Charter Ras al Khaimah – Doubletree By Hilton Ras Al Khaimah 4*

Charter Ras al Khaimah – Doubletree By Hilton Ras Al Khaimah 4*

#als070

Charter Ras al Khaimah – Doubletree By Hilton Ras Al Khaimah 4*

» de la 702 Euro/ pers/ pachet

Sejur de 8 zile/ 7 nopti in perioada:

23.01 – 04.05.2023

» CAZARE

Acest hotel luxos de 4 stele oferă vedere la zona Ras Al Khaimah Creek şi are o piscină cu lounge pe acoperiş şi un centru spa cu servicii complete.

Hotelul asigură camere şi suite elegante, precum şi parcare privată gratuită. Camerele hotelului DoubleTree Ras Al Khaimah includ o zonă de relaxare cu mobilier modern şi sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat de 42 inch. La cerere, oaspeţii pot lua masa în cameră.

Centrul spa al hotelului DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah oferă pedichiură şi diverse masaje şi tratamente faciale. Centrul Fitness by Precor din cadrul hotelului este echipat cu aparate cardio şi greutăţi. Oaspeţii beneficiază de un serviciu de transfer gratuit la DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island, care are un club pentru copii, un centru de sporturi nautice şi o plajă privată cu lungimea de 450 de metri.

Restaurantul Podium din cadrul hotelului serveşte preparate din bucătăria internaţională. Există şi un bar în hol, care oferă cafea şi prăjituri. Pentru băuturi răcoritoare şi narghilele, ​​barul TreeTop asigură un spaţiu relaxant în timpul zilei şi o atmosferă de petrecere seara.

» TARIFE

 

Perioada Tip camera/Regim de masa Pret/pers
23.01 – 24.04.2023 Deluxe room/ BB 702 euro
23.02 – 02.03.2023 Deluxe room/ BB 732 euro
20.03 – 27.03.2023 Deluxe room/ BB 772 euro
27.04 – 04.05.2023 Deluxe room/ BB 864 euro
» SERVICII INCLUSE
  • Transport cu avionul: Bucuresti (OTP) – Dubai (DXB) si Dubai (DXB) – Bucuresti (OTP) Blue Air
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Cazare in regimul de masa ales
» DESTINATIE

Ras Al Khaimah a fost asezare pentru mai multe milenii. Exista multe site-uri istorice si arheologice in intreg emiratul datand din diferite perioade de timp, inclusiv ruine ale civilizatiei Umm Al Nar (al 3 lea mileniu i.Hr.). Orasul istoric a fost cunoscut sub numele de Julfar. Dovezile arheologice au demonstrat ca asezarea cunoscuta sub numele de Julfar si-a schimbat locatia de-a lungul timpului din cauza aluviunilor. Sapaturile arheologice au scos la iveala ruinele unei fortificatii din era Sassanid care indica faptul ca la inceput Julfar a fost localizat in zona Shamal, nu departe de alte site-uri de interes arheologic, cum ar fi Palatul Seba si cel mai mare mormant Umm Nar Al gasit in Peninsula Araba.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Transport cu avionul: Bucuresti (OTP) - Dubai (DXB) si Dubai (DXB) - Bucuresti (OTP) Blue Air
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Asistenta turistica locala
 • Cazare in regimul de masa ales

NU SUNT INCLUSE:

 • Asigurare medicala si asigurare storno
 
» ZBOR
 •  Bucuresti (OTP) - Dubai (DXB)
 • Dubai (DXB) - Bucuresti (OTP) Blue Air