Cazare Hotel Splendid 1900 din Craiova, Romania

Cazare Hotel Splendid 1900 din Craiova, Romania

#als100

Cazare Hotel Splendid 1900 – Craiova, Romania

» de la 31 Euro sau 190 lei/ camera single

245 lei /single matrimonial
276 lei/ dubla matrimoniala/ twin

 

Perioada: 15.05 – 01.07.2020

Municipiul Craiova este situat în sudul României, pe malul stâng al Jiului, la ieșirea acestuia din regiunea deluroasă, la o altitudine cuprinsă între 75 și 116 m. Craiova face parte din Câmpia Română, mai precis din Câmpia Olteniei care se întinde între Dunăre, Olt și podișul Getic, fiind străbătută prin mijloc de Valea Jiului. Orașul este așezat aproximativ în centrul Olteniei, la o distanță de 227 km de București și 68 km de Dunăre. Forma orașului este foarte neregulată, în special spre partea vestică și nordică, iar interiorul orașului, spre deosebire de marginea acestuia, este foarte compact. Pentru populația sa, suprafața orașului este mică.

CAZARE:

Hotelul Splendid 4* este gazduit intr-o cladire istorica din anul 1900, care a fost sediul magazinului Vulturul de Mare, inainte de razboi si pana in 1990 a adapostit un bufet numit Splendid. Dorind sa se pastreze traditia si patina timpului, cladirea a trecut printr-un proces de consolidare, restaurare si decorare, pastrundu-si denumirea Splendid.

Cele 24 de camere decorate in stil eclectic cu influente art deco, oferta confort, facilitati moderne si atmosfera relaxanta, atat pentru business cat si pentru relaxare. Facilitatile moderne includ acces gratuit de mare viteza Wi-Fi, sistem de climatizare, televizor LCD, mini bar, seif.
Pentru afaceri sau vacanta camerele noastre vor satisface cele mai exigente gusturi!

 

LOCATIE

X