Complex Balnear Cozia 3* – Calimanesti Caciulata

Complex Balnear Cozia 3* – Calimanesti Caciulata

#als100

Oferta Speciala Complex Balnear Cozia 3* – Calimanesti Caciulata

» de la 230 Lei/ pers./ sejur

Sejur balneo in perioada:

12.02. – 30.04.2024

07.05 – 09.06.2024

 

CLICK AICI PENTRU OFERTA

 

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

 

» DESTINATIE: 

Calimanesti Caciulata

Orasul Calimanesti este situat in partea central-sudica a Romaniei, pe malul drept al Oltului, in Depresiunea subcarpatica Jiblea-Calimanesti, la altitudinea de 260-280 m, 18 km distanta de municipiul Ramnicu Valcea (sediul administrativ al Judetului Valcea), cu o populatie de 8.633 locuitori. Impreuna cu statiunea Caciulata, acesta alcatuieste statiunea Calimanesti-Caciulata, statiune deschisa in tot cursul anului.

Clima este specifica depresiunilor subcarpatice adapostite, fara variatii mari de temperatura, cu veri racoroase (in jur de 20°C in luna iulie) si cu ierni relativ blande (intre -1° si -5°C in luna ianuarie).

Primele pavilioane pentru cura de apa minerala dateaza din anul 1910. In prezent, statiunea Calimanesti-Caciulata dispune de instalatii pentru bai calde in cada sau bazin cu apa minerala, electrohidroterapie si kinetoterapie, aerosoli si inhalatii, bazine descoperite cu apa termala sulfuroasa (in statiunea Caciulata), izvoare de apa minerala pentru cura interna, sali de gimnastica medicala, sauna, bazine de inot situate pe malul raului Olt etc.

Statiunea este indicata in tratamentul bolilor digestive (gastrita cronica cu hipoaciditate, constipatie cronica, colita cronica), al bolilor hepatobiliare (dischinezie biliara, colicistita cronica care prezinta sau nu calculi, hepatita cronica, pancreatita cronica, starii postoperatorii in bolile ficatului), boli ale sistemului renal si urinar (litiasa la rinichi, pielonefrita cronica hermal = 41°C, and hyperthermalaparatului digestivin, infectii urinare), tulburari metabolice si nutritionale (diabet melitus, stari hiperuremice, obezitate), in afectiuni respiratorii (bronsita, traheobronsita cronica), in boli ale sistemului nervos periferic (pareza, sechele ale poliomielitei), stari reumatismale (spondiloza, artroza, poliartroza, tendinita), stari posttraumatismale (dupa entorse, luxatii si fracturi), boli ginecologice (sindrom ovarian cauzat de menopauza), boli O.R.L. (rinosinuzita cronica, laringita cronica alergica etc.), boli dermatologice, cardiovasculare si de alta natura.

» TARIFE:

270 Lei/o noapte de cazare/o camera dubla cu demipensiune inclusa pentru 2 persoane sau 390 Lei/o noapte de cazare/o camera dubla cu pensiune completa inclusa pentru 2 persoane;


230 Lei/o noapte de cazare/o camera single cu demipensiune inclusa pentru o persoana sau 330 Lei/ o noapte de cazare/o camera dubla cu pensiune completa inclusa pentru o persoana;


590 Lei/o noapte de cazare/un apartament cu demipensiune inclusa pentru 3 persoane sau 650 Lei/ o noapte de cazare/un apartament cu pensiune completa inclusa pentru 3 persoane;


540 Lei/ sejur 3 zile /2 nopti/o camera dubla cu demipensiune inclusa pentru 2 persoane sau 780 Lei/ sejur 3 zile /2 nopti/o camera dubla cu pensiune completa inclusa pentru 2 persoane;


460 Lei/ sejur 3 zile /2 nopti/ o camera single cu demipensiune inclusa sau 660 Lei/ sejur 3 zile /2 nopti/o camera dubla cu pensiune completa inclusa pentru o persoana;


 1180 Lei/ sejur 3 zile /2 nopti/apartament cu demipensiune inclusa pentru 3 persoane sau 1300 Lei/ sejur 3 zile /2 nopti/apartament cu pensiune completa inclusa pentru 3 persoane;

 

» PACHETUL INCLUDE: 
 • Cazare (minim 2 nopți) camera dubla sau in camera single sau in apartament;
 • Demipensiune sau pensiune completa.

Copiii sub 7 ani  au cazare gratuită, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani achită 50% din valoarea pachetului.

» PACHETUL NU INCLUDE: 
 • Intrarile la Aqua Park.
 • Tratament balnear
» CAZARE

Hotel Cozia  

 

Complexul Balnear Cozia oferă cazare în stațiunea balneară Călimănești. De asemenea, există un parc acvatic și un bar. Oaspeții beneficiază de parcare privată. Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit.
Unele unităţi de cazare oferă vedere la munte sau la piscină. Facilitățile suplimentare includ articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Există 2 piscine în aer liber şi 2 piscine interioare cu apă termală. Oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj, o saună și alte facilități de hidromasaj. Complexul Balnear Cozia oferă o recepție cu program nonstop și WiFi gratuit în zonele publice.

 


*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

» SERVICII INCLUSE:
 • Cazare (minim 2 nopți) camera dubla sau in camera single sau in apartament;
 • Demipensiune sau pensiune completa.
Copiii sub 7 ani  au cazare gratuită, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani achită 50% din valoarea pachetului.
» SERVICII CE NU SUNT INCLUSE:
 • Intrarile la Aqua Park.
 • Tratament balnear

Un nou AquaPark modern va asteapta in statiunea Calimanesti-Caciulata!

 
 • Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura ce oscileaza intre 28 ◦C – 37 ◦C.
 • Parcul acvatic dispune de: – 11 Bazine interioare si exterioare; – Incinta incalzita; – 8 Tobogane exterioare si 2 interioare; – 1400 de sezlonguri; – Restaurant cu autoservire;
 
 • Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi.
De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt. Asadar un loc magnific in care puteti avea parte atat de relaxare, cat si de agrement.
 • Program Aqua Park Cozia:
Duminica – Joi: 09:00 – 19:00 Vineri – Sambata: 09:00 – 20:00 Începand cu data de 18.09.2023 TURIȘTII CAZAȚI la Complex Balnear Cozia vor beneficia de acces multiplu la Aqua Park. Tarifele sunt urmatoarele: Luni – Joi: 35 Lei/Adult Luni – Joi: 15 Lei/Copil Vineri – Duminica 40 Lei/Adult Vineri – Duminica 20 Lei/Copil.  
 • Tarifele de acces practicate la strand sunt urmatoarele:
-Acces unic strand adult (luni-joi inclusiv) – 35 lei/3h: 30min/persoana; -Acces unic strand adult (vineri-duminica inclusiv) – 40 lei/3h: 30min/persoana; -Acces unic strand copil: (luni-joi inclusiv) – 15 lei/3h: 30min/persoana (copii 2-14 ani) -Acces unic strand copil: (vineri-duminica inclusiv) – 20 lei/3h: 30min/persoana (copii 2-14 ani)  
 • Tarife aditionale:
– Adulti: 5 lei/30 minute/persoana; – Copii (2-14 ani): 3 lei/30 minute/persoana.
 • Perioada de 3h: 30min incepe la momentul activarii bratarii de acces la piscine.
Tarifele aditionale se aplica persoanelor care depasesc perioada de 3h:30min. Bratarile de acces la piscine sunt valabile doar in ziua achizitionarii. Acces unic – Biletul isi pierde valabilitatea la parasirea incintei Cozia Aqua Park.
 •  Tarife aditionale:
– Adulti: 5 lei/30 minute/persoana; – Copii (2-14 ani): 3 lei/30 minute/persoana.
 • Perioada de 3h:30min incepe la momentul activarii bratarii de acces la piscine.
Tarifele aditionale se aplica persoanelor care depasesc perioada de 3h:30min. Bratarile de acces la piscine sunt valabile doar in ziua achizitionarii. Acces unic – Biletul isi pierde valabilitatea la parasirea incintei Cozia Aqua Park.