Tratament la Hajduszoboszlo – Hotel Apollo 4*

Tratament la Hajduszoboszlo – Hotel Apollo 4*

#als100

Cazare Hajduszoboszlo – Hotel Apollo 4*

Tratamente speciale - Sovata, Hotel Alunis

» 264 Euro/ pers./ sejur

Perioada: 01.11.2020 – 2012.2020

 

» CAZARE

Situat la 600 m de centrul orașului Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Apollo oferă tratamente terapeutice și cosmetice într-un cadru elegant.

Gama impresionantă de facilităţi de wellness include o cadă cu hidromasaj, o sală de sport şi un salon de masaj. La proprietate există mai multe tipuri de saune şi o piscină terapeutică, precum şi o piscină în aer liber deschisă pe toată durata anului.

Fiecare cameră de la Hunguest Hotel Apollo are mobilier modern elegant și o baie privată cochetă. Toate camerele sunt prevăzute cu acces la internet prin cablu.

  

» TARIFE

264 Euro/pers./4 nopti cazare cu demipensiune in camera DBL

318 Euro/ pers./ 4 nopti cazare cu demipensiune in camera SGL

€/pers.

4 nopti cu demipensiune

01.11.-20.12.2020

camera dubla

240,-

camera singla

289,-

Pat.supl. pt. copii 

intre 12-18 ani

159,-
Pat.supl. pt. copii

intre 4-12 ani

95,-

Copii sub 4 ani

GRATIS

Junior apartman

790,- €/apart

Apartament (100 m²)

1.020,- €/apart

 

» DESTINATIE

Hajdúszoboszló, orașul balnear din Câmpia Maghiară vă așteaptă – este cel mai cunoscut oraş termal situat în Câmpia Mare a Ungariei – atracţia sa principală este complexul balnear cu celebrele sale Băi termale, Ștrand, Aquapark şi Aqua-Palace. Complexul balnear oferă aventuri de neuitat pe tot parcursul anului pentru oaspeţii veniţi, familiile cu copii mici şi mari, în scop de recuperare şi recreare.

Strandul reprezintă una din părţile componente ale complexului balnear, care îşi aşteaptă oaspeţii începând cu luna mai până la sfârşitul sezonului de toamnă, punând la dispoziţia acestora, indiferent de vârstă, posibilităţi de îmbăiere, relaxare şi petrecere a timpului liber.

Odată cu festivităţile de deschidere din data de 1 Mai, incinta ştrandului din Hajdúszoboszló devine plină de viaţă. ştrandul exterior al Hungarospa este deschis până la sfârşitul lunii septembrie. Întinzându-se pe o suprafaţă de 30 hectare, cele 13 bazine amenajate creează doritorilor atât facilităţi pentru odihnă, cât şi pentru recreere sau tratament. Printre serviciile speciale putem enumera plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul situat în incinta ştrandului, însă există şi posibilitatea unei partide de volei pe plajă sau de ce nu, a unei partide de şah.

4/nopti

LOCATIE

X