Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Pergola Hotel 4*
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Malta Mellieha hotel Pergola Club Hotel & Spa 4*
Descriere: Construit pe marginea unei văi din Mellieha, hotelul oferă vedere splendidă la biserică, golf, insulele Gozo şi Comino şi la sat. Satul pitoresc Mellieha, cu numeroasele sale magazine, baruri şi restaurante se află la numai 200 de metri de hotel. Puteţi vizita cu uşurinţă principalele atracţii înainte de a reveni la hotel pentru a vă relaxa în centrul de spa sau pentru a savura o băutură într-unul din numeroasele baruri. Pergola Club Hotel & Spa are zonă

Pergola Hotel 4*
Paste in Malta
Tara: Malta
Locatie: Mellieha
De la: 2016-04-30
Pana la: 2016-05-05
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: 275  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
Oferta Sarbatori Pascale  in Malta, Mellieha, Pergola 4 * 
 
275 euro/persoan/sejur 5 nopti cu mic dejun 
 
30.04 - 05.05.2016
 
Tarif Early Booking: 260 euro/persoan, valabil pana la 31.01.2016
 

Tariful include:
-    Avion charter Bucuresti/ Malta/Bucuresti – Air Malta: airbus (168/ 180 locuri)
-    5 nopti cazare cu mic dejun  / 5 zile
-    asistenta turistica in limba romana
-    bagaj de cala 20kg / persoana
-    bagaj de mana 10 kg/ persoana


Tariful nu include:
-    Taxe aeroport- 95 euro / pers.handling inclus – obligatorii (inclusiv copii) / copiii 0-1,99 ani (infanti) platesc 25 euro
-    Transfer aeroport – hotel si retur – 10 euro/ persoana/ dus-intors
-    Asigurarea medicala – 36 lei - optionala
-    Asigurare turist plus premium (recomandata) - 71 lei (valabila pentru 8 zile)
-    Bauturile la suplimentul de masa.

 

Note: Pentru rezervare trebuie achitat un avans de 100 euro iar restul cu doua saptamani inainte de plecare. Supliment Single: 95 euro. Supliment HB: 75 euro. A 3-a persoana cu mic dejun - 275 euro (EBD: 260 euro).

 

Excursii optionale    
1. TURUL INSULEI GOZO – 60 EURO ( COPII 35 EURO )  - ( ferryboat si lunch inclus )
“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”;  Aceiasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica insula, GOZO  1: “ XLENDI”, fost sat pescaresc, acum statiune turistica, unde vom fi serviti cu masa de pranz. 2: TAINE CULINARE : intalnire cu bunatatile gozitane – degustare si shopping. 3. “TA’ PINU”, biserica facatoare de minuni, loc de pelerinaj pentru nenumarati credinciosi. 4: “FEREASTRA ALBASTRA”, loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz, si stancile aramii ne vor da un spectacol de neuitat. (Optional: plimbarea cu barca: 3,5 euro si timp de baie in mare).
2. TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA – 45 EURO ( COPII 25 EURO )
Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui.  Valletta, oras modern dar vechi de peste 400 ani, capital Marilor Maestri, ce poarta numele celui care a invins turcii in marele asediu. Obiective: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”.  Vom incheia ziua cu Mosta, unde vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.
3. FESTA – 15 EURO
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceaste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii in aer si la sol, cum n-ati vazut vreodata.
4. TURUL MALTEI – CROAZIERA – 50 EURO ( COPII 30 EURO ) - lunch inclus
 O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica. Turul Maltei va va oferi si un pranz la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veti avea ocazia sa innotati in cea mai cristalina apa a Mediteranei si sa va bucurati de soare pentru 3 ore cel putin. La intoarcere veti regreta ca trebuie sa coborati de pe nava.
5. VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE– ADULTI 35 EURO (COPII 25 EURO) – BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET (plimbarea cu barca nu este inclusa in pret – 8 euro / 4 euro pt. copii)
Lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Geologie: Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri.(Timp de baie in mare). Preistorie: templele din Hagar Qim, unde primii oameni care au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Istorie: Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti.
6. TURUL SICILIEI – 150 EURO (COPII 90 EURO) (catamaran inclus)
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel ca in maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern, special pentru turistii MALTA TRAVEL, ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita timp de cel putin 3 ore, Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini si vestigii grecesti si romane.  Inainte de a ajunge in Taormina, vom face un scurt popas in orasul baroc, NOTO. Apoi ne asteapta cel mai mare vulcan al Europei, ETNA, unde vom poposi la 2000 metri altitudine pentru peisaje unice in Europa

F_facebook-icon
1sigla_anat