Charter Gran Canaria – Fonda De La Tea Hotel Rural

Charter Gran Canaria – Fonda De La Tea Hotel Rural

#als003

Charter Gran Canaria – Fonda De La Tea Hotel Rural 3*

» de la 1062 Euro/ pachet/ persoana

Sejur de 8 zile si 7 nopti in perioada:

27.11.2021 – 30.04.2022

 

» CAZARE

Localizare

Hotelul Rural Fonda de la Tea este situat în orașul Tejeda, ideal pentru iubitorii de natura si traditii culturale si care este situat în mijlocul insulei Gran Canaria. De fapt, este situat în inima Rezervației Biosferei Gran Canaria, care atestă frumusețea incredibilă a peisajelor naturale care se află în vecinătatea sa și care sunt vizibile de pe terasa spectaculoasă pe care o are clădirea. În acest sens, trebuie amintit că este o clădire din secolul al 19-lea care a fost recent complet restaurată și are tot farmecul caselor tradiționale din zonă.

Las Palmas de Gran Canaria este situat la aproximativ 20 km distanță, la aceeași distanță ca și aeroportul insulei. La rândul său, la 18 km distanță se află Palmitos Park, care este ideal pentru cei mici.

Cunoștințele vaste pe care oamenii care se ocupă de acest hotel le au despre trasee, rute, istorie și mediul natural constituie o valoare suplimentară pentru cei care intenționează să se bucure de câteva zile în această frumoasă destinație insulară.

Facilitati hotel

Hotelul are o terasă tipică canariană în interior. În plus, are un restaurant tradițional în cadrul facilităților sale, unde puteți gusta mâncăruri tipice din bucătăria locală. De asemenea, are o conexiune la internet WiFi, bar, dar si parcare privată, astfel încât oaspeții să nu fie nevoie să-și facă griji cu privire la vehiculele lor. In cadrul complexului se găseaste o mare varietate de camere cu o capacitate maximă de 4 persoane, cu paturi de o persoană și paturi duble. În plus, camerele au propriile băi cu duș sau cadă, aer conditionat, televizor și au un decor care se remarcă prin caracterul său rustic și elegant.

In hotel, clientii pot gasi un Snack-bar, un Pub si un Restaurant.

Camerele sunt adaptate spațiului arhitectural special al clădirii și sunt situate în jurul balcoanelor și teraselor, beneficiind de lumină naturală si de o vedere uimitoare a munților din Tejeda. Sunt echipate cu mini-bar, uscător de păr, oglindă mărire, seif, TV prin satelit, aer condiționat si  conexiune gratuită la internet. Micul dejun este inclus in pretul camerei.

 

» TARIFE
PERIOADA NR NOPTI TIP CAMERA REGIM PRET
27.11.2021-04.12.2021 7 STANDARD ROOM MIC DEJUN 1062 EURO
7 STANDARD ROOM DEMI PENSIUNE 1365 EURO
08.01.2022-15.01.2022 7 STANDARD ROOM MIC DEJUN 1052 EURO
7 STANDARD ROOM DEMI PENSIUNE 1355 EURO
29.01.2022-05.02.2022 7 STANDARD ROOM MIC DEJUN 1067 EURO
7 STANDARD ROOM DEMI PENSIUNE 1370 EURO
23.04.2022-30.04.2022 7 STANDARD ROOM MIC DEJUN 1247 EURO
7 STANDARD ROOM DEMI PENSIUNE 1550 EURO

»
ZBOR 
 • Bucuresti ✈ Gran Canaria
 • Gran Canaria ✈ Bucuresti
» SERVICII INCLUSE
 • Bilet avion zbor Wizz Air;
 • 1 piesa bagaj de cala de maxim 20 kg si o geanta la mana cu dimensiunea de maxim 40X20X30cm; Check in online realizat de catre pasager cu 24-48 ore inainte de plecare, locuri oferite aleator in aeronava,
 • Taxe de aeroport;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Masa în funcție de hotelul ales;
 • Asistență turistică.
» DESTINATIE

Supranumită Continentul în Miniatură al Spaniei, insula Gran Canaria este bogată în valori capabile să ademenească gustul pentru experienţe turistice solide al vizitatorilor din întreaga lume.

Fiind cea mai mare formaţiune de uscat din Insulele Canare, Gran Canaria mai deţine, în acelaşi timp, un alt stimulent turistic: are condiţii perfecte pentru surfing, motiv pentru care a fost adesea comparată cu Hawaii.

În cele din urmă, insula este o valoare UNESCO, fiind declarată Rezervaţie a Biosferei. Este evident că turiştii care sunt în căutarea naturii nealterate de intervenţia omului au marea ocazie de a fi satisfăcuţi de o şedere în Gran Canaria.

Posibilitatile de distractie sunt nenumarate: scufundari, surf, pescuit sportiv, ciclism, escaladă, drumetii.In Gran Canaria exista o multime de terenuri de golf, parcuri tematice si de distractie pentru toata familia, cu restaurante, terase si cafenele care dau viata oraselor insulei.

Sarbatorile populare si gastronomia specifica insulei sunt alte puncte de atractie peste care nu se poate trece cu vederea. Oferta de cazare in Gran Canaria este foarte diversificata: hoteluri de lux, case rurale pitoresti.

Exista numeroase centre de intretinere corporala, de frumusete si de talasoterapie. Arta si cultura insulei au si ele locul lor bine definit: exista numeroase muzee, cinematografe, opere si se acorda un rol important festivalurilor de muzica clasica.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Bilet avion zbor Wizz Air;
 • 1 piesa bagaj de cala de maxim 20 kg si o geanta la mana cu dimensiunea de maxim 40X20X30cm; Check in online realizat de catre pasager cu 24-48 ore inainte de plecare, locuri oferite aleator in aeronava,
 • Taxe de aeroport;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Masa în funcție de hotelul ales;
 • Asistență turistică.

NU SUNT INCLUSE:

 • Optional - locuri preferentiale in aeronava, cu un cost suplimentar de la 12 euro/persoana/sens, in functie de disponibilitate;
 • Optional - Serviciul Wizz Priority( check in prioritar, boarding prioritar, 1 bagaj de maximum 10 kg si 55 x 40 x 23 cm) cu un cost de la 15 euro/persoana/sens, in functie de disponibilitate;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 • Alte taxe și cheltuieli personale;
 • Programe opționale. Asigurare COVID (storno si medicala);
 • Teste Covid 19 in functie de cerintele destinatiei la momentul calatoriei.
» ZBOR
Zbor direct cu avionul pe ruta Bucuresti - Gran Canaria - Bucuresti