Baza de odihna si Tratament Balnear – Techirghiol

Baza de odihna si Tratament Balnear – Techirghiol

#als100

Baza de odihna si Tratament Balnear “Sf. Pantelimon” – Manastirea Techirghiol

» de la 1800 Ron/ pers./ sejur

Pachete de 6 sau 12 zile in urmatoarele perioadele:

01.07 – 30.09.2023

01.10 – 15.12.2023

 

 

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

 

Baza de tratament „Sf.Pantelimon” din cadrul Centrului Social-Pastoral „Sf.Maria”, a fost deschisa in anul 2000, fiind dotata si modernizata intre anii 2007 – 2009 cu aparatura medicala de ultima generatie si deservita de personal medical calificat. Principalele elemente folosite in tratarea pacientilor sunt apa sarata si namolul terapeutic extrase din lacul Techirghiol.

Se realizeaza tratament profilactic, curativ si recuperator, precum si educatie medicala in urmatoarele specialitati: reumatologie, neurologie, tulburari circulatorii (varice) si afectiuni ale aparatului respirator. In functie de recomandarea medicului specialist se pot administra urmatoarele proceduri: electroterapie, magnetoterapie, kinetoterapie, bai sarate si de namol, bai galvanice, bai de plante si masaj.

Ca importanta, pentru orasul Techirghiol, statiune balneoclimaterica, Centrul Social-Pastoral „Sf.Maria”, reprezinta unul dintre obiectivele principale de atractie: din punct de vedere turistic prin arhitectura, din punct de vedere medical prin tratament iar din punct de vedere spiritual prin slujbele si rugaciunile oficiate aici, avandu-l ca rugător din cer pe Părintele Arhim. Arsenie Papacioc, fost duhovnic al mănăstirii.

» TARIFE
  Perioada
Pachet 6 zile
Pachet 12 zile
Cazare
Sezon 15.07 – 30.09 2500 4200 Camera
  15.07 – 30.09 2000 3500 Mansarda
Extrasezon 01.10 – 15.12 1900 3800 Camera
  01.10 – 15.12 1800 3500 Mansarda

*cazare in camera sau mansarda + 3 mese + tratament. Tariful este in lei de persoana

» TARIFUL INCLUDE:

4 proceduri/ 5 zile pe saptamana (de luni pana vineri)

  • Tarifele includ TVA-ul.
  • Consultatie medicala gratuita – in urma consultului medical se stabilesc ce proceduri se vor efectua

Se realizeaza tratament profilactic, curator si recuperator in urmatoarele specialitati de reumatologie, neurologie, tulburari circulatorii, chinetoterapie si afectiuni ale aparatului respirator.

Proceduri efectuate: bai de namol,bai sarate cu apa din Lacul Techirghiol, bai galvanice, bai de plante, masaj,chinetoterapie, electroterapie, magneoterapie.

  • Se primesc tichete de vacanta

LOCATIE

4 proceduri/ 5 zile pe saptamana (de luni pana vineri)
  • Tarifele includ TVA-ul.
  • Consultatie medicala gratuita – in urma consultului medical se stabilesc ce proceduri se vor efectua
Se realizeaza tratament profilactic, curator si recuperator in urmatoarele specialitati de reumatologie, neurologie, tulburari circulatorii, chinetoterapie si afectiuni ale aparatului respirator. Proceduri efectuate: bai de namol,bai sarate cu apa din Lacul Techirghiol, bai galvanice, bai de plante, masaj,chinetoterapie, electroterapie, magneoterapie.
  • Se primesc tichete de vacanta