Oferta 2021 – Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Oferta 2021 – Hotel Ferdinand, Baile Herculane

#als100

Oferta de tarife 2021 – Hotel Ferdinand, Baile Herculane

hotel ferdinand baile herculane alsys travel

» de la 36 Euro sau 170 Ron/ noapte/ camera

Perioada:

02.01. – 28.12.2021

» CAZARE

Hotelul Ferdinand 3* este situat în stațiunea Băile Herculane, în apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orașului. În anul 2002 a fost renovat și modernizat, oferind acum turiștilor condiții de cazare la standarde de 3 stele, având restaurant, sală de conferințe, centru spa, sală de fitness, jacuzzi, saună, solariu, gradină cu foișor, piscină interioară cu apă sulfuroasă și bază de tratament.

Hotel Ferdinand dispune de 5 apartamente și 48 camere duble, toate spațiile de cazare fiind dotate cu minibar, TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr și halate de baie.

Locul de joacă situat în interiorul Hotelului Ferdinand este destinat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Spațiul de joacă este decorat cu personaje animate Disney. Copiii vor fi antrenați în diferite activități educative, fiind supravegheați de personalul calificat, beneficiind totodată și de un mini-cinema unde se pot viziona desene animate și filme sau se pot organiza spectacole de karaoke.

Barul de zi, barul din mansarda hotelului Ferdinand și cel din grădină, oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri și specialități pe bază de cafea.

Alte servicii oferite turiștilor în incinta Hotelului Ferdinand sunt: seif pentru valori la receptie, spălătorie, parcare privată păzită, fax și copiere la recepție.

 

» TARIFE:

Tarife 2021

 

Extrasezon 02.01 – 30.06.2021

16.09 – 28.12.2021

Camera single  –   210 lei/ npt./ 1 pax.

Camera dubla   –   250 lei/ npt./ 2 pax.

Apartament   –   390 lei/ npt./ 2 pax

     
Sezon 01.07 – 15.09.2021 Camera single  –   230 lei/ npt./ 1 pers.

Camera dubla    –   280 lei/ npt./ 2 pers.

Apartament     –    450 lei/ npt./ 2 pers.

» SERVICII INCLUE
 • cazare de 3* de 1-2-3 nopti
 • mic dejun bufet inclus
 • internet wireless atat in lobby cat si in camere
 • parcare supravegheata video
 • acces la piscina de agrement
 • acces la sala de fitness
 • miniclub pentru copii
 • jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle etc.)

Tarife copii:

Copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun. Pentru copiii cu varste intre 6 – 14 ani, se va plati un tarif de 25 lei/ zi in care este inclus micul dejun.

Pat suplimentar la cerere: 30 lei/zi

Taxa statiune

Turistii vor plati, la sosire, taxa de statiune reprezentand 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur.

 
» DESTINATIE:

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • cazare de 3* de 1-2-3 nopti
 • mic dejun bufet inclus
 • internet wireless atat in lobby cat si in camere
 • parcare supravegheata video
 • acces la piscina de agrement
 • acces la sala de fitness
 • miniclub pentru copii
 • jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle etc.)
Tarife copii: Copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun. Pentru copiii cu varste intre 6 – 14 ani, se va plati un tarif de 25 lei/ zi in care este inclus micul dejun. Pat suplimentar la cerere: 30 lei/zi Taxa statiune Turistii vor plati, la sosire, taxa de statiune reprezentand 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur.