Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Eveniment Albion
Galerie Foto |
Back
Forward
Eveniment Albion
Activitati Alsys Travel
Tara: Romania
Locatie: Bucuresti
De la: 2013-09-05
Pana la: 2013-09-05
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 0  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

Alsys Travel – Gazda intalnirii dintre ambasadorul Marii Britanii si studentii bursieri in Anglia

Pe 5 septembrie, Alsys Travel a avut onoarea de a gazdui un eveniment foarte important pentru 10 elevi eminenti din Romania, care au fost admisi la prestigioase universitati din Marea Britanie: intalnirea cu excelenta sa, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, domnul Martin Harris.

Evenimentul a fost organizat de Albion International Study, o companie care consiliaza tinerii romani pentru admiterea la universitati din UK, si care a sustinut anul acesta peste 10 elevi sa isi indeplineasca visul de a urma studiile universitare la institutii de renume mondial, precum Oxford sau Cambridge.

In calitate de partener al Albion International Study, Alsys Travel s-a implicat in organizarea intalnirii dintre studenti, parinti si ambasadorul Marii Britanii, in sala de festivitati a sediului Alsys. Evenimentul a fost primit cu entuziasm de catre toti participantii si s-a dovedit o intalnire memorabila pentru tinerii studenti, care au avut ocazia, poate unica in viata, de a bea un pahar de sampanie impreuna cu excelenta sa ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti.

Intalnirea s-a incheiat intr-un cadru informal, cu un spectacol live sustinut pe teresa de pe acoperisul Alsys de catre artistul columbian Fabian Sanchez.

F_facebook-icon
1sigla_anat