Bal de Absolvire in Sunny Beach – Hotel Wela 4*

Bal de Absolvire in Sunny Beach – Hotel Wela 4*

#als001

Balul tau de absolvire in Sunny Beach, Bulgaria

 

Sejur 2 nopti, transport inclus

Perioada : Mai 2021

Sunny Beach este o combinatie magica a muntelui si a plajei, vecinatatea orasului antic Nessebar – edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare (partea de sud) – lipsa mareelor si magnificele parcuri interioare – aceasta este imaginea oraselului perfect pentru recreere – Sunny Beach.

 
 
 
 
» PACHETUL INCLUDE:
 • transport cu autocar clasificat pentru transport international Bucuresti – Sunny Beach – Bucuresti
 • cazare cu All Inclusive pentru 2 nopti la alegere in camera cu paturi multiple pt copii si duble sau single-uri pt adulti (cocktail-uri non-alcoolice si alcoolice reci si calde + bere la draft si vin)
 • cina festiva tip buffet suedez (incepe de la ora 20:00 si tine pana la ora 02:00 si daca petrecareti mai vor sa se prelungeasca o pot face pana la 5 dimineata;mancarea este disponibila pana la ora 00:00 noaptea si include si bauturile all-inclusive alcoolice si non alcoolice)
 • acces la piscina exterioara a hotelului
 • vizita in orasul – patrimoniu UNESCO – Nessebar
 • vizitarea Manastirii Basarabov, langa Ruse
 • BONUS!!! Animatie si distractie cu Fabian Sanchez – finalist la concursul Romanii au talent! Percutie, muzica si dansuri latino, spectacol interactiv cu copiii marca Alsys Travel si Fabian Sanchez!

OPTIONAL:

 • la alegere excursie la Sozopol (sau Apollonia Pontica) – 15 euro/pers
» CAZARE:

Hotel Wela **** din Sunny Beach Hotel Wela este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 200 m de plaja si aproximativ 1 km de centru. Construit in 2004, hotelul de 4 stele ofera servicii de inalta calitate si este singurul hotel din Sunny Beach cu apa minerala care alimenteaza piscina exterioara si centrul SPA.

Cazare: hotelul ofera cazare in 120 de camere duble, 10 camere family (2 camere duble interconectate) si 18 studio-uri, fiecare avand balcon, aer conditionat central, TV cablu, telefon, mini frigider, seif, uscator de par si baie.

Facilitati / servicii / activitati: piscina exterioara cu apa minerala si sectiune pentru copii, teren de fotbal si volei, centru SPA, sauna, baie de aburi, masaj, fitness, coafor, cabinet medical, camera pentru copii si spatiu de joaca afara, magazin, schimb valutar, parcare nepazita.

Echipa de animatie si programe de distractie pe care le propunem elevilor: show interactiv de percutie, hip-hop si latino dance, vocile balului – concurs de karaoke pe echipe, concurs de dans – Miss & Mister Graduation, showuri si concursuri la pachet cu multa-multa distractie pentru UN EVENIMENT DE NEUITAT!!!!!

1
Ziua 1
 • ZIUA I – 29.05: Bucuresti – Manastirea Basarabov (Ruse) –– Sunny Beach­ (365 km)

Intalnire cu grupul la ora si locul stabilit, aprox.ora 07:00 plecare din Bucuresti de la Academia Militara, pe ruta: Bucuresti–Ruse si ultima oprire Sunny Beach unde avem si cazarea.

Trecem vama la Giurgiu si ajungem la vama Russe.

Ruse – al doilea oraş ca mărime după Sofia

Ruse, cel mai mare port la Dunăre al Bulgariei, aflat la numai 70 de kilometri de Bucureşti, păstrează amintirea unor evenimente din istoria Bulgariei, cum ar fi Monumentul Libertăţii din Parcul Libertăţii, simbol al oraşului, ridicat din donaţiile locuitorilor în cinstea eroilor ce şi-au dat viaţa pentru independenţa Bulgariei în Războiul Ruso-turc. Lângă parc se află Palatul de Justiţie.

Oraşul deţine câteva recorduri, astfel, în Ruse:

 • s-a tipărit primul ziar bulgăresc
 • s-a construit prima navă de metal din Europa
 • a apărut prima staţie meteo
 • a apărut primul lift
 • s-a proiectat primul film
 • s-a construit prima rafinărie de ulei

Din Russe si pana in localitatea Basarabovo nu mai sunt decat 10 kilometri. Satul Basarabov se afla la 3-4 kilometri de Dunare, in linie dreapta, insa vatra vechiului sat Basarabov era initial mai aproape de Dunare. Noua asezare s-a mutat putin mai spre Ivanovo, mai aproape de pestera unde s-a nevoit Sfantul Dimitrie. Pestera este cunoscuta si sub denumirea de Manastirea Basarabov. Aceasta manastire a luat fiinta in pestera iubitorului de nevointe Dimitrie cel Nou si este singura manastire sapata in stanca inca locuita din intreaga Bulgarie.De la varsarea Lomului in Dunare, urcand spre Ivanovo, se intalnesc peste 300 de chilii sapate in malul stancos al raului. Dintre acestea, 40 au ajuns biserici, in care s-a slujit Sfanta Liturghie mai multe sute de ani. Urme de fresca se vad pe peretii pesterilor pana in zilele noastre. Chiliile si bisericile de la Ivanovo fac parte astazi din patrimoniul UNESCO.

Ajungem in Sunny Beach, unde va fi cazarea -  Hotel WELA 4*.

Vom face o  plimbare pe jos la Nessebar, oras-statiune, monument istoric, s-a dezvoltat odata cu orasul, declarat in zilele noastre patrimoniu UNESCO. Acesta este unul dintre cele mai vechi orase din Europa fondat in jur de anul 3000 î.Hr. de traci fiind considerat cel mai bogat oras cu monumente arhitecturale din Evul Mediu din Bulgaria. Exista 23 de biserici si monumente de la bazilica crestina pana la o biserica bizantina domizata, care reflecta influenta arheologica si artistica a epocii grecesti, romane si bizantine.Astazi Nessebar-ul vechi si-a recastigat atmosfera originala, romantica: strazi inguste pietruite, piatete mici, case cu 2 etaje, primul din piatra si al 2-lea de lemn deasupra strazii si scari exterioare, magazine de cadouri, pub-uri, taverne si gradini de flori minunate. Orasul este unul din principalele atractii turistice de pe coasta de sud Marii Negre si in special pentru turistii care isi petrec vacanta in statiunea Sunny Beach, invecinata la nord de orasul Nesebar.

Ne intoacem la hotel unde vom avea cina si animatia.

2
Ziua 2
 • ZIUA II – 30.05: Hotel WELA – Sozopol (140km) - optional

Dupa micul dejun vom face  o scurta vizita la Sozopol.Statiunea-oras Sozopol este asezata pe o peninsula pietroasa cu faleza inalta, fiind cea mai veche asezare umana de pe litoralul bulgar – Apolonia Pontica. Se spune ca anume in Sozopol anticul sculptor grec Kallatis a creat statuia lui Apollo (inalta de 13 m) care mai tarziu a fost transportata in Roma. Sozopol este una din putinele statiuni cunoscute, aflate la sud de orasul Burgas (34 km) si este si una din cele mai populare statiuni printre turistii bulgari. Emblema statiunii - ancora. Orasul asigura varietatea mare a restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, barurilor, night-cluburi, cinematografe, magazine. Preturile in statiune sunt mai joase decat in statiunile mari: Albena, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach. Despre plajele orasului Sozopol se poate spune ca sunt garantia unui concediu placut. Sozopol este cel mai popular oras-statiune din sudul litoralului bulgar, oferind turistilor 2 plaje: Centrala si Harmani. Plimbare pietonala in partea veche a orasului Sozopol, protejata si de UNESCO, cu peste 40 de case declarate monumente nationale ale culturii bulgare si vizita bisericilor “Fecioara Maria”, “Sf. Gheorghe”, capela “Sf. Zosim”.

Seara avem cina la hotel cu animatie.

3
Ziua 3
 • ZIUA III – 31.05: Hotel Hrizantema – Sozopol – Bucuresti (365 km) - optional

Ne intoarcem acasa cu multe multe amintiri placute. Ajungem in Bucuresti aprox.ora 21:00 in functie de conditiile de trafic si meteo.

Optional: oprire in Varna (daca timpul ne permite).

LOCATIE

Servicii incluse:

 • transport cu autocar clasificat pentru transport international Bucuresti – Sunny Beach - Bucuresti
 • cazare cu All Inclusive pentru 2 nopti la alegere in camera cu paturi multiple pt copii si duble sau single-uri pt adulti (cocktail-uri non-alcoolice si alcoolice reci si calde + bere la draft si vin)
 • cina festiva tip buffet suedez (incepe de la ora 20:00 si tine pana la ora 02:00 si daca petrecareti mai vor sa se prelungeasca o pot face pana la 5 dimineata;mancarea este disponibila pana la ora 00:00 noaptea si include si bauturile all-inclusive alcoolice si non alcoolice)
 • acces la piscina exterioara a hotelului
 • vizita in orasul - patrimoniu UNESCO - Nessebar
 • vizitarea Manastirii Basarabov, langa Ruse
 • BONUS!!! Animatie si distractie cu Fabian Sanchez - finalist la concursul Romanii au talent! Percutie, muzica si dansuri latino, spectacol interactiv cu copiii marca Alsys Travel si Fabian Sanchez!
  OPTIONAL:
 • la alegere excursie la Sozopol(sau Apollonia Pontica) - 15 euro/pers
Nota: Pentru servirea la farfurie, se plateste un supliment de 12 Euro/pers, si trebuie sa existe acest mod de servire pentru intreg grupul.   NOTA: OFERTA VALABILA pentru grup de 170  persoane (150 platitori si 20 gratuitati) Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.