fbpx
SUS
 

Vara 2019 in Bulgaria, Balchik la Lighthouse Golf 5*

Vara 2019 in Bulgaria, Balchik la Lighthouse Golf 5*

#als066

Experimentați servicii de talie internațională la Lighthouse Golf 5*

» de la 35 Euro/ persoana

oferta individuala / noapte in perioada:

03.06. – 31.10.2019

Balchick (Balcic) este unul dintre cele mai cunoscute orase din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Situat in partea de nord a litoralului, la 40 de km de Varna, Balchick-ul beneficiaza din plin de pozitionarea pe un teren terasat si incanta turistii cu stradutele in panta pietruite, cu cladirile sale albe cu influente mediteraneene, cu golful care ofera o priveliste incantatoare asupra marii.
Orasul Balchick a cunoscut de-a lungul vremii perioade de dezvoltare, fiind in timpul dominatiei elene un important centru comercial si port important la Marea Neagra, mai tarziu, a devenit una dintre cele mai dezvoltate piete de cereale. In anul 1913, dupa terminarea Razboiului Crimeii, Balchik-ul a fost anexat Romaniei, pana in anul 1940, cand a revenit din nou Bulgariei. Aceasta perioada de numai 27 de ani a adus orasului faima de mai tarziu, prin atasamentul pe care l-a manifestat Regina Maria pentru aceste locuri, atasament aratat prin construirea unui palat de vara de o frumusete si eleganta impresionanta.
Regina Maria a vizitat aceste locuri si, fire romantica si dornica de momente de singuratate, a fost fascinata de pitorescul locului si a decis construirea unui palat in care sa isi petreaca perioada calda a verii – Palatul de Vara de la Balchick.

» PACHETUL INCLUDE
 • Masa: All inclusive
 • Piscină în aer liber
 • Piscină interioară încălzită
 • Transfer gratuit la plaja Heros de la 13.06 până la 11.09.2019
 • Prosoape, umbrele și șezlonguri pe plajă și la piscină
 • Parcare interioara și exterioara
 • Wi-Fi, seif
 • Servicii SPA – baie turceasca, baie de aburi, sauna finlandeza, jacuzzi, dus de aventura, saune cu infrarosu, fitness, Lanconii
» CAZARE:

Lighthouse Golf 5* – Balchik

Situat într-o zonă frumoasă a orașului Balcic de pe coasta Mării Negre, Hotelul Lighthouse Golf Resort & Spa face parte dintr-un complex de golf proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.

Hotelul oferă vedere la mare și la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune și se află aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele de nisip.

Hotelul Lighthouse pune la dispoziția oaspeților camere şi suite luxoase, precum şi apartamente şi vile amplasate în hotelul de apartamente, care aparține complexului. Toate unitățile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.

Peluzele de golf 12, 13 şi 14 se găsesc în imediata vecinătate, iar hotelul beneficiază de vedere panoramică la terenul de golf, astfel încât toți oaspeții pot urmări jocul.

Oaspeții se pot bucura de gama completă de facilități oferite de complex, având posibilitatea să combine întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau să joace o partidă de golf, iar apoi se să relaxeze la centrul spa de 3000 m².

Sunt disponibile de asemenea facilități sportive și de agrement, printre care 2 terenuri de tenis și 1 teren de fotbal. În plus, la complex există 3 restaurante, un bar cu pian și un bar pe plajă.

Utilizarea facilităților de spa, inclusiv o saună finlandeză, o baie turcească, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness, este gratuită pentru oaspeții hotelului, precum și piscinele interioare și exterioare. Transfer la plajă este oferit gratuit. De asemenea, oaspeții pot rezerva la recepție o umbrelă și șezlonguri pentru utilizare gratuită, în funcție de disponibilitate.

LOCATIE

Balcic

Servicii:
 • Masa: All inclusive
 • Piscină în aer liber
 • Piscină interioară încălzită
 • Transfer gratuit la plaja Heros de la 13.06 până la 11.09.2019
 • Prosoape, umbrele și șezlonguri pe plajă și la piscină
 • Parcare interioara și exterioara
 • Wi-Fi, seif
 • Servicii SPA - baie turceasca, baie de aburi, sauna finlandeza, jacuzzi, dus de aventura, saune cu infrarosu, fitness, Lanconii
X