Impresii

Impresii din taberele Alsys Travel

Ce spun copiii, parintii si profesorii care au fost in taberele Alsys, de-a lungul timpului

♥”Este o tabara foarte bine organizata. Programul taberei este foarte bine punctat.  Serviciile de cazare foarte bune; scoala de schi la standarde inalte.” (Tabara de schi Pamporovo, 2018)

♥ „Tabara a fost superba, nu are nevoie de sugestii.Am o impresia foarte buna despre aceasta tabara” (Tabara de schi Pamporovo, 2018)

♥”Excelenta. O experienta de 5 stele din punct de vedere al organizarii. Transport excelent; m-am simtit in siguranta. M-a impresionat ca am avut transport catre partie. Punctualitate. Program potrivit copiilor (si adultilor) pentru timpul lor liber. S-au creat momente minunate. Relationare. Comunicare. Fabian minunat.” (Tabara de schi Pamporovo, 2018)

♥ „Tabara a fost mult mai frumoasa decat ma asteptam. Totul mi-a placut, dar totul a durat prea putin si a trecut prea repede totul.” (Tabara de schi Pamporovo, 2012)

♥ „Organizarea foarte buna. Atentia la detalii si la nevoile fiecaruia, in functie de varsta. Sunt foarte impresionata de echipa Alsys! oameni foarte draguti, amabili, profesionisti + cafeaua domnului Ilie …. EXCELENTA! :)” (Tabara de schi din Pamporovo, 2016)

.


♥ „Foarte tare! Trist NU. Fericit DA!” (Tabara vara Sunny Beach, 2012)

♥ „Tabara a fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in aceasta vara. Activitatea care m-a atras cel mai mult a fost seara de karaoke. ” (Tabara de vara Nessebar, 2012)

♥ „Eu cred ca aceasta tabara m-a ajutat sa descopar noi lucruri, sa imi fac noi prieteni. Intr-un cuvant as pune PERFECTA!” (Tabara de vara din Nisipurile de aur, 2013)

♥ „Voia buna din taberele Alsys Travel este determinata de calitatea serviciilor, de profesionalismul membrilor echipei. Urmeaza o alta tabara, a sasea pentru noi!” (Tabara de vara din Thassos, 2016)

♥ „Mi-a placut ca de fiecare data cand aveam timp mergeam la plaja si ne scaldam in apa cea limpede. A fost cea mai frumoasa experienta a mea si de-abia astept sa revad echiapa Alsys Travel” (Tabara de vara din Litochoro, 2016)

.

REVIEW-URI PRIMITE PE PAGINA DE FACEBOOK

Ana Alexandra
★★★★★

“Extraordinari! Mi-a placut foarte mult implicarea celor de la Alsys travel, iar soferul cu care am fost in Bulgaria, domnul Iliuta, a condus extraordinar. Sunteti o echipa minunata!”

Lucian
★★★★★

“Oameni implicați, excursii reușite, raport calitate preț deosebit. Recomand!”

Tinela Pituru
★★★★★

"Oameni minunati, care iti creeaza confortul fizic si sufletesc de care ai nevoie in vacanta! Va multumesc si va iubesc!"

Tinela Pituru
★★★★★

"Nota 10 cu felicitari! O echipa minunata! Mii de multumiri!"

Gabriela Dona
★★★★★

"Mă bucur că v-am găsit! Sunteti o echipă minunată! Am petrecut impreună cu dvs si cei mici, momente de neuitat! Vă multumim si sperăm sa colaboram in continuare!"

Mirela Ion
★★★★★

"O echipa minunata, oameni de valoare, tabara la inalt nivel! FELICITARI! A doua oara in tabara din Bulgaria! Super ne-am simtit! La anul din nou pe partia din Pamporovo! Multumim, Alsys Travel !"

Marian Raduca Marian
★★★★★

"Sunteti una dintre cele mai serioase si mai bune agentii de turism din București! Nota 10 Felicitări!"

Giovanni Rottura
★★★★★

"Alsys Travel is a very professional travel agency fantastic staff and nice facilities!!!!"

Lucian Dobrota
★★★★★

"Oameni implicați, excursii reușite, raport calitate preț deosebit. Recomand!"

Monica Anca
★★★★★

"O tabara de ski minunata in care ne-am simtit foarte bine. Mulțumesc, Alsys Travel!!!"

Ilona Stefani
★★★★★

"Excellent organization, caring staff. I am really impressed!"