Cazare in Maramures – Cabana Poiana Nedi, Ciocotis

Cazare in Maramures – Cabana Poiana Nedi, Ciocotis

#als002

Cazare in Maramures – Cabana Poiana Nedi, Ciocotis

» de la 259 Euro sau 1250 Ron/ zi/ cabana integrala

Perioada: 05.10.2020 – 22.12.2020

Vă invităm să descoperiți Maramureșul!

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

 

» CAZARE:

Cabana Poiana Nedi din Ciocotis Maramures este dotata cu tot confortul necesar unui grup de pana la 10 adulti si 2 copii, avand 5 dormitoare, 3 bai, living cu canapea extensibila si bucatarie complet utilata.
De asemenea pune la dispozitie acces la foisorul de pe lac, hidrobicicleta, ciubar, gratar si loc de gatit la ceaun si taler, piscina incalzita.

 

» SERVICII:
  • Cabana se inchiriaza integral!
  • Capacitatea maxima de cazare: 10 adulti si 2 copii.
  • Cazare fara masa

Conditii de rezervare:

30% avans; 70% cu 30 zile inainte de intrarea la cazare.

» DESTINATIE:

Maramureşul este considerat de mulţi sufletul satului tipic românesc. Cu aşezãrile sale pitoreşti, dealuri înverzite şi câmpii pline de flori sãlbatice, Maramureşul concentreazã tot ceea ce înseamna viaţa la ţarã. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unicã  de a se întoarce în timp, de a fi martori ai unor vremuri şi ai unei vieţi mai simple. 

Maramureşul este o destinaţie unicã, situatã în inima Europei, care a pãstrat cu mare grijã cultura, tradiţiile şi stilul de viaţã al ţãranului din vremuri trecute. Regiunea ţine locul unui testament al tradiţionalului, al unei ere romantice a simplitãţii şi a valorilor morale despre care în zilele noastre doar citim sau auzim de la bunicii noştri.

Puţine obiceiuri s-au schimbat de-a lungul secolelor ce au trecut. Familiile rãmân în aceleaşi sate ca şi strãmoşii lor. Mesteşugurile şi tradiţiile sunt transmise din generaţie în generaţie. Îmbrãcãmintea ţesutã manual este încã purtatã cu mândrie. Biserica este în continuare sufletul satului. Vecinii se cunosc unii pe alţii şi se ajutã între ei.

Viaţa în Maramureş este învãluitã în mister. Vizitatorii lui strãbat pasurile montane, coboarã în vãile însufleţite, unde tradiţiile rurale se dezvãluie în faţa lor ca un muzeu ce a prins viaţã, un peisaj ce este pe placul şi celui mai capricios cãlãtor.

 
 

LOCATIE

SERVICII:

  • Cabana se inchiriaza integral!
  • Capacitatea maxima de cazare: 10 adulti si 2 copii.
  • Cazare fara masa   
  Conditii de rezervare:
  • 30% avans; 70% cu 30 de zile inainte de intrarea la cazare.