Charter Gran Canaria – Green Field Hotel 3*

Charter Gran Canaria – Green Field Hotel 3*

#als003

Charter Gran Canaria  – Green Field Hotel 3*

» de la 667 Euro/ pachet/ persoana

Sejur de 8 zile si 7 nopti in perioada:

27.11.2021-30.04.2022

 

» CAZARE

Localizare

Green Field este un aparthotel situat la doar 400 de metri de Playa del Inglés si 1.1 km de centrul orasului. Un complex unic, cu caracter, cu o ofertă de petrecere a timpului liber, gastronomică și de cazare pentru toate gusturile.

Hotelul Green Field este aproape de magazine și restaurante și este doar o plimbare de 20 de minute până la Dunele Maspalomas.

Facilitati hotel

Hotelul Green Field este cea mai buna optiune de cazare in Gran Canaria datorita apartamentelor dotate cu bucatarie completa, baie cu dus, living, aer conditionat si paturi twin. În plus, ofera numerose servicii pentru a vă face șederea o vacanță perfectă în Gran Canaria.

Standard Studio, cu 23 m2 si capacitate de pana la 2 adulti, este camera ideala pentru cupluri. Aceste unități sunt situate pe părțile laterale ale clădirii și sunt echipate cu paturi twin, balcon și bucătărie completă cu frigider, aragaz și ustensile; în plus față de o baie cu duș, uscător de păr și facilități.

Studioul Superior de la Green Field Hotel din Playa del Inglés cu o dimensiune de 33 m2 este cazarea perfectă pentru familii sau grupuri mici de prieteni. Aceste unități Superioare sunt situate în partea din față a clădirii și la etajul 0, cu acces direct la piscină. Capacitatea sa este de până la 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii mici. Acestea sunt dotate cu paturi Twin Bed, balcon sau terasa si bucatarie plina cu frigider, aragaz si ustensile; în plus față de o baie cu duș, uscător de păr și facilități.

Apartamentul hotelului Green Field , din Playa del Inglés , cu o dimensiune de 33 m2, este ideal pentru grupuri și familii datorită spațiului său mare și dormitorului separat. Aceste unități sunt situate mai ales în partea din față a clădirii, cu vederi incredibile. Capacitatea sa este de până la 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii mici.  Acestea sunt dotate cu paturi Twin Bed, balcon sau terasa si bucatarie plina cu frigider, aragaz si ustensile; în plus față de o baie cu duș, uscător de păr și facilități.

Restaurantul Hotelului Green Field, din Playa del Inglés, vă oferă o propunere variată de mic dejun, prânzuri și mese festive datorită bufetului complet, cu o mare selecție de produse de gastronomie naționale și internaționale. Acesta este situat la etajul 0 al hotelului și are o capacitate de 350 de persoane. Demipensiune (mic dejun și cină (băuturi neincluse). Aveti opțiunea de a schimba cina pentru prânz. dar Si a opta pentrui All Inclusive. Regimul nostru All include, pe lângă micul dejun, prânz și cină, și băuturi la Pool Bar și Meeting Bar. De asemenea, include si snackuri la bufetul de la Pool Bar.

» TARIFE
PERIOADA NR NOPTI TIP CAMERA REGIM PRET
27.11.2021-04.12.2021 7 STUDIO SELF-CATERING 563 EURO
7 BUNGALOW SELF-CATERING 582.5 EURO
7 STUDIO MIC DEJUN 608.5 EURO
7 BUNGALOW MIC DEJUN 628 EURO
7 STUDIO DEMI-PENSIUNE 673.5 EURO
7 BUNGALOW DEMI-PENSIUNE 693 EURO
08.01.2022-15.01.2022 7 STUDIO SELF-CATERING 540 EURO
7 BUNGALOW SELF-CATERING 559.5 EURO
7 STUDIO MIC DEJUN 585.5 EURO
7 BUNGALOW MIC DEJUN 605 EURO
7 STUDIO DEMI-PENSIUNE 650.5 EURO
7 BUNGALOW DEMI-PENSIUNE 670 EURO
29.01.2022-05.02.2022 7 STUDIO SELF-CATERING 574 EURO
7 BUNGALOW SELF-CATERING 593 EURO
7 STUDIO MIC DEJUN 619 EURO
7 BUNGALOW MIC DEJUN 638.5 EURO
7 STUDIO DEMI-PENSIUNE 684 EURO
7 BUNGALOW DEMI-PENSIUNE 703.5 EURO
23.04.2022-30.04.2022 7 STUDIO SELF-CATERING 574 EURO
7 BUNGALOW SELF-CATERING 593 EURO
7 STUDIO MIC DEJUN 619 EURO
7 BUNGALOW MIC DEJUN 638.5 EURO
7 STUDIO DEMI-PENSIUNE 684 EURO
7 BUNGALOW DEMI-PENSIUNE 703.5 EURO
» ZBOR 
 • Bucuresti ✈ Gran Canaria
 • Gran Canaria✈ Bucuresti
» SERVICII INCLUSE
 • Bilet avion zbor Wizz Air;
 • 1 piesa bagaj de cala de maxim 20 kg si o geanta la mana cu dimensiunea de maxim 40X20X30cm; Check in online realizat de catre pasager cu 24-48 ore inainte de plecare, locuri oferite aleator in aeronava,
 • Taxe de aeroport;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Masa în funcție de hotelul ales;
 • Asistență turistică.
» DESTINATIE

Supranumită Continentul în Miniatură al Spaniei, insula Gran Canaria este bogată în valori capabile să ademenească gustul pentru experienţe turistice solide al vizitatorilor din întreaga lume.

Fiind cea mai mare formaţiune de uscat din Insulele Canare, Gran Canaria mai deţine, în acelaşi timp, un alt stimulent turistic: are condiţii perfecte pentru surfing, motiv pentru care a fost adesea comparată cu Hawaii.

În cele din urmă, insula este o valoare UNESCO, fiind declarată Rezervaţie a Biosferei. Este evident că turiştii care sunt în căutarea naturii nealterate de intervenţia omului au marea ocazie de a fi satisfăcuţi de o şedere în Gran Canaria.

Posibilitatile de distractie sunt nenumarate: scufundari, surf, pescuit sportiv, ciclism, escaladă, drumetii.In Gran Canaria exista o multime de terenuri de golf, parcuri tematice si de distractie pentru toata familia, cu restaurante, terase si cafenele care dau viata oraselor insulei.

Sarbatorile populare si gastronomia specifica insulei sunt alte puncte de atractie peste care nu se poate trece cu vederea. Oferta de cazare in Gran Canaria este foarte diversificata: hoteluri de lux, case rurale pitoresti.

Exista numeroase centre de intretinere corporala, de frumusete si de talasoterapie. Arta si cultura insulei au si ele locul lor bine definit: exista numeroase muzee, cinematografe, opere si se acorda un rol important festivalurilor de muzica clasica.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Bilet avion zbor Wizz Air;
 • 1 piesa bagaj de cala de maxim 20 kg si o geanta la mana cu dimensiunea de maxim 40X20X30cm; Check in online realizat de catre pasager cu 24-48 ore inainte de plecare, locuri oferite aleator in aeronava,
 • Taxe de aeroport;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Masa în funcție de hotelul ales;
 • Asistență turistică.

NU SUNT INCLUSE:

 • Optional - locuri preferentiale in aeronava, cu un cost suplimentar de la 12 euro/persoana/sens, in functie de disponibilitate;
 • Optional - Serviciul Wizz Priority( check in prioritar, boarding prioritar, 1 bagaj de maximum 10 kg si 55 x 40 x 23 cm) cu un cost de la 15 euro/persoana/sens, in functie de disponibilitate;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • Alte taxe și cheltuieli personale;
 • Programe opționale. Asigurare COVID (storno si medicala);
 • Teste Covid 19 in functie de cerintele destinatiei la momentul calatoriei.
» ZBOR
Zbor direct cu avionul pe ruta Bucuresti - Gran Canaria - Bucuresti