,minim 30platitori(pretul include transport cu autocarulsiinsotitor de grup).Cazare la acelasi hotel.
5
Ziua 5
KUSADASI - ISTANBUL (570 km) Micdejun. Plecaredevremespre Istanbulpe traseulIzmir –Bursa.Sosire in Istanbul seara (se trecepeste podurile Bogazici –Bosfor si Galata sau Ataturk –Cornul de aur). Cazare la hotelOrient Mintur 3*(sau similar).
6
Ziua 6
ISTANBUL Micdejun. Tur de oras pietonal, timp de 4 ore,cu insotitorul de grup. Vom admira: Moscheea Albastra –construita insecolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia –cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita insecolul alIV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa cucerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic –locul undese organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazifiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloanalui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar –una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping.Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchisduminica).Cazare la acelasi hotel.La pranz, timp liber la dispozitie, sau optional,incepand cu ora 14.00, croaziera pe MareaMarmara la Insula Printului –Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port,bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Pretinformativ: 55EURO/persoana pentru un grup minim de 25persoane.
7
Ziua 7
ISTANBUL - EDIRNE - BUCURESTI (650 km) Mic dejun. Dupa eliberareacamerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai marearhitect turc, ale carui lucrari au fost realizate in mare parte in timpul Sultanului Suleiman Magnificul. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 6 nopti cazare cu mic dejunconform ofertei astfel: 1 noapte in Canakkale, 3 nopti in Kusadasi, 2 nopti inIstanbul;
 • 3 cine la Kusadasila hotel;
 • tururi panoramice si pietonale in Troia, Pergam, Istanbul;
 • insotitor roman de grup.
 

NU SUNT INCLUSE:

 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dareste recomandata);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul decomercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5EURO/persoana –se practica Turcia, se achita la sosire;•excursiile optionale;
 • biletele de intrare la obiectivele turistice, cu exceptia excursiilor optionale unde sunt mentionate a fi incluse;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in programin afara de cele mentionateca fiind incluse;
 • biletul de feribot Eceabat –Canakkale5 Euro/ persoana, se achita la insotitorul de grup, in prima zi.
 
X